Jsou profese, na které se d.v. "nehodí"?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hankabar
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2008 3:36 pm    Předmět: Citovat

Awerin napsal:
A co prostě jednoduchý culík? A nebo s tím drdolem...dát ho do síťky a pořádně zapinetkovat, to mám vyzkoušené z bruslení a drží to...ale podle mě je nejlepším řešením obyčejný culík....jak jsou v něm vlasy volné a nespletené, tak tě to nikde netlačí, nebouchá a tak...a nebo Laughing nos koupací čepici na všechny vlasy do ní nacpi Laughing

Smile napadlo mě si koupit takový ten cyklistický čepicošátek. Culík - to vlasy právě lítají, odírají se a vůbec se víc ničí. Drdol by tedy asi šel jen vysoko na hlavě, tam nad čelem, ale to zase udělá z holky Pučálkovic Aminu... Někdy, jak tak pozoruju skokany a skokanky, by mohl i tak překážet, oni dělají takové kousky, že si myslím že při dotočení nějakého cviku těsně nad trampolínou by mohli zavadit Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
juraj
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne listopad 23, 2008 8:26 pm    Předmět: Citovat

Vlasy sú predovšetkým súčasťou človeka. Dlhé krásne vlasy môžu doplniť pôvab dámy. Nemôžem sa stotožniť s myšlienkou, že k niektorým povolaniam sa nehodia dlhé vlasy. Ak sa hodia k dáme, tak povolanie na tom nič nezmení, pretože dlhé vlasy robia práve tú dámu pôvabnou a nie povolanie. Samozrejme, môžem rozumieť tomu, že v niektorom povolaní je bezpečnejšie alebo praktickejšie nemať dlhé vlasy. Celkom určite však nesúhlasím s trendom, v rámci ktorého niektoré dámy, ale aj muži, vedome uprednostňujú v zamestnaní krátke vlasy žien. Tento trend sa často spája s obchodnou sférou, ale nie len s ňou. Trend predstavuje ideu, že žena sa presadí v pracovnom prostredí vtedy, keď súčasťou jej zovňajšku sú krátke vlasy, najlepšie doplnené o nohavicový kostým, prípadne ešte aj s kravatou. Toto, ako sa zdá, je symbolom úspešnej ženy a menežerky. I keď si takýto ľudia myslia, že dlhé krásne vlasy škodlivo zjemňujú look ženy a táto potom vyzerá nedostatočne priebojná, nepáči sa mi to. Dáma s dlhými vlasmi môže mať ďaleko väčší potenciál a dosiahnuť oveľa viac. A navyše je pôvabnejšou dámou.
osminka
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2009 9:35 pm    Předmět: Citovat

Tak mě napadlo, znáte někoho dlouhovlasého, kdo by dělal v kravíně nebo ve vepříně? Já ne. To se ty vlasy musí denně mýt, protože jsou cítit. Neumím si představit hodně dlouhé vlasy u ženy z kravína.
Allean
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2009 9:41 pm    Předmět: Citovat

osminka napsal:
Tak mě napadlo, znáte někoho dlouhovlasého, kdo by dělal v kravíně nebo ve vepříně? Já ne. To se ty vlasy musí denně mýt, protože jsou cítit. Neumím si představit hodně dlouhé vlasy u ženy z kravína.

Znám a vlasy si dozajista každý den nemyje Embarassed je to cítit při každém sebemenším pohybu hlavou..ne že by mi teda vadilo cítit zvířátka, ale čeho je moc, toho je příliš Embarassed Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pimpa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2009 9:46 pm    Předmět: Citovat

osminka napsal:

Moje ségra má doma tři koně, každé ráno kolem nich lítá a sprchuje se až potom. Ani nevím, jestli si hlavu myje denně, ale obden rozhodně, potíž je v tom že já vůbec nic necítím, tak ani nevím, jak dalece jí smrdí hlava.
Lea
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:17 pm    Předmět: Citovat

pimpa napsal:
osminka napsal:

Moje ségra má doma tři koně, každé ráno kolem nich lítá a sprchuje se až potom. Ani nevím, jestli si hlavu myje denně, ale obden rozhodně, potíž je v tom že já vůbec nic necítím, tak ani nevím, jak dalece jí smrdí hlava.

Tak u koní jsem dříve trávila celkem dost času a nepamatuju se, že by mi smrděly vlasy. Sice jsem je neměla dlouhé, ale na tom asi zas tak nezáleží. Spíš se tam ty vlasy více ušpiní, ale to se dá eliminovat šátkem, či čepicí, takže bych v tom zas takový problém neviděla.
Znám i jednu slečnu s vlasy do pasu co vlastní statek včetně koní, koz, prasat a dalších zvířátek a pochybuju, že by si vlasy myla denně a to je nosí převážně rozpuštěné.
Lahoda
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 10:01 pm    Předmět: Citovat

Můj strejda kdysi převážel prasata z chovů na porážku a já jela jednou s ním. Měla jsem v té době hodně dlouhé a tehdy i husté vlasy a musím říct, že po tom, co jsem strávila den zavřená v avii, která byla prosycená "vůní" prasátek, jsem vymývala vlasy hooooodně dlouho Very Happy
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 9:10 am    Předmět: Citovat

Lea napsal:

Tak u koní jsem dříve trávila celkem dost času a nepamatuju se, že by mi smrděly vlasy. Sice jsem je neměla dlouhé, ale na tom asi zas tak nezáleží. Spíš se tam ty vlasy více ušpiní, ale to se dá eliminovat šátkem, či čepicí, takže bych v tom zas takový problém neviděla.
Znám i jednu slečnu s vlasy do pasu co vlastní statek včetně koní, koz, prasat a dalších zvířátek a pochybuju, že by si vlasy myla denně a to je nosí převážně rozpuštěné.

Ono asi i záleží, jak kdo ty pachy vnímá. Třeba mně se nezdá, že by koně nějak zásadněji smrděli, spíš naopak. Jinak doma jsme taky měli krávu, prasata a též nemám pocit, že by mi pak od nich nějak smrděly vlasy.
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 7:48 pm    Předmět: Citovat

pimpa napsal:
osminka napsal:

Koně nesmrdí, ani kravín není žádná velká hruza, ale pach vepřína je silný,nepříjemný a bohužel hlubokodovlasů se zažírající.
Kassy
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 12:10 pm    Předmět: Citovat

Mně přijde, že spoustu zde jmenovaných problémů lze celkem jednoduše vyřešit šátkem (třeba u toho automechanika určitě).

Zákaz dlouhých vlasů chápu a beru jen tam, kde můžou dlouhé vlasy znamenat bezpečnostní riziko, kterému se nedá zabránit jejich stažením případně schováním. Třeba tam, kde je nutná perfektně těsnící přilba. Jinak si myslím, že je to každého věc, jak si se svými vlasy poradí.

Je fakt, že při některých aktivitách vlasy dost překážejí a můžou se snadno umazat nebo načichnout. Já to řeším obvykle šátkem nebo drdolem (nic složitého, motám si takový jednoduchý na dvě gumičky bez jediné sponky, který mi ale perfektně drží i při sportu) nebo obojím současně. A nevidím v tom žádný problém.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další

Přejdi na: