|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lucynqa 161-320
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 9:41 am Předmět: |
|
|
Je to opravdu hezké a roztomilé - ale hlavně - dlouhé vlásky musí byt volba holčičky a ne maminky Pokud holčička u každého česání vříská že to kudlí a chce ostříhat a maminka trvá na dlouhých vlasech - je to spíš utrpení pro obě strany. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucynqa 161-320
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 9:59 am Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Je to opravdu hezké a roztomilé - ale hlavně - dlouhé vlásky musí byt volba holčičky a ne maminky Pokud holčička u každého česání vříská že to kudlí a chce ostříhat a maminka trvá na dlouhých vlasech - je to spíš utrpení pro obě strany. |
no to asi jo...ale mne to jako malou bolelo jak men mama cesala ale zeby mne ostrihali to ne....ja az v 6 tride jsem se skratila....teda nidky jsme nemela vlasky pod zadek....
ale holcicka s vlasky po ramena to uz ucesy trosku pujdou nektere.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
Lucynqa napsal: | no to asi jo...ale mne to jako malou bolelo jak men mama cesala ale zeby mne ostrihali to ne....ja az v 6 tride jsem se skratila....teda nidky jsme nemela vlasky pod zadek....
ale holcicka s vlasky po ramena to uz ucesy trosku pujdou nektere.... |
My jsme na to doma měli různé zlepšováky - dcera na svých dlouhých vlasech hodně lpěla už od mala, vlastně nikdy neměla vlasy kratší než po lopatky. Na noc jsem to vždy zapletla do copanů, ve školce to měla taky zapletené nebo dva volné copy.Naštěstí to paní učitelce nevadilo.A ve škole už se česala sama |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
Mně ty odkazy nejdou otevřít . Nemám ve zvyku se nějak moc rozplývat nad dětmi a asi bych své dítě neoblékala jako princezničku, ale dlouhé vlásky bych se asi snažila dcerce pěstovat (pokud by se tedy kategoricky nevzpírala). Sama jsem měla ve školce krátké vlásky, ale už tehdy jsem toužila po Barunkovských copech stočených do šneků po stranách hlavy. Pamatuji se, jak jsem to chtěla od babičky mermomocí udělat a nedokázala jsem pochopit, že to nejde. Tak mi tam babička udělala aspoň cosi jako uzlíky, zasponkovala ajá se hrdě nesla, myslíc si, že vypadám jako Barunka . Pak už jsem si vlkas ynechala růst. Jen v pubertě jsem měla střihací přeháňku, ale brzy jsem toho zas litovala a už to rostlo znovu. A zůstao mi to doteď a doufám, že nadosmrti . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucynqa 161-320
|
Zaslal: út květen 08, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Mně ty odkazy nejdou otevřít . Nemám ve zvyku se nějak moc rozplývat nad dětmi a asi bych své dítě neoblékala jako princezničku, ale dlouhé vlásky bych se asi snažila dcerce pěstovat (pokud by se tedy kategoricky nevzpírala). Sama jsem měla ve školce krátké vlásky, ale už tehdy jsem toužila po Barunkovských copech stočených do šneků po stranách hlavy. Pamatuji se, jak jsem to chtěla od babičky mermomocí udělat a nedokázala jsem pochopit, že to nejde. Tak mi tam babička udělala aspoň cosi jako uzlíky, zasponkovala ajá se hrdě nesla, myslíc si, že vypadám jako Barunka . Pak už jsem si vlkas ynechala růst. Jen v pubertě jsem měla střihací přeháňku, ale brzy jsem toho zas litovala a už to rostlo znovu. A zůstao mi to doteď a doufám, že nadosmrti . |
ono to ani men nejde...originalne tam byly ucesy malych holcicek kdyby meli delsi vlasky vis ....proto jsem to sme poslala....najdu jak to zmenili
snad |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucynqa 161-320
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ano, už to jde. Tyto účesy mi přijdou takové klasické, vídám je na dívenkách dost často. Pěkné, taky bych je dcerce pletla . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lucynqa 161-320
|
Zaslal: út květen 08, 2007 5:24 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Ano, už to jde. Tyto účesy mi přijdou takové klasické, vídám je na dívenkách dost často. Pěkné, taky bych je dcerce pletla . |
ano klasicke....ale divenka je v tom vazne miloucka....jeste musim cekat dva roky a upletu to pritelove dcere
Budu hodna teta.
Teda pokud ji maminka neudela kratke vlasky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po únor 18, 2008 1:42 pm Předmět: |
|
|
Tak mně ty okazy nezafungovaly Ale jak jsem tak hledala, vypadl mi z googlu odkaz na stránky, kde je ukázka několika malých miss Amerika. Myslím, že matinky dokonale ztratily soudnost, konečně, koukněte se sami...
http://two-cat.blog.cz/0709/mlade-miss |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|