A už mi to pije krev...("plihnoucí" a jemné vlasy)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 7:58 pm    Předmět: Citovat

Herminka napsal:
Bílá Pivoňka napsal:
Shocked ty jo, co lidi všechno nenapadne Laughing aviváž na vlasy, na prádlo kondiš...vedu vlastně strašně nudný život Laughing Laughing Laughing Laughing

to já bych si mohla vlasy ráchat tak v mýdlových ořechách, a to by asi nešlo Cool Laughing

Ale to víš, že to jde, četla jsem o tom víckrát (o použití vývaru z ořechů na vlasy), a když jsem si u nás v prodejničce kupovala pár ořechů na zkoušku, říkala mi paní, že vývar na vlasy zkusili a měli afro Laughing (jako veliký objem).

jojo Laughing Ty si ze mně děláš legrandu Cool , ořechy na vlasy jako slupky z vlašáku to beru, ale ty mýdlové...fakt? dyť to vysušuje Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 10:43 pm    Předmět: Citovat

Herminka napsal:
Bílá Pivoňka napsal:
Shocked ty jo, co lidi všechno nenapadne Laughing aviváž na vlasy, na prádlo kondiš...vedu vlastně strašně nudný život Laughing Laughing Laughing Laughing

to já bych si mohla vlasy ráchat tak v mýdlových ořechách, a to by asi nešlo Cool Laughing

Ale to víš, že to jde, četla jsem o tom víckrát (o použití vývaru z ořechů na vlasy), a když jsem si u nás v prodejničce kupovala pár ořechů na zkoušku, říkala mi paní, že vývar na vlasy zkusili a měli afro Laughing (jako veliký objem).

ja sa z vas raz zblaznim baby Laughing Laughing
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 7:16 am    Předmět: Citovat

Bílá Pivoňka napsal:
jojo Laughing Ty si ze mně děláš legrandu Cool , ořechy na vlasy jako slupky z vlašáku to beru, ale ty mýdlové...fakt? dyť to vysušuje Rolling Eyes

No asi to bylo vysušené afro Laughing , pro dlouhé vlasy to nebude, no.
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 11:23 pm    Předmět: Citovat

Hej avivaz som aj ja kedysi používala ale hodne zriedenu, vlasky krasne vonali, na to si spomínam Wink učila ma to mamina a nebol to veru zlý nápad Smile
Kriss
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: út září 23, 2008 7:47 pm    Předmět: Re: hmm... Citovat

Bílá Pivoňka napsal:

takže si budu dávat na vlasy jakýsi uhlovodík - inu dobrá vyhlídka Laughing Laughing Laughing Laughing

uhlovodík je aspoň organická sloučenina... toho bych se nebála Very Happy
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 5:36 am    Předmět: Citovat

Mýdlový ořechy jsou i v tom ajurvédickým šamponu, co je tu o něm taky vlákno. Teda jako jedna ze složek, taky je tam amla, shikakai a další dobroty. Fakt je, že mi ten šampon vlasy napoprvý docela vysušil (ale taky byly po létě celkově sušší), ale napodruhý už to bylo fajn (pravda, preventivně jsem si na konečky dala olejík od Reelle - ale i u hlavy vypadaly ty vlasy napodruhý spokojenějc, asi už to pro ně nebyl takovej šokovej přechod). Objem srovnatelnej s lávovkou. Cool
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2008 11:14 pm    Předmět: Citovat

objevila jsem asi uz objevene, ale presto se musim o tuto skvelou zkusenost podelit - jemne vlasy malo objemu- to je muj problem - po umyti vlasy hezke, objemne, par hodin uplyne a uz jde objem do tri tecek.

ted aplikuji lecbu objemu sokem - umyju vlasy jako normalne, dam malinko kondise ucinek max 3 minuty a pak postupne smyvam od prijemne teple vody az po jeste snesitelnou hodne studenou /nikoliv ledovou/ a to tak dlouho az ty vlasy jakoby drhnou. pricemz to delam v tezkem zaklonu at se mi nenachladi mozek Cool Laughing Embarassed a netece to studene vodove po zadech. vydrzim to docela dlouho. vlasy jako mokre jsou drsne a jakoby bez kondicioneru, ale po uschnuti, vlastne uz i pri nem, jsou naprosto skvele. vydrzi dele svezi, nemasti se u hlavy, lesknou se a MAJI OBJEM. nevim, jestli je to jako pece idealni postup, ale zatim mi to moc vyhovuje.

konec vylevu Wink
REBELKAAAAAA
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 8:21 am    Předmět: Citovat

Takový problém jsem přesně měla zhruba tak před půl rokem taky byli zplihlé a hnusné avšak dlouhé.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Přejdi na: