|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Heather 161-320
|
Zaslal: út duben 07, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
Titanie, objem to zní opravdu nádherně jsem zvědavá, zda to bude mít na mě podobný účinek. A snad si vlásky moc nezničím.
Abych nebyla OT, tak se mi velmi osvědčil Gestil do délek tak na 30min před mytím vlasů, poté spláchnout vodou a vlasy umýt Visakou už bez citronového oplachu. Vlasy objemné, hebké, po dlouhé době začínám být zase s nimi spokojená, budu praktikovat určitě častěji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út duben 07, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
Hmm, to zní jako pěkná jarní kúra - ale ještě musím pár týdnů počkat, teď jsem hennovala a nechci mít vlasy u hlavy o moc světlejší než zbytek. Nicméně už se těším. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Barbucha.95 0-7
|
Zaslal: pá září 25, 2020 5:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj dlouhovlásky, musím se přidat a vychválit gestil 2 roky jsem si na něj troufala, včera mi přišel dnes jsem se na to vrhla, dala ho na hodinku po umytí pod igelit a ručník..No smrádek mě trochu odradil, něco jako chemická barva na vlasy bez amoniaku kterými jsem si kdysi vlásky zničila ale prubla jsem to a paráda...vlasy lesklé, měkké a heboučké a rozčesat šli na jedničku...a ten objem..Teď si je pořád prohrabuju a mačkám takže za mě super vecička...jen mi trochu stáhnul hennu což mi ani nevadí, začala tmavnout mrška. A za tu cenu...kdybych to měla mrsknout do koše tak mě to bolet nebude;) mám klasický černý a mám cukání objednat i ty další... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|