Jak vás to napadlo?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bloodQUEEN
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 5:32 pm    Předmět: Citovat

Kaisha napsal:
Teď jsem zase opojená představou, že když pohodím hlavou budou mě příjemně hladit po zádech Laughing Jsem vlasochyl!!! Shocked
Ale nie. Laughing Tiež mám rada ten pocit (no to znie pekne divne Embarassed Laughing ).
A tú predchádzajúcu predstavu som mala tiež rovnakú Wink Very Happy .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pomněnka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 6:54 pm    Předmět: Citovat

Soniczka napsal:
Sim napsal:
Kaisha napsal:
No, zalíbila se mi taková erotická představa, že by mi vlasy zakrývaly nahá prsa. Twisted Evil Blbí co? Laughing
Vůbec ne!!! Měla jsem úplně stejnou představu Embarassed A už to v reálu i jde, ale ještě by to chtělo delší Embarassed Wink

Náhodou baby nejste samy...
ale mě to došlo až dodatečněVery Happy
a je to dost erotické.

Mě to taky napadlo a funguje to moc hezky. Nedávno mě napadla rozšiřující myšlenka - dotáhnout to dál, až na Botticelliho Venuši, no ale do té mám ještě daleko Laughing
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 7:11 pm    Předmět: Citovat

Já se taky snažím zakrýt aspoň prsa Laughing ale ještě mi nějaký ty centimetry chybí Smile ještě že je nemám vytahaný, to by bylo pak docela na dlouhou trať Laughing
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 8:52 pm    Předmět: Citovat

Vršek už schovám..teď ještě schovat spodek. Nebo aspoň břicho, to by taky bodlo Very Happy Sice trochu to jde, ale já mám konce cancoury a ty na to nestačí Very Happy ještě budu muset počkat.
Ale v létě přijde naše chvíle. Dlouhé vlasy vypadají úžasně u vody, k plavkám...už ať je léto...!
*Hanča
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 9:38 pm    Předmět: Citovat

ách.. vlající vlasy v slaném proudu moře..Very Happy slint
Kaisha
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 8:28 am    Předmět: Citovat

Mě to taky napadlo a funguje to moc hezky. Nedávno mě napadla rozšiřující myšlenka - dotáhnout to dál, až na Botticelliho Venuši, no ale do té mám ještě daleko Laughing[/quote]

Cha Laughing Laughing Laughing Nedávno sem se taky už v myšlenkách viděla jak stojím na té mušli Laughing Ale pak jsem to zavrhla, mě budou stačit vlasy tak nad zadek. Pak už to podle mě přestává být pohodlné.
Judy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 5:21 pm    Předmět: Citovat

Já střídám oddobí dlouhých a období krátkých vlasů. Vždycky mě něco popadne, musím si je ostříhat a pak toho lituji a těším se, až mi zase dorostou. Momentálně si je nechávám narůst. Hlavní důvod je ten, že se mi dlouhé vlasy prostě líbí. Také jsem si všimla, že když má žena hodně dlouhé vlasy, třeba do pasu, výrazně to zvedne její vzhled. Působí výrazně a žensky, zatímco s krátkýma by to byla nenápadná myš.
vesper
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2010 7:46 pm    Předmět: Citovat

napadlo tak, ze jsem je neresila a pak jeee uz jsou nejake dlouhe, tak zkusim jeste delsi Twisted Evil ale nedrzelo by se me to kdybych dlouhe vlasky nevidela na vilach, elfkach ci tanecnicich! to vypada tak krasne..takze bez opakovaneho ujistovani by to vazne neslo Very Happy
Lúthien
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2010 9:56 pm    Předmět: Citovat

Nejdelší vlasy jsem měla asi v deseti, podle fotek nějak do půlky zad. Pak jsem šla na krátko, nechala růst... a tak to střídala. Většinou jsem stříhala, když něco skončilo - láska, střední škola... Mezitím jsem nechávala vlasy růst protože jsem zjistila, že ty krátké jsou takové divné z mých vlnitých vlasů, ale nikdy nedorostli o moc dál než na ramena. Nejvíc jsem se nechala ostříhat po maturitě, a to asi na dva centimetry. Bylo to fajn, každodenní mytí vlasů najdenou nebylo vůbec problém a myslim, že mi to i slušelo. Pak mě začalo stvát, že mě pár lidí oslovilo chlapče, když ke mě přišli zezadu a taky jsem musela každé 3 - 4 týdny běhat ke kadeřnici. Tak jsem je nechala růst. Teď je mám na lopatky, myslim že takhle dlouhé jsem neměla od dětství. Doufam, že ještě dlouho porostou Smile Dlouhé vlasy se pro mě stali symbolem svobody, volnosti a hlavně blízkosti k přírodě.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Přejdi na: