|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Deather666 321-600
|
Zaslal: pá září 07, 2007 9:24 am Předmět: Olivovy olej |
|
|
Napadlo ma,ze by som skusil taku vec.Kedze nemozem zohnat kokosovy,alebo jojobovy olej,skusal by som si davat namiesto nich olivovy olej..Co poviete??Vyrovna sa kvalite jojobaku??Mate s nim neake skusenosti?Aky recept odporucate na suche konce a na stiepenie koncov a celkovo posilnenie vlasov??Da sa pouzit aj ako kondicioner??
Dakujem az vase postrehy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 07, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
Olivový je rozhodně velmi dobrý, jen je těžší a mastnější, než třeba jojobový nebo kokosový, takže dá větší práci ho vymýt. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: pá září 07, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
Jako kondicionér se použít nedá, ale jinak s ním mám jen samé dobré zkušenosti, dřív jsem žádný jiný nepoužívala. Dělám zábal na vlhké vlasy, do igelitu, pak pořádně smýt šamponem, nebo se přidává do vajíčka s medem...Já ho přidávám do každého maskového experimentu:-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: pá září 07, 2007 1:06 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | Jako kondicionér se použít nedá, ale jinak s ním mám jen samé dobré zkušenosti, dřív jsem žádný jiný nepoužívala. Dělám zábal na vlhké vlasy, do igelitu, pak pořádně smýt šamponem, nebo se přidává do vajíčka s medem...Já ho přidávám do každého maskového experimentu:-) |
A ak si robis tie zabaly,ta vlasy mas vlhke,umyte,alebo suche??
Takze vobec nepouzvias kondicioner??Dobre sa po nom rozcesavaju vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: pá září 07, 2007 2:00 pm Předmět: |
|
|
Většinou ty vlasy buď navlhčím, nebo umyju šamponem, nahřeju olej v horké lázni, vlasy trochu vysuším v ručníku, napatlám, dám igeliťák a čepici na hlavu, mám to jak dlouho vydržím a jak mám čas, klidně několik hodin. Potom pořádně umyju šamponem a kondicioner dám podle toho, jaký mám šampon. Někdy to třeba je, někdy ne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: pá září 07, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | Většinou ty vlasy buď navlhčím, nebo umyju šamponem, nahřeju olej v horké lázni, vlasy trochu vysuším v ručníku, napatlám, dám igeliťák a čepici na hlavu, mám to jak dlouho vydržím a jak mám čas, klidně několik hodin. Potom pořádně umyju šamponem a kondicioner dám podle toho, jaký mám šampon. Někdy to třeba je, někdy ne. |
Este ma zaujima jedna vec.Je tento olej vhodny na jemne vlasy??Nestrati sa tym objem vlasov,ked ho budem pouzivat???Mam totiz dost jemne vlasy a neviem,ci by ich to nezatazovalo.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: pá září 07, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: | Marianna napsal: | Většinou ty vlasy buď navlhčím, nebo umyju šamponem, nahřeju olej v horké lázni, vlasy trochu vysuším v ručníku, napatlám, dám igeliťák a čepici na hlavu, mám to jak dlouho vydržím a jak mám čas, klidně několik hodin. Potom pořádně umyju šamponem a kondicioner dám podle toho, jaký mám šampon. Někdy to třeba je, někdy ne. |
Este ma zaujima jedna vec.Je tento olej vhodny na jemne vlasy??Nestrati sa tym objem vlasov,ked ho budem pouzivat???Mam totiz dost jemne vlasy a neviem,ci by ich to nezatazovalo.. |
Hm, to chce jedině vyzkoušet a potom hlavně dobře smýt. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so září 08, 2007 12:17 am Předmět: Komentář |
|
|
Olivový olej má opravdu široké spektrum použití - když jsem tu viděl, na co všechno (řeč je o jídle) se dá nalít... Španělé jsou na něm závislí... Tak se nedivím, že je dobrý i na vlasy... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: so září 08, 2007 8:18 am Předmět: Re: Komentář |
|
|
Milovník napsal: | Olivový olej má opravdu široké spektrum použití - když jsem tu viděl, na co všechno (řeč je o jídle) se dá nalít... Španělé jsou na něm závislí... Tak se nedivím, že je dobrý i na vlasy... |
Já v kuchyni ani jiný nepoužívám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lenna 161-320
|
Zaslal: so září 08, 2007 8:23 am Předmět: Re: Komentář |
|
|
Milovník napsal: | Olivový olej má opravdu široké spektrum použití - když jsem tu viděl, na co všechno (řeč je o jídle) se dá nalít... Španělé jsou na něm závislí... Tak se nedivím, že je dobrý i na vlasy... |
Co Spanele, cela jizni Evropa Nam ted znamy z Italie poslal vlastni domaci olivovy olej, nelejem ho do misky a macime si v nem bagetku, susena rajcata..ehm, uplne mi tu ukapla slina |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|