|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Michaela_1 81-160

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Michaela_1 napsal: | Ja je ted prohlidla. Jinak slozeni maji uplne stejny aspo tedy ten chrpovy a levandule. |
No dyť to říkám
a C.I. je color index, označení barviv  |
No jiste ale rozdil bude vtom extract. To CI mi doslo ze bude barva.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
Extract, který je na konci složení (to znamená, že ho v tom šamponu je třeba 1% ) prostě nemůže ovlivnit působení celé té směsi.
Navíc píšou "fruit" extract - to znamená ovocný, že jo, takže v "chrpovém" šamponu nebo "slunečnicovém" žádná slunečnice nebo chrpa prostě není. Ale to je jedno, kdo o tom popřemýšlí tak dojde k podobnému závěru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st únor 03, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem objevila tyhle šampony a líbí se mi jak design, velikost (500ml), vůně i cena (40kč) Složení mají kraťoučký, takže taky parádka- žádný silikony, pegy nebo tak něco.... už jenom vybrat který (zásoby se rozšiřují geometrickou řadou )  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kajinaa 41-80

|
Zaslal: po leden 17, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
tak já je zatím stihla jen očuchat u nás v drogérce a voní hezky ,ale mám strach si takovýhle šampony kupovat ,mně hned vše vysuší vlasy a navíc od ježíška mám zásoby na celej rok dopředu .. ale převážně avon a do toho se mi taky moc nechce Ale každopádně jsem nezkoušela ,ale lákají mě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
fructia 321-600

|
Zaslal: út leden 18, 2011 6:54 am Předmět: |
|
|
Kajinaa napsal: | tak já je zatím stihla jen očuchat u nás v drogérce a voní hezky ,ale mám strach si takovýhle šampony kupovat ,mně hned vše vysuší vlasy a navíc od ježíška mám zásoby na celej rok dopředu .. ale převážně avon a do toho se mi taky moc nechce Ale každopádně jsem nezkoušela ,ale lákají mě  |
Na mé vlasy působí moc dobře, vyzkoušení bych se určitě nebála, aspoň uvidíš, zda ti sedne také dobře Kolikrát jsou tyhle obyčejné šampony mnohem lepsi nez ty dražší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hajula 321-600

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
vcera jsem asi po dvou letech "znovuobjevila" tyhle sampony a ocuchavala v jedny drogerce.. a docela me zaujal ten levandulovy a slunecnicovy, hezky voni zkousela jste nektera? asi ho casem koupim, jen kdybych nemela doma x dlasich samponu.. navic to pullitrovy baleni, to budu mit zas min. rok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|