Jak se zbavit henny/skvrn od henny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 134, 135, 136  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kllara
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 12:36 pm    Předmět: Citovat

Lúthien napsal:
Tak funguje Smile Dala jsem na hlavu šťávu z jednoho citronu, dvě lžičky gestilu a olivovéhý olej. Při mytí ze mě tekla hnědá voda Exclamation A to prosím i přes každodenní mytí po dobu asi roku a půl od posledního barvení Shocked Takže určitě budu stahovat dál, jsem nadšená Laughing

Citron opravdu pomáhá, mě hennu stahuje mnohem víc než skořicový zábal, ale někdo tu psal, že gestil tu barvu spíš "zafixovává", nevím co je na tom pravda, skus nějaký jiný bezsilikonový balzám, třeba ti to hennu stáhne ještě vícSmile, já dávám od alverde meřuňkový balzám, stojí pár korun a aspon pro mě je to nejlepší balzám co jsem kdy měla.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 6:03 pm    Předmět: Citovat

To jsem psala asi já, ale jenom za předpokladu, že se to pak nevymývá šamponem, tzn. dává jako obyč kondicionér po mytí.
Naopak před mytím to funguje víc než dobře. Wink
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 1:07 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem včera vyzkoušela ten citronperoxid. Vymačkala jsem 1 citron a přidala jsem necelou malou lahvičku peroxidu z lékárny, dala jsem to na suché vlasy na 1 hodinu (na kůži jsem si namazala kokosák a riciňák 1:1, aby mi to tu pokožku trochu ochránilo). Nebyla jsem s tím na sluníčku, to bych se musela takhle nazdobená producírovat středem Brna Very Happy navíc včera byla pěkná kosa. Ale i tak se mi zdá, že to trochu zabralo, mám ty vlasy takové zlatavější, ubylo zrzavých odlesků.
Po tomhle pokusu jsem trochu klidnější před návštěvou kadeřnice příští týden - nezezelenala jsem, tak snad ani po přelivu, nebo případném stahování barvy k tomu nedojde. Vypadá to, že indigo už je definitivně pryč.
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 1:24 pm    Předmět: Citovat

Líp to funguje právě když je víc citronové šťávy než peroxidu a s teplem, aspoň vyfénovat, rozdíl je dost patrný, ale jsou to procedury, které každý nesnese.
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 1:54 pm    Předmět: Citovat

jitty: No, uvažovala jsem, že aby se to zahřálo, mohla bych si dát na hlavu sáček a ručník, ale prvních 10 minut mě i přes ten olej trochu štípala hlava, tak jsem to radši nechala plavat. Fén mě vůbec nenapadl, protože ho ani normálně nepoužívám.
Jinak už nemám skoro žádný peroxid, tak nevím, jestli budu tenhle pokus ještě opakovat, spíš si dám ještě jednou citron s kondicionérem a pak budu už na ty svoje vlasy hodná, ať je nemám před tím zásahem kadeřnice vysušené.
Teď po tom citronperoxidu jsou takové sušší, ale nevím, jestli to není maskou Mil mil, co jsem na ně pak dala. Pořád ještě nevím, jestli mi spíš prospívá, nebo jestli mi ty silikony v ní škodí. Jsou jen 2 a až na konci složení, ale moje vlasy se s nimi obecně nemají moc rády.
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 2:58 pm    Předmět: Citovat

to jsou silikony, ty dva dlouhé názvy na konci? mně to nějak nedošlo, když to není žádný klasický -con.
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 3:07 pm    Předmět: Citovat

Teda, teď jsem tě tu mystifikovala, myslela jsem si, že to jsou silikony, ale po zkontrolování v top tématu jsem našla, že "Methylchloroisothiazolinone a methylisothiazolinone navzdory „silikonové koncovce“ nejsou silikony, ale konzervační prostředky.", takže ta maska je opravdu bez silikonů. To se omlouvám Embarassed Tak nevím, jestli mi ta maska tak celkově úplně nesedla, nebo jestli je to tím, že ji dávám vždycky po nějaké krutější stahovací proceduře. Ještě ji určitě vyzkouším i jen tak se šamponem, ale bude to až za pár dní, protože vlasopečovátka musím střídat.
zetonek
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 4:06 pm    Předmět: Citovat

Meeesha napsal:
jitty: No, uvažovala jsem, že aby se to zahřálo, mohla bych si dát na hlavu sáček a ručník, ale prvních 10 minut mě i přes ten olej trochu štípala hlava, tak jsem to radši nechala plavat. Fén mě vůbec nenapadl, protože ho ani normálně nepoužívám.
Jinak už nemám skoro žádný peroxid, tak nevím, jestli budu tenhle pokus ještě opakovat, spíš si dám ještě jednou citron s kondicionérem a pak budu už na ty svoje vlasy hodná, ať je nemám před tím zásahem kadeřnice vysušené.
Teď po tom citronperoxidu jsou takové sušší, ale nevím, jestli to není maskou Mil mil, co jsem na ně pak dala. Pořád ještě nevím, jestli mi spíš prospívá, nebo jestli mi ty silikony v ní škodí. Jsou jen 2 a až na konci složení, ale moje vlasy se s nimi obecně nemají moc rády.

Myslím, že Milmilem to určitě není. Ale ještě víc hydratující než milmil mě přišel zrovna ten gestil wonder.
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 4:09 pm    Předmět: Citovat

Aha, tak jsem si to myslela dobře.
A zkoušelas dávat ten mil mil před mytím? Zdá se mi to opravdu lepší než po, vlasy to zregeneruje, ale nejsou slepené. Už jsem i uvažovala,že dám na vlhké vlasy na noc a umyju až ráno.
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 4:13 pm    Předmět: Citovat

Jj, zkoušela jsem ho před mytím i po mytí a přišlo mi to podobné. Ona ta maska není úplně špatná, vlasy mám po ní hladké, ale nějak špatně se mi vždycky rozčesávají.

Gestil je v tomhle lepší (možná je na mě až moc pečující), ale zase se mi ho nechce kupovat, když tu mám ten litr Mil milu.

Zkusím ho ještě samotný (ten Mil mil) jen s šamponem, nebo ho budu míchat s kondicionérem. Přece tu pixlu nevyhodím Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 134, 135, 136  Další

Přejdi na: