|
✿
|
Autor |
Zpráva |
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
Kaisha napsal: | Teď jsem zase opojená představou, že když pohodím hlavou budou mě příjemně hladit po zádech Jsem vlasochyl!!!  | Ale nie. Tiež mám rada ten pocit (no to znie pekne divne ).
A tú predchádzajúcu predstavu som mala tiež rovnakú . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pomněnka 161-320

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
Soniczka napsal: | Sim napsal: | Kaisha napsal: | No, zalíbila se mi taková erotická představa, že by mi vlasy zakrývaly nahá prsa. Blbí co?  | Vůbec ne!!! Měla jsem úplně stejnou představu A už to v reálu i jde, ale ještě by to chtělo delší  |
Náhodou baby nejste samy...
ale mě to došlo až dodatečně
a je to dost erotické. |
Mě to taky napadlo a funguje to moc hezky. Nedávno mě napadla rozšiřující myšlenka - dotáhnout to dál, až na Botticelliho Venuši, no ale do té mám ještě daleko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 7:11 pm Předmět: |
|
|
Já se taky snažím zakrýt aspoň prsa ale ještě mi nějaký ty centimetry chybí ještě že je nemám vytahaný, to by bylo pak docela na dlouhou trať  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
Vršek už schovám..teď ještě schovat spodek. Nebo aspoň břicho, to by taky bodlo Sice trochu to jde, ale já mám konce cancoury a ty na to nestačí ještě budu muset počkat.
Ale v létě přijde naše chvíle. Dlouhé vlasy vypadají úžasně u vody, k plavkám...už ať je léto...! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
ách.. vlající vlasy v slaném proudu moře.. slint |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 8:28 am Předmět: |
|
|
Mě to taky napadlo a funguje to moc hezky. Nedávno mě napadla rozšiřující myšlenka - dotáhnout to dál, až na Botticelliho Venuši, no ale do té mám ještě daleko [/quote]
Cha Nedávno sem se taky už v myšlenkách viděla jak stojím na té mušli Ale pak jsem to zavrhla, mě budou stačit vlasy tak nad zadek. Pak už to podle mě přestává být pohodlné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Judy 161-320

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
Já střídám oddobí dlouhých a období krátkých vlasů. Vždycky mě něco popadne, musím si je ostříhat a pak toho lituji a těším se, až mi zase dorostou. Momentálně si je nechávám narůst. Hlavní důvod je ten, že se mi dlouhé vlasy prostě líbí. Také jsem si všimla, že když má žena hodně dlouhé vlasy, třeba do pasu, výrazně to zvedne její vzhled. Působí výrazně a žensky, zatímco s krátkýma by to byla nenápadná myš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
vesper 161-320

|
Zaslal: po únor 22, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
napadlo tak, ze jsem je neresila a pak jeee uz jsou nejake dlouhe, tak zkusim jeste delsi ale nedrzelo by se me to kdybych dlouhe vlasky nevidela na vilach, elfkach ci tanecnicich! to vypada tak krasne..takze bez opakovaneho ujistovani by to vazne neslo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po únor 22, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
Nejdelší vlasy jsem měla asi v deseti, podle fotek nějak do půlky zad. Pak jsem šla na krátko, nechala růst... a tak to střídala. Většinou jsem stříhala, když něco skončilo - láska, střední škola... Mezitím jsem nechávala vlasy růst protože jsem zjistila, že ty krátké jsou takové divné z mých vlnitých vlasů, ale nikdy nedorostli o moc dál než na ramena. Nejvíc jsem se nechala ostříhat po maturitě, a to asi na dva centimetry. Bylo to fajn, každodenní mytí vlasů najdenou nebylo vůbec problém a myslim, že mi to i slušelo. Pak mě začalo stvát, že mě pár lidí oslovilo chlapče, když ke mě přišli zezadu a taky jsem musela každé 3 - 4 týdny běhat ke kadeřnici. Tak jsem je nechala růst. Teď je mám na lopatky, myslim že takhle dlouhé jsem neměla od dětství. Doufam, že ještě dlouho porostou Dlouhé vlasy se pro mě stali symbolem svobody, volnosti a hlavně blízkosti k přírodě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|