|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 01, 2007 12:04 pm Předmět: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Přítel mě pověřil,abych zjistila,co si na vlásky dávají manželé slečen tady z fóra tak se ptám Jemu teda nepadají zatím.Ale má jich po mamce málo.Používá biohar a asi by chtěl něco spíš na hustotu a pevnost než na dlouhé vlasy...víte o něčem?Myslela sem na lopušák ale nemá s tím nějaký muž tady zkušenost?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bonemína ***moderátorka***

|
Zaslal: so září 01, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
Můj má. A jemu už se nad čelem začíná skutečně tvořit lysinka. Lopušák trochu skutečně pomohl, ale on, sklerotik jeden, není schopný patlat si to na hlavu dlouhodobě. Bohužel. Kdyby u toho vydržel, myslím, že by nějaké ty vlasy na hlavě zachránil.
Jako chlap ale oceňuje, že to není nějak žensky navoněné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Black.Mahony 41-80

|
Zaslal: so září 01, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
mno já mám opačnej problém...čim sem starší, tim je mám snad hustší. Pořád řešim jak snížit objem a jak je uhladit a moc se mi to nedaří..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 01, 2007 1:50 pm Předmět: Re: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Denynka napsal: | Přítel mě pověřil,abych zjistila,co si na vlásky dávají manželé slečen tady z fóra tak se ptám Jemu teda nepadají zatím.Ale má jich po mamce málo.Používá biohar a asi by chtěl něco spíš na hustotu a pevnost než na dlouhé vlasy...víte o něčem?Myslela sem na lopušák ale nemá s tím nějaký muž tady zkušenost?  |
no to se máš,ten můj ničemu nevěří,tak nevím jak ho mám přesvědčit aby něco dělal..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 01, 2007 1:54 pm Předmět: Re: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Tree napsal: | Denynka napsal: | Přítel mě pověřil,abych zjistila,co si na vlásky dávají manželé slečen tady z fóra tak se ptám Jemu teda nepadají zatím.Ale má jich po mamce málo.Používá biohar a asi by chtěl něco spíš na hustotu a pevnost než na dlouhé vlasy...víte o něčem?Myslela sem na lopušák ale nemá s tím nějaký muž tady zkušenost?  |
no to se máš,ten můj ničemu nevěří,tak nevím jak ho mám přesvědčit aby něco dělal..  |
Já sem mu řekla co má jíst ale on chce slyšet jen o něčem co je v krabičce a co se dá matlat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 01, 2007 1:56 pm Předmět: Re: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Denynka napsal: | Tree napsal: | Denynka napsal: | Přítel mě pověřil,abych zjistila,co si na vlásky dávají manželé slečen tady z fóra tak se ptám Jemu teda nepadají zatím.Ale má jich po mamce málo.Používá biohar a asi by chtěl něco spíš na hustotu a pevnost než na dlouhé vlasy...víte o něčem?Myslela sem na lopušák ale nemá s tím nějaký muž tady zkušenost?  |
Já sem mu řekla co má jíst ale on chce slyšet jen o něčem co je v krabičce a co se dá matlat  |
no aspon něco,ten muj jí spon hodně maso no..ale on si prostě myslí že když je to dědičný tak tomu nic nepomůže aspon o ty krabičky kdyby stál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: so září 01, 2007 5:34 pm Předmět: Re: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Tree napsal: | Denynka napsal: | Tree napsal: | Denynka napsal: | Přítel mě pověřil,abych zjistila,co si na vlásky dávají manželé slečen tady z fóra tak se ptám Jemu teda nepadají zatím.Ale má jich po mamce málo.Používá biohar a asi by chtěl něco spíš na hustotu a pevnost než na dlouhé vlasy...víte o něčem?Myslela sem na lopušák ale nemá s tím nějaký muž tady zkušenost?  |
no aspon něco,ten muj jí spon hodně maso no..ale on si prostě myslí že když je to dědičný tak tomu nic nepomůže aspon o ty krabičky kdyby stál |
No, obávám se, že bohužel pokud opravdu zdědil dispozici k plešatění, tak to nic nezachrání...
Jinak miláček používá Alpecin s kofeinem, mám pocit, že mu o ona padání vlasů docela pomohlo. A taky oba papáme Biosil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 01, 2007 5:49 pm Předmět: |
|
|
na ten alpecin ho chci taky to:) ale bojim se že reakce bude negativní když budu moc naléhat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: so září 01, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
Tree napsal: | na ten alpecin ho chci taky to:) ale bojim se že reakce bude negativní když budu moc naléhat  |
Ten Alpecin by som aj ja mozno skusil,,ale bojim,ze je to stratena investicia.Nie je to totiz najlacnejsie,a mojim vlasom hocico nevyhovuje.Zistil som,ze cisto prirodne sampony mi skodia.Strasne mam po nich suche konce a su nevyzivene.Musia mat trochu aj tej chemie...Ja mam svetle jemne vlasy a cudujem sa,ze nemaju sklon k stiepeniu sa..
Neviem,ja uzivam momentalne vyse mesiaca Pangamin,a to padanie vlasov myslim aj trochu ustupilo.Ale ako urobit,aby boli vlasy krasne huste,to neviem.Keby niekto vedel,tak kludne piste...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne září 02, 2007 7:19 am Předmět: Re: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Klarusa napsal: | Tree napsal: | Denynka napsal: | Tree napsal: | Denynka napsal: | Přítel mě pověřil,abych zjistila,co si na vlásky dávají manželé slečen tady z fóra tak se ptám Jemu teda nepadají zatím.Ale má jich po mamce málo.Používá biohar a asi by chtěl něco spíš na hustotu a pevnost než na dlouhé vlasy...víte o něčem?Myslela sem na lopušák ale nemá s tím nějaký muž tady zkušenost?  |
No, obávám se, že bohužel pokud opravdu zdědil dispozici k plešatění, tak to nic nezachrání...
Jinak miláček používá Alpecin s kofeinem, mám pocit, že mu o ona padání vlasů docela pomohlo. A taky oba papáme Biosil  |
Tak mu koupím kofeinový alpecin díky za radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|