|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
Kvetinka06 napsal: | prečo je ťažké odfarbiť hennu? ... pretože je vlas obalený a farba nechytá? |
Jednak proto, ze se chova trochu jako silikon (jak pises: obali vlas dalsi vrstvickou) ale narozdil od silikonu je to tezky kalibr: chemicka barva se jim dost dobre "neprozere" a nevytahne tu barvu z vlasu uplne ... proto tam ta zrz je vzdycky znat (v drtive vetsine pripadu).
Potom je nutne vzit v uvahu, ze se chova trosku jako permanentni barva: chyti se do struktury vlasu (navaze se na vlasove barvivo) a rozbit tuhle vazbu je celkem orisek ... i peroxid to hodi jen do vyblite zrz, ale porad je to zrz.
Priblizne stejny efekt jako boruvkova marmelada na azurovem tricku: taky uz ji z toho tricka nedostanes i kdyby ses stavela na hlavu a placala jatrama, flek (vice ci mene znatelny a vybledly) tam bude vzdycky _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
zetonek napsal: | Meeesha napsal: | No, jestli budu pokusničit, nejdřív zkusím asi ten přeliv, a pak kdyžtak něco permanentního. Všechno budu zkoušet na pramínku, nerada bych dopadla nějak špatně.
Ach jo, proč neexistuje nějaký rychlý řešení  |
Ale existuje! Buď holící strojek nebo paruka!  |
Měla jsem na mysli nějakou míň destruktivní metodu, ale jo, máš pravdu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Takže, tady jsou moje zkušenosti se stahováním barvy v kadeřnictví.
Vlasy před zásahem(+ - cm): do 1cm odrosty, 4cm zrztočerveň, 10cm červeno-zrzo-černá, zbytek hnědo-červeno-zrzavo-středněhnědá.
Postup: Prvně bylo odbarvení melírem. Udělal tenké pramínky, aby to vypadalo přirozeně. Po melíru nahoře hlavy byly pramínky jasně žluté, na koncích spíš dozelena. Dále následovalo obarvení takovým středně hnědým popelavějším přelivem.
Výsledek: Vlasy nejsou na 100% sjednocené, ale dost mě překvapilo, o kolik se to po první návštěvě srovnalo. Vlasy jsou u odrostů středně-hnědo-zlatavé, v délkách taktéž a prosvítají hnědé s nádechem dočervena. Vypadá to jako nenápadný melír.
Za měsíc půjdu znovu na melír a přeliv. Vlasy vypadají zdravě, takže nebude problém. Teď záleží na tom, jak moc se to bude vymývat.
Fotky dám až zítra _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Skvělé, gratuluju říkala jsem si že ti to snad už konečně dobře dopadne.
Někdy je na takové pokusy člověk opravdu krátký a je lepší zajít za kadeřnicí.
Těším se na fotku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hayley 8-20

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
swery 81-160

|
Zaslal: so březen 31, 2012 3:06 pm Předmět: Re: red |
|
|
tak nejlíp elumeny, jsou dražší...tuba okolo 300 Kč, takže by bylo lepší vyhledat kadeřnictví, který by ti barvičku prodalo nebo někde na netu zkusit najít |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Indil 161-320

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dneska byla u kadeřnice na stažení tmavé barvy. Z hnědočerné mi to stahovačem (horká voda+melírovací prášek a peroxid) stáhla jen na světle hnědo-zlatou. Aby se mi tolik nezničily vlasy, a abych to neměla kanárkově žluté či zrzavé. Původně chci jít na moji původní barvičku. Na plavou. Tak si ted musím 3 týdny počkat, nechat vlasy co nejvíc od sluníčka vyšisovat, a pak hurááá zas ke kadeřnici na dodělání. Dodělání bude provedeno melírem. ..Už aby to bylo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
Indil napsal: | Z hnědočerné mi to stahovačem (horká voda+melírovací prášek a peroxid) |
To ale nevypadá na stahovač. Jestli ti to dávala dolů touto směsí, tak to je prostě melír, melírovací směs.
Stahovač je něco úplně jiného a žádný melírovací prášek v něm není.
Ale tak, hlavně že to pomohlo a zesvětlilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Taky byhc řekla... Ale hlavně že se povedlo Budu drýet palce, aby to dopadlo podle tvých představ. Já se přiznám, že kadeřnici bych se nesvěřila, neměla jsem zrovna štěstí a poslední návštěvy u různých kadeřnic dopadly špatně... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Indil 161-320

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Teda spíš to byla ta ,,odbarvovací lázeň´´ Kadeřnice mi na odpověděla, co to je, že je ta horká voda smíchaná s melírovacím práškem a peroxidem,a že v tom prášku jsou ještě nějaká čistící částice, které působí jako peeling. Tak mi to řekla pí.kadeřnice. Nynější barva to ještě není ono, ale ty 3 týdny nějak vydržím. Naštěstí vlasy vypadají v pořádku, naštěstí. Ale děkuji.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|