|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Atty 8-20
|
Zaslal: po listopad 13, 2023 10:30 am Předmět: Transplantace vlasů |
|
|
Dobrý den, ráda bych se informovala zde, jelikož je tady velká komunita. Prodělal jste někdo z Vás nebo někdo z Vašeho okolí transplantaci vlasů? Prosím rady a tipy na zázračné vodičky, doktory, tabletky a podobně nepotřebuji. Zajímám mě pouze zkušenost s touto procedurou. Děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KarinT. 8-20
|
Zaslal: pá listopad 17, 2023 2:57 pm Předmět: Re: Transplantace vlasů |
|
|
Atty napsal: | Dobrý den, ráda bych se informovala zde, jelikož je tady velká komunita. Prodělal jste někdo z Vás nebo někdo z Vašeho okolí transplantaci vlasů? Prosím rady a tipy na zázračné vodičky, doktory, tabletky a podobně nepotřebuji. Zajímám mě pouze zkušenost s touto procedurou. Děkuji. |
Zdravím, já přímo zkušenost nemám, ale můj muž ano. Podstoupil transplantaci minulý rok přes firmu NewHair, kteří jsou zprostředkovatelé. Zákrok podstoupil v Turecku. Byl tam tři dny. Zařídily vše od letenek po ubytování. Letěla jsem s ním, cesta je na 3 dny. K dispozici máte po celou dobu delegátku Natálku, velmi příjemná a šikovná slečna. Zákrok může trvat i pár hodin, záleží kolik štěpů je potřeba. Manželovi během toho dali pauzu na oběd, toaletu, pití. Chovali se k nám po celou dobu velmi hezky. Dnes by nikdo neřekl že něco takového podstoupil. Má krásné vlasy, nikde žádné jizvy, pěšinky ani nic takového. Na stránkách mají vše pospáno i s foto. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Atty 8-20
|
Zaslal: st listopad 22, 2023 4:15 pm Předmět: Re: Transplantace vlasů |
|
|
KarinT. napsal: | Atty napsal: | Dobrý den, ráda bych se informovala zde, jelikož je tady velká komunita. Prodělal jste někdo z Vás nebo někdo z Vašeho okolí transplantaci vlasů? Prosím rady a tipy na zázračné vodičky, doktory, tabletky a podobně nepotřebuji. Zajímám mě pouze zkušenost s touto procedurou. Děkuji. |
Zdravím, já přímo zkušenost nemám, ale můj muž ano. Podstoupil transplantaci minulý rok přes firmu NewHair, kteří jsou zprostředkovatelé. Zákrok podstoupil v Turecku. Byl tam tři dny. Zařídily vše od letenek po ubytování. Letěla jsem s ním, cesta je na 3 dny. K dispozici máte po celou dobu delegátku Natálku, velmi příjemná a šikovná slečna. Zákrok může trvat i pár hodin, záleží kolik štěpů je potřeba. Manželovi během toho dali pauzu na oběd, toaletu, pití. Chovali se k nám po celou dobu velmi hezky. Dnes by nikdo neřekl že něco takového podstoupil. Má krásné vlasy, nikde žádné jizvy, pěšinky ani nic takového. Na stránkách mají vše pospáno i s foto. |
Báječné moc děkuji za odpověď. Nejedná se mi přímo o mě, ale o velmi blízkou osobu a ráda bych mu pomohla. Jelikož je už rozhodnutý, jen neví kde zákrok podstoupit. Tak sháníme více infromací. Na stránky se podíváme, děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|