Sunsilk
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karas.Martinka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 8:11 pm    Předmět: Citovat

poupátko napsal:
karas.Martinka napsal:
Caithlin napsal:
Já měla u moře řadu pro sluncem namáhané vlasy či jak se to jmenovalo (kokosově to vonělo). A byla fajn Smile

já ho měla před dvěma lety, u moře byl nepostradatelný

Souhlasím Very Happy Ale už jsem tuto řadu nikdy neviděla. Asi se už nedělá, že?

řekla bych že u nás v místní drogerii ještě mají zásoby (ale podle mě to tam mají už několik let). zkus se podívat do menších drogerkách v malých městech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JarkaR24
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 1:17 pm    Předmět: fialový Citovat

Taky jsem slyšela, že je fialový sunsilk na podporu vlnění lepší, než ten zelený Very Happy

Jen ho nikde nemůžu sehnat. Kde jste ho koupili?
Shocked
lleennaa
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 8:39 am    Předmět: SUNSILK Citovat

Chtěla bych se zeptat jestli jsou u vás k dostání. Jsem z KM, oběhla jsem všechny možné drogerie, ale nikde ho nemůžu najít. To se přestal vyrábět?
Používala jsem červený na barvené vlsy a světle modrý na objem, byly super...
Caithlin
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 9:26 am    Předmět: Citovat

Tady http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?p=118869 je o téhle značce vlákno Smile
lleennaa
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 11:04 am    Předmět: Citovat

Ahoj,
jj, to jsem ráno stihla pročíst...nevíte teda někdo, jestli se ty výrobky vrátí do našich obchodů? V drogériích mi nejsou schopní nic říct. Zkusím ještě oběhnout pár obchodů, pak už zbývá jedině net...
heraldika
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:45 pm    Předmět: Citovat

lleennaa napsal:
Ahoj,
jj, to jsem ráno stihla pročíst...nevíte teda někdo, jestli se ty výrobky vrátí do našich obchodů? V drogériích mi nejsou schopní nic říct. Zkusím ještě oběhnout pár obchodů, pak už zbývá jedině net...

Neřekla bych a dost mě to štve. Světle zelený Sunsilk byl nejlepší šampon, který jsem kdy měla, pak jsem přešla na světle modrý a i ten se v poslední době dal koupit převážně v Kauflandu, kde už taky nebývá. Net je určitě řešení, ale zase co se záruční lhůtou? Confused
Mimochodem pro Brňáky: V obchodě Zlevněnka blízko Geislerovy, na rohu, mají výprodej právě světle modrého a fialového Sunsilku. Do podobných prodejen jde, pokud vím, zboží z likvidací, stahované z trhu..
Nechápu, proč se přestává (přestal) vyrábět šampon, který vyhovoval tolika lidem..nebo jich tolik nebylo?
Nezná někdo z vás ekvivalent k Sunsilku? Idea
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 4:28 pm    Předmět: Citovat

Ekvivalent neznám, nevím...možná Timotei? Nebo Herbal Essences.
Sunsilk asi tolika lidem nevyhovoval, když ho ruší...kdyby tu o něj byl veliký zájem, tak ho přece nestáhnou.
Nějaké ty Sunsilky ještě doprodávají v normálních sámoškách Hruška Smile
Káťa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so září 11, 2010 8:50 pm    Předmět: Citovat

Mě taky vyhovoval, konkrétně ten fialový. Ale né zas tolik, abych po něm výrazněji smutnila. Vyhovují mi i spousty jiných šampónů. Ale nevím, z jakého důvodu ho stáhli. Na trhu je spousta šmejdů, které se prodávají furt už po destiletí. Já jsem téměř obrečela stažení šamponu Neutralia od Garnier, byl to takový průhledný šampon, nádherně voněl a co vím, tak si ho spousta lidí chválila... Ale to už je tak 15 let zpátky. Pamatujete ho někdo?
smiesek
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 3:14 pm    Předmět: Citovat

bloodQUEEN napsal:
Ja musím pochváliť šampón Sunsilk taký modrý myslím, že bol proti plihnúcim vlasom. Mala som po ňom fakt "vzdušné" vlasy dokonca som si ho kúpila viackrát čo sa u mňa nestáva. Bol pre mňa asi najlepší šampón z drogérie. Very Happy

Taky velmi ráda vzpomínám na řadu šamponu od Sunsilku, především tmavě modrý. Moc jsem si jej oblíbila, už se mi nikdy nepodařilo najít šampon, se kterým bych byla taky tak spokojená. Sice s kondicionérem (tmavě modrým) to už taková spokojenost nebyla, ale šampon za 1.

Zajímalo by mě, jak by obstál dneska, zhlediska zatěžování vlasů, či jejich častějších mastění. Zda by se dokázal vyrovnat v dnešní době opětovaným šamponům od Soyss nebo Gliss Kur?

Škoda, že se jej nedá už nikde sehnat, či jej přestali dodávat do drogerie, v tom jsem bezradná Sad
rakave
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 5:14 pm    Předmět: Citovat

Tak nevím...po přečtení dizkuze jsem si šampón Sunsilk dala do vyhledávače a na netu se prodává-např drogerie Martina a jiné.Vrátil se šampón zpět do prodeje nebo ještě doprodávají zásoby?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Přejdi na: