|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Rheesa 81-160
|
Zaslal: ne září 02, 2007 1:19 pm Předmět: Vosk |
|
|
Tak co, používáte vosk na vlasy? Já osobně s ním zkušenosti nemám ale ségra co má vlasy do půl zad si ho nemohla vynachválit tak by mě zajímalo co vy na něj. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 02, 2007 1:34 pm Předmět: Re: Vosk |
|
|
Rheesa napsal: | Tak co, používáte vosk na vlasy? Já osobně s ním zkušenosti nemám ale ségra co má vlasy do půl zad si ho nemohla vynachválit tak by mě zajímalo co vy na něj. |
Mám vosk od Welly a vždycky, když ho použiju, slibuju si, že příště už ne.. Vlasy mi hodně zmastí, ztěžknou a i když si dávám opravdu minimum, co jde, vždycky ho na těch vlasech cítím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gregina 21-40
|
Zaslal: ne září 02, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
Vosk sem neskusila ale myslím si že muže být v něčem dobrý a v něčem zase ne ... njn |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 02, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
Gregina napsal: | Vosk sem neskusila ale myslím si že muže být v něčem dobrý a v něčem zase ne ... njn |
Je dobrý v tom že nevysušuje ba naopak...já když si vyžehlím jednou za uherskej rok vlasy tak si ho vetřu do konečků |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 02, 2007 2:00 pm Předmět: |
|
|
Denynka napsal: | Gregina napsal: | Vosk sem neskusila ale myslím si že muže být v něčem dobrý a v něčem zase ne ... njn |
Je dobrý v tom že nevysušuje ba naopak...já když si vyžehlím jednou za uherskej rok vlasy tak si ho vetřu do konečků |
Ahoj Denynko
Jojo, to je pravda, nevysušuje. Sem tam ho taky vetřu po žehlení |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rheesa 81-160
|
Zaslal: ne září 16, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
Nežehlím, leč asi vyzkouším (ten vosk, ne žehlení) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 16, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: | Denynka napsal: | Gregina napsal: | Vosk sem neskusila ale myslím si že muže být v něčem dobrý a v něčem zase ne ... njn |
Ahoj Denynko
Jojo, to je pravda, nevysušuje. Sem tam ho taky vetřu po žehlení |
Doporučila mi ho kadeřnice když jsem si já bláznivá nechala ufiknout rovnou ofinu a žehlila i celé vlásky.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 17, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
Používám vosk od Welly, ale jen na "anténky" kolem obličeje. Na celou délku vlasů se to nedává, aspoň ne ten, co mám já. Je to jen na konečky (anténky beru jako konečky), jinak to prý vlasy extrémně zatěžuje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po září 17, 2007 4:50 pm Předmět: |
|
|
Vosk jsem použila jen párkrát, vždy s odstupem několika týdnů a vždycky jsem vypadala jako blbec (asi proto, že si všeho dám na hlavu moc-jestli já nejsem hlad hladný) - příšerně zmaštěné vlasy, upláclé, jakoby měsíc neumyté. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jazzy 161-320
|
Zaslal: út září 18, 2007 6:51 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Vosk jsem použila jen párkrát, vždy s odstupem několika týdnů a vždycky jsem vypadala jako blbec (asi proto, že si všeho dám na hlavu moc-jestli já nejsem hlad hladný) - příšerně zmaštěné vlasy, upláclé, jakoby měsíc neumyté. |
Mám stejnou zkušenost....takže na vosk už raději ani nesahám... . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|