|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Mashlee 81-160

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 9:49 pm Předmět: |
|
|
porcelainswan napsal: | přestat utrácet za šampony, jeden přece stačí  |
Dobrý nápad, avšak pro mě málo reálný =D ale taky se pokusím=D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
medunka 321-600

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
Mashlee napsal: | porcelainswan napsal: | přestat utrácet za šampony, jeden přece stačí  |
Kdyby jen za šampony. Já musím mít ke každému ještě kondicionér ze stejné kosmetické řady:) Ale mýt se celý měsíc jedním šamponem mě nějak nebaví. Musím mít aspoň dva a střídat je podle nálady a podle toho, co na vlasech potřebuji vylepšit:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mashlee 81-160

|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
medunka napsal: | Mashlee napsal: | porcelainswan napsal: | přestat utrácet za šampony, jeden přece stačí  |
Kdyby jen za šampony. Já musím mít ke každému ještě kondicionér ze stejné kosmetické řady:) Ale mýt se celý měsíc jedním šamponem mě nějak nebaví. Musím mít aspoň dva a střídat je podle nálady a podle toho, co na vlasech potřebuji vylepšit:D |
Jo, jenže ten kondicionér mi čsto nevyhovuje vůbec...a někdy k tomu je třeba i nějaká maska...tak si to někd vezme i ségra =D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MarkétaMaláková >RADA STARŠÍCH<

Založen: 6.11.2010 Příspěvky: 702 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
Taky taky se musím krotit v nakupování vlasové kosmetiky.. A kupovat, jen to co je nezbytně nutné..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
fructia 321-600

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 9:56 am Předmět: Christmas resolutions :) |
|
|
-chodit ke stejné kadeřnici, která mi neudělá z vlasů na lopatky podkovu sahající na uši
-kupovat kvalitnější kosmetiku, o které se napřed přesvědčím či poradím na DV
-nekupovat tedy nic bez rozmyslu
-pravidelně jíst vitamíny
-pravidelně (každý den) večer aplikovat nějakou vodičku do vlasů (ať už speciální pro růst nebo bylinnou, např. lopuchovou, kopřivovou)
-česat kančákem, pokud mi ho Ježíšek nadělí
-snažit se mýt hlavu obden
-nebarvit vlasy bez rozmyslu - spíše bych nechtěla vůbec. Mám svoji tmavěhnědou až do černa barvičku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
Nestříhat,nechat růst,hennovat a papkat vitamínky..a pořidít si gesitl wonder..toť vše  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
medunka napsal: | Mashlee napsal: | porcelainswan napsal: | přestat utrácet za šampony, jeden přece stačí  |
no právě sme na tom stejně..já mám ted 5 šamponu který střídám..já vím je to semnou děsný..jenže já si nemužu bohuže pomoct,stydím se  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mikineczka 81-160

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 10:44 pm Předmět: |
|
|
Taky se přidám:
Pravidelně zastřihovat konečky, i když jsem svojí vysněné délky ještě nedosáhla. Chci nechat dorůst tu 10-ti cm chlupaninu co mi kolem obličeje dělá svatozář to bude na dlouho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mashlee 81-160

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
Mikineczka napsal: | Taky se přidám:
Pravidelně zastřihovat konečky, i když jsem svojí vysněné délky ještě nedosáhla. Chci nechat dorůst tu 10-ti cm chlupaninu co mi kolem obličeje dělá svatozář to bude na dlouho  |
To znám Ta svatozář...ničím nejde uhladkat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mikineczka 81-160

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
Mashlee napsal: | Mikineczka napsal: | Taky se přidám:
To znám Ta svatozář...ničím nejde uhladkat  |
Ty u čela už dám alespoň za uši, ale ještě mi roste podsada a to teprv vypadá, už se těším až to budu moct aspoň zaplést do copu nebo tak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|