|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne září 23, 2007 5:31 pm Předmět: Komentář |
|
|
helenkaaa napsal: | Bonemína napsal: | Co bylo zákeřné? Já proti Zárubové nic nemám a jestli hlásí zprávy někdo, kdo alespoň ví, co říká a neplete si odpovědnost se zodpovědností, tím líp |
To bylo na Milovníkovu poznámku:-) já proti ní taky nic nemám, jako zprávařka lepší právnička než modelka |
Děvčata, vím, proč jste reagovala... Já to napsal, aby řeč nestála, jen tak na okraj... Hned jsem se na ni podíval, jak nyní vypadá. V googlu jsem našel odkaz i na jeden rozhovor, tak jsem si ho přečetl a zjistil, že vystudovala práva. Robert záruba zase vystudoval žurnalistiku, nemýlím-li se. Na škole vede i jeden seminář, takže je vlastně univerzitním přednášejícím. Má vlastní předmět... Šikovný chlapec. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 22, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
Victoria má nový účes...teď je to docela moderní, kratší vlasy - přišla s tím modelka Agynes Dyen ( doufám že jsem jí nezkomolila jméno )...a Victorii se prý už nelíbily vlasy do obličeje.
Mě se ten nový účes celkem líbí, hodí se to k ní.
http://image.tn.nova.cz/media/images/original/Sep2008/397000.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: po září 22, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
Něco takového už Victoria měla. Myslím.
Jsem zvědavá, jestli se dají všechny holky na krátko. Doufám, že ne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 22, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
Lily napsal: | Něco takového už Victoria měla. Myslím.
Jsem zvědavá, jestli se dají všechny holky na krátko. Doufám, že ne. |
Mně se to na ní líbí víc než to vzadu vystříhané mikádo. Ale dlouhými vlasy by taky rozhodně nic nepokazila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 23, 2008 4:04 am Předmět: |
|
|
Pripomina mi to Hale Berry, pred par rokmi tiez taky uces nosila. Na chlapca, ale jej to slusi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|