|
✿
|
Co je podle vás lepší? |
Henne Color |
|
100% |
[ 7 ] |
Premium Végétal |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 7 |
|
Autor |
Zpráva |
Bloody.N 8-20
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 3:36 pm Předmět: Množství |
|
|
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli mi na řídší vlasy, mírně pod zapínání podprsenky bude stačit jedno balení, nebo radši koupit dvě? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
fructia 321-600
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsou řidčí, tak si myslím, že Ti bude stačit i půlka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bloody.N 8-20
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
Aspoň nějakou výhodu ty řídké vlasy mají =D děkuji =) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
fructia 321-600
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já je asi nemám tak dlouhé jako Ty, a jen poprvé jsem vypatlala celé balení... pak jsem viděla, že je to zbytečné, že polovina je až kam. Pak tu špičku aplikátoru něčím zakryju, aby to nevysychalo a mám napříště... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mykysek 8-20
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
Přeji pěkný den,
tak jsem se odvážila a předevčírem hennový přeliv vyzkoušela - odstín tmavší hnědá. Přeliv se nanášel parádně, působit jsem ho nechala hodinu. Po smytí přelivu hlava nebarví, ručník byl taky úplně čistý. Barva je nádherná a pěkně přirozená, na mou přírodní středně hnědou chytla krásně tmavěji, a na sluníčku s hnědočervenýma nenápadnýma odleskama, ale asi tím, jak mám hodně jemné vlasy, tak druhý den od aplikování vypadám hodně splihle, to mi třeba normální vitamínová henna neudělala, po té byl efekt opačný. Kolik umytí přeliv na jemných vlasek vydrží zatím nevím. - pro ty, co váhají jestli přeliv vyzkoušet, tak určitě zkoušejte |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sisa6 41-80
|
Zaslal: st září 26, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
Jak jste spokojené s těmito přelivy? Docela vážně o nich uvažuji. Myslíte, že mi přeliv barva čokoláda chytne na blond melír a středně hnědé až tmavší odrosty? Za jak dlouho se vám přeliv vymyje? Jak si ho aplikujete a jak dlouho ho necháte působit?
Nechci kupovat přelivy z drogérky a tak uvažuji i o přelivu zakoupené v kadeřnických potřebách ( např. Young). Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
Pročetla jsem celé vlákno, ale nedozvěděla jsem se, jak dlouho vydrží přeliv rozdělaný?
Myslíte, že by to dal tak měsíc a půl? _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
vee_love 161-320
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
Muzu se zeptat, dle vasich zkusenosti,vymyl se preliv uplne nebo zustaly zrzave (popr jine) barevne pozustatky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
BlackPearl 41-80
|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:59 pm Předmět: |
|
|
Tak si to tady pročítám a začínám trošku váhat. Nejdříve jsem se chtěla zeptat, jestli si vystačím s jednou lahvičkou přelivu (HC, burgundská červená) a teď vážně nevím - spousta z vás píše, že se rychle vymývá. Brala bych si ho zároveň i s práškovou hennou od HC (bordó), tak si teď říkám, jestli nevzít rovnou dvě balení henny a přeliv nechat být.
Mimochodem, nepročítala jsem, nevím tudíž, jestli někdo experimentoval, ale zeptám se: zkoušel někdo z vás přidat přeliv i do práškové henny?
Jako že si namíchal práškovou se všemi "ingrediencemi" a přilil tam trochu přelivu. (U mě by to stejně byl na příští hennění jeden velký pokus: půl Lush Caca Rouge, půl HC bordó a ten přeliv, pokud bych se pro něj rozhodla.)
Díky moc Vám všem za odpověď! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
BlackPearl napsal: |
Mimochodem, nepročítala jsem, nevím tudíž, jestli někdo experimentoval, ale zeptám se: zkoušel někdo z vás přidat přeliv i do práškové henny?
Jako že si namíchal práškovou se všemi "ingrediencemi" a přilil tam trochu přelivu. (U mě by to stejně byl na příští hennění jeden velký pokus: půl Lush Caca Rouge, půl HC bordó a ten přeliv, pokud bych se pro něj rozhodla.)
Díky moc Vám všem za odpověď! |
A proč vlastně ten přeliv? Stačí smíchat lush pro regeneraci a hennecolor pro barvu a je to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|