No Poo mytí: Jogurt (maska/pečující šampon)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=a912a52b48acc4b5e6c24aea6bfb30b9Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Zkoušeli jste masku/šampon?
Ano a vyhovuje.
57%
 57%  [ 8 ]
Ano, ale nevyhovoval(a).
14%
 14%  [ 2 ]
Ne a ani to nemám v plánu.
28%
 28%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 14

Autor Zpráva
Heather
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2015 7:57 am    Předmět: Citovat

Mám nový poznatek Smile jogurtový šampon zvládnul vymýt lehčí masku (8 kapek do celých vlasů) z arganového oleje. Použila jsem raději 2 žloutky, ale vlasy mastné nejsou vůbec.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2015 7:26 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem ten váš zázrak taky vyzkoušela. Výsledek? Zítra jdu vykrást slepičárnu! Uplně boží...konečky jak po nejlepší masce a u hlavy objem a taková ta sypkost vlasů. Vlasy jako z hedvábí. A díky EO rozmarýn i moc krásně voněly.
A to mi posledně jogurtová maska udělala na hlavě slámu Shocked
Heather
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 10:25 am    Předmět: Citovat

Tak to je skvělé, první použití je vždy rozdíl, že? Smile mě posledních pár aplikací začaly trochu vlasy plihnout, ale když jsem prostřídala s mytí jen žloutky nebo shikakai, tak už je to zase lepší.

Je pravda, že jsem ho používala v kuse od léta, tak si asi vlasy řekly o změnu Cool
Portos
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 10:33 am    Předmět: Citovat

Já teda musím říct, že jediná změna, kterou jsem vlasům dopřál, byla ještě větší péče při mytí jenom kondicionérem. A vláskům se to líbilo.
Žádné plihnutí apod. se absolutně nekoná. Skoro spíš naopak - včera jsem myl a ten objem je snad ještě větší než jindy. Skoro začínám přemýšlet, jestli na to nemá vliv i použité množství a druh medu.
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 4:41 pm    Předmět: Citovat

No, mě dneska dával med manžel, a dopřál mi teda. Objem mám dneska větší. Ale upřimně těžko říct. Používám moc krátce na to, abych tohle stačila vysledovat Smile Jinak jsem použila 4,5% jogurt z bulharské prodejny. Příště asi vyzkouším smetanovej, a pak i domácí Smile
Já už to teda začala šířit i mezi kamarádky, ale zatim žádné reporty o použití. Tak uvidíme Smile
Portos

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 5:48 pm    Předmět: Citovat

Se smetanovým jogurtem opatrně. Vlasy jsou po něm teda ještě lepší, ale žloutek zvládne omezené množství tuku. Když to přeženeš, tak vlasy můžou být pár hodin zplihlý a trochu mastný (ale mně se to teda vždycky nakonec vstřebalo). Prostě být tebou, zvážil bych přidání dalšího žloutku.
Jinak zkušenost říká, že jeden žloutek zvládne tak 2/3 až 3/4 půlkilovky obyčejného jogurtu (3,5% tuku) na téměř nemastné vlasy.
astrid
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 6:36 pm    Předmět: Citovat

Jogurtová maska je prostě nejlepší! Smile Dneska jsem si míchala směs na podrážděnou kůži na hlavě a na pěkný lesk: jogurt, vaječný bílek, lžíce medu a pár kapek tea tree. Výsledek parádní - hlava nesvědí, vlasy jemné a lesklé, objem překvapivý. Musím si najít čas častěji. Wink
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2015 7:55 am    Předmět: Citovat

Já právě toho jogurtu dávám tak 2-3 lžíce, víc se mi toho na hlavu nevejde. Tak si myslím, že by takovýhle množství smetanovího jogurtu mohl jeden žloutek zvládnout. A já mám docela suchý vlasy Smile
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2015 7:57 am    Předmět: Citovat

astrid napsal:
Jogurtová maska je prostě nejlepší! Smile Dneska jsem si míchala směs na podrážděnou kůži na hlavě a na pěkný lesk: jogurt, vaječný bílek, lžíce medu a pár kapek tea tree. Výsledek parádní - hlava nesvědí, vlasy jemné a lesklé, objem překvapivý. Musím si najít čas častěji. Wink

Supr, dneska vyzkoušim na chlapovi. Nějak se nám v lednici hromadí bílky Very Happy
Portos

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2015 9:56 am    Předmět: Citovat

Chatny napsal:
Já právě toho jogurtu dávám tak 2-3 lžíce, víc se mi toho na hlavu nevejde. Tak si myslím, že by takovýhle množství smetanovího jogurtu mohl jeden žloutek zvládnout. A já mám docela suchý vlasy Smile

Aha, tak to by samozřejmě mělo být bez problémů.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další

Přejdi na: