|
✿
|
Autor |
Zpráva |
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
A mám další tip: bylinný šampon od Ryoru. No já vím, že tahle značka asi nemá takové renomé, ale kupodivu šamponek je hooooodně dobrý. Nesvědí, vlasy se krásně lesknou, dobře se rozčesávají a jsou poslušné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
Tereza napsal: | A mám další tip: bylinný šampon od Ryoru. No já vím, že tahle značka asi nemá takové renomé, ale kupodivu šamponek je hooooodně dobrý. Nesvědí, vlasy se krásně lesknou, dobře se rozčesávají a jsou poslušné. |
Zajímavý nápad, koupím si ho. Mám od nich krémy a jiné věci a jsou moc dobré. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: út září 04, 2007 6:45 am Předmět: Ryor |
|
|
Tak jsem zas pořídila vlasovou péči od ryoru- šampon, kondicioner, balzám. Pořizuju vždy když se mi nechce zkoušet něco jiného a nemám moc peněz. Mám kousek značkovou prodejnu, takže šampon mi vyjde na nějakých 70kč, což je paráda.
Ráda bych se zeptala nějakého chemika, co je zač chloracetamid, protože Ryor ho má téměř ve všech výrobcích.
Používám od něj krémy noční, denní, odličovací emulzi, peeling, mléka na tělo, čisticí pěnu... Všechno mi to vyhovuje. Jen ten chloracetamid se mi nezdá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 04, 2007 6:50 am Předmět: Re: Ryor |
|
|
Marianna napsal: | Tak jsem zas pořídila vlasovou péči od ryoru- šampon, kondicioner, balzám. Pořizuju vždy když se mi nechce zkoušet něco jiného a nemám moc peněz. Mám kousek značkovou prodejnu, takže šampon mi vyjde na nějakých 70kč, což je paráda.
Ráda bych se zeptala nějakého chemika, co je zač chloracetamid, protože Ryor ho má téměř ve všech výrobcích.
Používám od něj krémy noční, denní, odličovací emulzi, peeling, mléka na tělo, čisticí pěnu... Všechno mi to vyhovuje. Jen ten chloracetamid se mi nezdá... |
To jsem našla na netu: chloracetamid je povolená konzervační látka,která se používá v hodně krémech,mýdlech apod. Je povolená do 0,3% |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: út září 04, 2007 7:21 am Předmět: Re: Ryor |
|
|
Llucy napsal: |
To jsem našla na netu: chloracetamid je povolená konzervační látka,která se používá v hodně krémech,mýdlech apod. Je povolená do 0,3% |
Díky moc...
Jenže jak už jsem mnohokrát zjistila, to že je to povolené, ještě nic moc neznamená, takže to stejně může být sajrajt
Nicméně co vy všichni a Ryor? Máte rádi? Mají vaše vlasy rády? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 04, 2007 7:22 am Předmět: Re: Ryor |
|
|
Marianna napsal: | Tak jsem zas pořídila vlasovou péči od ryoru- šampon, kondicioner, balzám. Pořizuju vždy když se mi nechce zkoušet něco jiného a nemám moc peněz. Mám kousek značkovou prodejnu, takže šampon mi vyjde na nějakých 70kč, což je paráda.
Moje mamka má taky moc ráda ryor.Já dřív když sem měla akné tak mi moc nesedl ale to asi nebyla jeho vina protože mi nepomohlo nic Teda akné je nadnesený výraz no ale občas sem byla puntíkovatá na čele úžasně no |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: út září 04, 2007 7:30 am Předmět: Re: Ryor |
|
|
Denynka napsal: |
Moje mamka má taky moc ráda ryor.Já dřív když sem měla akné tak mi moc nesedl ale to asi nebyla jeho vina protože mi nepomohlo nic Teda akné je nadnesený výraz no ale občas sem byla puntíkovatá na čele úžasně no |
Ty věci na akné mi taky moc nepomáhaly, ale stejně jako Ty jsem nepozorovala efekt ani u jiných značek. Na to je stejně nejlepší to co ti napíše kožní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
Má tu někdo zkušenost z českým Ryorem? Měla by to být nějaká polopřírodní kosmetika, dostala jsem k ježíšku mlíčko, tonikum a krém- hydratační a zatím jsem spokojená. Nevíte něco o jeho krému na oči s kaviárem? Mám problém s tmavými kruhy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Blondorezka napsal: | Má tu někdo zkušenost z českým Ryorem? Měla by to být nějaká polopřírodní kosmetika, dostala jsem k ježíšku mlíčko, tonikum a krém- hydratační a zatím jsem spokojená. Nevíte něco o jeho krému na oči s kaviárem? Mám problém s tmavými kruhy. |
Ryor jsem používala dlouhá léta, byla jsem s ním hodně spokojená, má různé řady na různé typy pleti. Řekla bych, že je to něco podobného jako Oriflame "přírodní kosmetika" která používá výtažky z bylinek, ale chemie je tam také hodně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
Blondorezka napsal: | Má tu někdo zkušenost z českým Ryorem? Měla by to být nějaká polopřírodní kosmetika, dostala jsem k ježíšku mlíčko, tonikum a krém- hydratační a zatím jsem spokojená. Nevíte něco o jeho krému na oči s kaviárem? Mám problém s tmavými kruhy. |
Ryor není špatný, dlouho jsem od nich používala třeba noční krém s koenzymem Q10 nebo čistící mléko. Vlasová kosmetika je taky celkem příjemná, nějaké ohlasy jsou zde. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|