Jak vás to napadlo?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kafin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 7:30 pm    Předmět: Citovat

Karmilla napsal:
morana napsal:
mňa lákajú hlavne čarodejnice. napríklad taká Yennefer z kníh od Sapkowského je známá svojím obrovským čierným három Wink také vlasy mať... asi by som všetky hrebene zlámala Laughing

ja som si ju predstavovala s podobnými vlasmi ako máš ty:)
Já taky Very Happy .
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 10:12 pm    Předmět: Citovat

Já chtěla dlouhé vlasy snad odjakživa, ale až tak do konce základky jsem měla účes "na kluka". Dlouhé mi naši vždycky vymlouvali, že je to nepraktické, že u nás v rodině nikdo dlouhé nemá (což mi nikdy nepřišlo jako argument, ale asi se báli, že se mi o ně budou muset starat a že nebudou vědět, co s tím?), že mi to nebude slušet... a hlavně, že na to nemám vlasy. Je fakt, že je mám celkem jemné a hustota taky není extra, ale už jsem si ozkoušela, že pod lopatky dorostou a že když se budu starat o konečky, aby se mi nezkazily (jak byly teď, než jsem je fikla), tak to bude vypadat velmi dobře. A jak se říká: "odříkaného největší krajíc", takže stále toužím po dlouhých vlasech. Tak do půli zad kdyby byly... víc se zatím snít neodvažuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rodkora
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:05 pm    Předmět: Citovat

Vzdycky jsem chtela mit dlouhe vlasy, ale obvzlast potom co jsem objevila DV Very Happy
DanaJ
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 2:05 pm    Předmět: Citovat

Vždycky se mi dlouhé vlasy líbily, ale moje máma nechtěla a vždycky jsem u holičky nebo pod jejíma rukama končila na kluka. V osmičce jsem se vzbouřila a zakázala sahání na mé vlasy mámě a pak kolem 25 let i kadeřnicím.
Moc se mi líbí nápad Leontýnky, která na první straně píše, že by chtěla mít vlasy až do pasu a na svatbu si do nic nechat zaplést květy. ...óó, to krásně voní, taky bych chtěla být víla a oslnit při odhození závoje všechny kolem svými rozkvetlými kadeřemi. Very Happy Už vím, proč potřebuji vlasy do pasu. Twisted Evil
Kaisha
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 2:37 pm    Předmět: Citovat

Já sem byla jako malá ostříhaná na "hříbečka" docela dlouho. Pak sem si nechala vlasy narůst a kolem 6. třídy jsem je měla víc jak do půli zad. Pak jsem si je nechala ostříhat, ani nevím proč, všichni říkali, že mi to nesluší, a tenkrát asi měli i pravdu, byla jsem o hlavu vyšší než všichni spoužáci, hubená jak lunt, vyhublý oválný obličej, vysoké čelo a ještě dlouhé splihlé vlasy kolem něj. Takže fakt nic moc. Tak jsem šla na kratší, kratší a kratší až jsem v 9. třídě zkončila s vlasy na mikádo a ofinkou a obarvila se DM-kovou hnědou hennou, tak že to chytlo zrzavě. Od henny jsem tedy upustila. V prváku na střední jsem měla pořád krátké vlasy a odrůstající ofinku a pro změnu jsem se odbarvila na blond a pak sem pokračovala melírama asi rok. Pak to šlo znovu na hnědo- chemickou barvou, nechala jsem si vlasy dorůst tak po lopatky, pak jsem pro změnu zkusila černou barvu a znovu si ostříhala ofinu. S tím jsem vydržela něco přes rok. Nechala jsem si vymít černou a chvíli jsem se pokoušela nechat si narůst vlastní barvu vlasů, u ofiny zůstávám do teď. Zase sem měla nějakou dobu svoji hnědou, ale přestalo mě to bavit tak jsem si zas hodila čokoládovou barvu a podparvila jsem si vlasy vzadu a ofinu červenou. S tím sem taky vydržela něco přes rok. Po těhle procedůrách jsem si začala konečně všímat, že moje vlasy dostávaj dost zabrat a nevypadaj zrovna nic moc, taže jsem přešla jenom na hnědé přelivy a vlasy jsem asi rok udržovala v délce po lopatky sestříhané. V loni v zimě jsem se náhodou dostala zase k henně, a naštěstí zkušenost s Hennecolor byla tak dobrá, že jsem u henny zůstala, nejdřív jsem barvila černou a hnědou a teď jsem přešla na bordó. Vlasy mám víc jak do půli zad a doufám, že se mi do léta doškrábou do pasu Smile A proč jsem si začala pěstovat dlouhé vlasy? No, zalíbila se mi taková erotická představa, že by mi vlasy zakrývaly nahá prsa. Twisted Evil Blbí co? Laughing
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 2:52 pm    Předmět: Citovat

Kaisha napsal:
No, zalíbila se mi taková erotická představa, že by mi vlasy zakrývaly nahá prsa. Twisted Evil Blbí co? Laughing
Vůbec ne!!! Měla jsem úplně stejnou představu Embarassed A už to v reálu i jde, ale ještě by to chtělo delší Embarassed Wink
psilocybe
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 3:12 pm    Předmět: Citovat

Dlhšie vlasy som mala ako dieťa, a aj na ZŠ, niečo medzi ramenami a lopatkami. Potom som sa nechala ostrihať, a iba zastrihovala...a potm už ani to...a tak som sa zbadala že ma vlasy skoro po lopatky a ani to nebolelo Laughing
Vtedy som si povedala že chcem ešte dlhšie..
Soniczka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 3:23 pm    Předmět: Citovat

Sim napsal:
Kaisha napsal:
No, zalíbila se mi taková erotická představa, že by mi vlasy zakrývaly nahá prsa. Twisted Evil Blbí co? Laughing
Vůbec ne!!! Měla jsem úplně stejnou představu Embarassed A už to v reálu i jde, ale ještě by to chtělo delší Embarassed Wink

Náhodou baby nejste samy...
ale mě to došlo až dodatečněVery Happy
a je to dost erotické.
Kaisha

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 3:44 pm    Předmět: Citovat

Teď jsem zase opojená představou, že když pohodím hlavou budou mě příjemně hladit po zádech Laughing Jsem vlasochyl!!! Shocked
pop.art
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 5:03 pm    Předmět: Citovat

Dlouhé vlasy mám odmala a dlouho jsem to neřešila...jen mně vadily pohledy v mhd a otázky typu "jak chodíš na záchod"...v pubertě holky okolo začaly nosit na hlavě všechno možné a já chtěla takyll přelivy byly...ale ostříhání nikdy... máma mně vždy upozornila, že je to jediné na mně pěkné (goticko-metalové období ála strašidlo..) ...tak jsem si je tedy nechala..Teď už se mi líbí...a žádný "modní" účes bych nechtěla..protože tohle je přirozené a patří to ke mně..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přejdi na: