|
Autor |
Zpráva |
Suzankaa 41-80
|
Zaslal: st září 22, 2010 5:29 pm Předmět: Lví mýdla - tuhý šampón |
|
|
Dobrý podvečer všem
chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenost s tímto mýdlem (tuhým šampónem)? Je to čistě přírodní záležitost a vypadá dobře co se týče složené (mimochodem jako většina ) uvažuju že bych si ho objednala, třeba by mi pomohlo i s rychle mastícími se vlasy...
http://dumulvu.wbs.cz/mydla.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 22, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to moc dobře. Vůbec jsem o existenci této stránky nevěděla. Možná něco vyzkouším, hmm hmm.
Takže ti žel v tomhle neporadím, ale za to ti děkuju, žes to sem hodila a dozvěděla jsem se o tom. Ale zkus napsat přímo autorce mýdel, určitě ti poradí, na jaké vlasy se to hodí a možná by ti i vyrobila šampon na zakázku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Suzankaa 41-80
|
Zaslal: st září 22, 2010 6:03 pm Předmět: |
|
|
wolfishness
Taky jsem o nich nevěděla narazila jsem na ně díky naší kočce ( máme Sphynxe a hledala jsem pro něj mýdlo a paní mi doporučila tyhle stránky že tam paní vyrábí přímo mýdla pro ně ) Jinak Kleopatřiny koláčky na tělo vypadají taky líbezně asi se neudržím a objednám nejen tuhý šampon zkusím paní napsat a uvidím co napíše zpět |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st září 22, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
Docela fajn, ale ve složení jednoho mýdla mě zaujal "vzácný a drahý marocký jíl Rhassoul" Kupuju ho na mytí vlasů za čtyři stovky kilo a moc vzácný ani drahý teda fakt není _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 22, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes je už pomaly vzácny aj slnečnicový olej
Kukala som zloženie toho šamponu a nedokážem sa zbaviť pocitu,že by sa po tom rýchlo mastili vlasy,ked je to samý olej..či to sú len také mikro čiastky alebo ako to je? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Taru >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 22, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
Mě by docela zajímalo, jestli jsou v tom oleje lisované za studena nebo rafinované Nikde to tam nemůžu vykoukat.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 22, 2010 10:01 pm Předmět: |
|
|
plavunik Mýdla obecně se vyrábí tak, že smícháš hydroxid a olej nebo jiný tuk Ale většina je zreagovaná, takže to určitě vlasy nezamastí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Suzankaa 41-80
|
Zaslal: čt září 23, 2010 8:28 am Předmět: |
|
|
Taru
Myslím že jsou za studena, no psala jsem paní aby mi o tom řekla víc tak až napíše tak to sem hodím, sama sem zvědavá.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Taru >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 23, 2010 9:17 am Předmět: |
|
|
Suzankaa: Děkuju To by bylo fajny, ta mýdýlka se mi totiž moc líbí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Suzankaa 41-80
|
Zaslal: čt září 23, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
Tak paní napsala. Ptala jsem se jí především na tuhý šampon. Určitě prý vlasy nemastí, ptala jsem se jestli mi pomůže s rychle mastícími se vlasy. Zaručit to nemůže ale má prý paní které moc pomohl. Pro mě je tedy výhra hlavně to že je bez silikonů a čistě přírodní. Mám vlasy lesklé jako blázen ale na ukor toho že jsou těžké a obalené silikony. No a jinak je to prý individuální. U každého mýdla i jiného je složení napsáno nad obázkem. Takže já do toho asi půjdu a nejen asi do šamponu:D Takovým Kleopatřiným koláčkům neodolám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|