|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Malonek >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 10:53 pm Předmět: |
|
|
REBELKAAAAAA napsal: |
Víte abych pravdu řekla já se smrti nebojím a když bych rakovinu dostala tak bych se určitě hodně rozhodovala jestli budu žít či ne.
|
Nikdo si netrvdil, že si nevážíš zdraví, ale takto to zní, jako by sis nevážila života... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
REBELKAAAAAA 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
Malonek napsal: | REBELKAAAAAA napsal: |
Víte abych pravdu řekla já se smrti nebojím a když bych rakovinu dostala tak bych se určitě hodně rozhodovala jestli budu žít či ne.
|
Nikdo si netrvdil, že si nevážíš zdraví, ale takto to zní, jako by sis nevážila života... |
Já neříkám, že to někdo tvrdil, ale aby si to někdo nemyslel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 6:48 am Předmět: |
|
|
REBELKAAAAAA: já ti nevím, já mám zdravotních problémů několik, léky na rakovinu sem brala a ještě brát budu. Kdybych měla přemýšlet podobně, mohla bych se asi rovnou oběsit  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lenca 161-320

|
Zaslal: so červenec 17, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
REBELKAAAAA: Promiň, ale víš o tom prd. Člověk by se měl smířit s tím, že by mohl jednou onemocnět? To je přece blbost, proč se smiřovat s něčím co nevím jestli přijde? Nechápu proč bych měla na tyhle věci myslet, vždyť bych se z toho mohla zbláznit. Já se každý den raduju z toho dobrého a až přijde nějakej problém, tak ho teprve řeším. A jsem šťastná. A věř mi, že jediná touha nemocného člověka je žít. Ale jsi mlaďounká, časem to pochopíš, že vlasy nejsou nejdůležitější. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
Tiež s tým viac menej počitám, teda skôr beriem na vedomie čo mi hrozí. Rozhodne nie som typ ktorí si hovorí toto sa mne nemôže stať...
Neviem si predstaviť že by sa mi také niečo stalo. celá liečba je psychicky aj fyzicky strašne náročná, že človek ju málokedy - ak vôbec- zvládne sám a ja nerada zaťažujem okolie svojimi problémami... _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
REBELKAAAAAA 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 8:02 am Předmět: |
|
|
Lenca napsal: | REBELKAAAAA: Promiň, ale víš o tom prd. Člověk by se měl smířit s tím, že by mohl jednou onemocnět? To je přece blbost, proč se smiřovat s něčím co nevím jestli přijde? Nechápu proč bych měla na tyhle věci myslet, vždyť bych se z toho mohla zbláznit. Já se každý den raduju z toho dobrého a až přijde nějakej problém, tak ho teprve řeším. A jsem šťastná. A věř mi, že jediná touha nemocného člověka je žít. Ale jsi mlaďounká, časem to pochopíš, že vlasy nejsou nejdůležitější. |
Promin, ale jak můžeš tvrdit, že o něčem nic nevím? Vůbec mě neznáš, nemůžeš soudit. Možná jak to čteš tak si možná řekneš jo mladá holka ta je úplně vymaštěná apod. jenže to bys mě musela znát, abys takhle soudila. Nemůžeš soudit dle věku, spousta lidí se jinak duševně cítí než odpovídá jejich věk co má tělo. Samozřejmě s tebou souhlasím, že nejlepší je užívat života těšit se z každé chvilky, dnu atd., ale je také potřeba myslet na tzv. zadní kolečka. Člověk by se měl někdy zamyslet co mu hrozí čím by mohl onemocnět, samozřejmě nepočítat s tím, ale jen tak se zamyslet a neříkat si, že to se mu nemůže stát. A jinak ještě ke mě, myslím si, že každý je na něco tzv. trhlý. (třeba já na ty vlasy) Co možná tobě přijde nedůležité pro někoho je velmi důležité, a co možná pro tebe je velmi důležité tak pro někoho je to pitomost. Ale vždyť ty to víš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 8:28 am Předmět: |
|
|
osobně si myslím, že celá tato diskuze o tom, co je pro někoho prioritní a co ne, je zbytečná.. když je každý člověk jiný..
zas na druhou stranu, člověk se nemůže utápět v představách, co by bylo, kdyby.. když to aplikuju na svou rodinu, raka v ní sice nemáme, ale skoro žádné ženské od mamčiny strany se nevyhla roztroušená skleróza.. máma na ni má náběh v 53... a já podobou jsem po ní.. no taky se z toho nehroutím...
jinak ohledně raka.. mám šílené množství znamínek, to by asi bylo, kdyby aspoň jedno nebylo špatné (před rokem jsem odmítla si jít jich několik vyříznout)..
ale chápu i rebelku, taky jsem kdysi měla období, kdy jsem nad tím hodně přemýšlela.. akorát u mě to bylo ovlivněno smrtí kamaráda na aids.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Taru >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:03 am Předmět: |
|
|
Hanča napsal: | jinak ohledně raka.. mám šílené množství znamínek, to by asi bylo, kdyby aspoň jedno nebylo špatné (před rokem jsem odmítla si jít jich několik vyříznout).. |
A proč sis je nenechala odstranit? Čistě ze zvědavosti Já šla hned, jak mi doktorka řekla, že by v nich mohlo něco být. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:10 am Předmět: |
|
|
Taru napsal: | Hanča napsal: | jinak ohledně raka.. mám šílené množství znamínek, to by asi bylo, kdyby aspoň jedno nebylo špatné (před rokem jsem odmítla si jít jich několik vyříznout).. |
A proč sis je nenechala odstranit? Čistě ze zvědavosti Já šla hned, jak mi doktorka řekla, že by v nich mohlo něco být. |
no, muž, který tam šel prioritně (a dovrtal mě, že jinak tam sám nepůjde), si nechal ostraňovat přede mnou... strašná práce.. na ruce má jizvu jak hrom a když jsem si to představila na břiše, na boku a mezi prsama.. prostě jsem si řekla, že ne.. pak jsem chvíli uvažovala nad brněnskou klinikou, myslím plastika to je, ale v té chvíli jsme se dostali do finanční krize..
no a taky popravdě, já ta znamínka, co chtěla dát pryč, mám ráda.. a ty, která ráda nemám a vypadají o oktávu hůř, tak na ta se vyprdla...
taky jeden z důvodu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|