|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ivet >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po duben 13, 2009 3:09 pm Předmět: Vlasová kosmetika Thermal Spa od Frais Monde |
|
|
Ahoj, prohledávala jsem celý obsah fóra a tuhle značku jsem tady nikde nenašla, jestli jsem slepá, tak se omlouvám
Zajímaly by mě vaše zkušenosti, ptám se, protože jsem někde na ní četla samou chválu, tak jsem koukla na stránky e-shopu s přírodní kosmetikou tady: http://www.kosmetika.vte.cz/katalog/fm_vlasova_kosmetika_frais_monde.php a nestačila se divit, co všechno se dá vydávat za "přírodní" kosmetiku, hlavně některé šampony téhle značky jsou plné silikonů a pegů, "starý známý" dimethicone je obsažený ve většině z nich, což mě u "přírodní kosmetiky" vážně udivuje Silikony mi nějak nevadí, ale pořád se nedokážu vzdát myšlenky, že se mi jednou podaří najít přírodní kosmetiku, která bude mým vláskům vyhovovat (zatím nejvíc vyhovuje Logona, ale i tu musím střídat s chemií), štve mě právě jen to, že se pod rádoby přírodní kosmetikou může schovávat cokoliv, u výrobků, které jdou koupit výhradně přes net, nebývá dost často ani to složení uvedeno
Mrkněte na to, mě na první pohled zaujal ten výživný rostlinný šampon pro normální až suché vlasy, ale po přečtení složení nevim nevim
Nejde mi to vložit jako odkaz, tak se omlouvám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|