|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
Herminka napsal: | Bílá Pivoňka napsal: | ty jo, co lidi všechno nenapadne aviváž na vlasy, na prádlo kondiš...vedu vlastně strašně nudný život
to já bych si mohla vlasy ráchat tak v mýdlových ořechách, a to by asi nešlo  |
Ale to víš, že to jde, četla jsem o tom víckrát (o použití vývaru z ořechů na vlasy), a když jsem si u nás v prodejničce kupovala pár ořechů na zkoušku, říkala mi paní, že vývar na vlasy zkusili a měli afro (jako veliký objem). |
jojo Ty si ze mně děláš legrandu , ořechy na vlasy jako slupky z vlašáku to beru, ale ty mýdlové...fakt? dyť to vysušuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eetynka 321-600

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 10:43 pm Předmět: |
|
|
Herminka napsal: | Bílá Pivoňka napsal: | ty jo, co lidi všechno nenapadne aviváž na vlasy, na prádlo kondiš...vedu vlastně strašně nudný život
to já bych si mohla vlasy ráchat tak v mýdlových ořechách, a to by asi nešlo  |
Ale to víš, že to jde, četla jsem o tom víckrát (o použití vývaru z ořechů na vlasy), a když jsem si u nás v prodejničce kupovala pár ořechů na zkoušku, říkala mi paní, že vývar na vlasy zkusili a měli afro (jako veliký objem). |
ja sa z vas raz zblaznim baby  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: | jojo Ty si ze mně děláš legrandu , ořechy na vlasy jako slupky z vlašáku to beru, ale ty mýdlové...fakt? dyť to vysušuje  |
No asi to bylo vysušené afro , pro dlouhé vlasy to nebude, no. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 11:23 pm Předmět: |
|
|
Hej avivaz som aj ja kedysi používala ale hodne zriedenu, vlasky krasne vonali, na to si spomínam učila ma to mamina a nebol to veru zlý nápad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kriss 8-20

|
Zaslal: út září 23, 2008 7:47 pm Předmět: Re: hmm... |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: |
takže si budu dávat na vlasy jakýsi uhlovodík - inu dobrá vyhlídka  |
uhlovodík je aspoň organická sloučenina... toho bych se nebála  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st září 24, 2008 5:36 am Předmět: |
|
|
Mýdlový ořechy jsou i v tom ajurvédickým šamponu, co je tu o něm taky vlákno. Teda jako jedna ze složek, taky je tam amla, shikakai a další dobroty. Fakt je, že mi ten šampon vlasy napoprvý docela vysušil (ale taky byly po létě celkově sušší), ale napodruhý už to bylo fajn (pravda, preventivně jsem si na konečky dala olejík od Reelle - ale i u hlavy vypadaly ty vlasy napodruhý spokojenějc, asi už to pro ně nebyl takovej šokovej přechod). Objem srovnatelnej s lávovkou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 11:14 pm Předmět: |
|
|
objevila jsem asi uz objevene, ale presto se musim o tuto skvelou zkusenost podelit - jemne vlasy malo objemu- to je muj problem - po umyti vlasy hezke, objemne, par hodin uplyne a uz jde objem do tri tecek.
ted aplikuji lecbu objemu sokem - umyju vlasy jako normalne, dam malinko kondise ucinek max 3 minuty a pak postupne smyvam od prijemne teple vody az po jeste snesitelnou hodne studenou /nikoliv ledovou/ a to tak dlouho az ty vlasy jakoby drhnou. pricemz to delam v tezkem zaklonu at se mi nenachladi mozek a netece to studene vodove po zadech. vydrzim to docela dlouho. vlasy jako mokre jsou drsne a jakoby bez kondicioneru, ale po uschnuti, vlastne uz i pri nem, jsou naprosto skvele. vydrzi dele svezi, nemasti se u hlavy, lesknou se a MAJI OBJEM. nevim, jestli je to jako pece idealni postup, ale zatim mi to moc vyhovuje.
konec vylevu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
REBELKAAAAAA 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: so červen 12, 2010 8:21 am Předmět: |
|
|
Takový problém jsem přesně měla zhruba tak před půl rokem taky byli zplihlé a hnusné avšak dlouhé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|