|
✿
|
Autor |
Zpráva |
BELA81 81-160
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 1:44 pm Předmět: Zdravá pokožka hlavy |
|
|
Jaké potraviny dokáží prohřát pokožku hlavy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
melissa 321-600
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
a jak to presne myslis? jako co mam jist, at mi to prokrvi hlavu? nebo co si muzu napatlat na skalp, aby se prokrvil a zahral?
omlouvam se, jestli se ptam jak blbec
(horcice je urcite "horkym" tematem , ale asi by se dalo vymyslet vic veci.. nebo vic zpusobu, jinych nez potraviny) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
BELA81 81-160
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
melissa napsal: | a jak to presne myslis? jako co mam jist, at mi to prokrvi hlavu? nebo co si muzu napatlat na skalp, aby se prokrvil a zahral?
omlouvam se, jestli se ptam jak blbec
(horcice je urcite "horkym" tematem , ale asi by se dalo vymyslet vic veci.. nebo vic zpusobu, jinych nez potraviny) |
Tak nejdřív mně zajímalo co napatlat na kebuli aby to bylo opravdu k užitku pokožky hlavy a prohřálo jí to.Taky mně zaujal článek o hořčici.Ale sehnat semínka hořčice není jen tak.
Taky mně však zajímá jak co jíst aby to prohřálo pokožku hlavy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
zkus chilli papričky...
ne fakt, tohle je trochu mimo, pokožka musí být nejen prokrvená, ale i vyživená. Proto se má jíst všechno... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Vlasová masáž? I když to teda není potravina.
Máme tu i článek.
A kdyby měl někdo zájem toto téma víc rozpracovat, tak to rozhodně uvítáme. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
To je další možnost Já osobně mám za to, že když má tělo dost živin, dopraví si je k vlasům samo, bez vnější pomoci. A když je živin málo, tak je stejně poskytne primárně důležitám orgánům... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
melissa 321-600
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
nekde jsem cetla, ze lidi pridavaji cayensky pepr do samponu.. musi byt mazec, kdyz se to dostane do oci
a co treba zazvor? nastrouhany smichat s nakym olejem, pomasirovat na mokre hlave, nechat pusobit a umyt.
nebo mozna skorice. nema taky prohrivaci ucinky?
taky jsem slysela o prokrvovani hlavy tim, ze se hluboce predklonite a vydrzite tak 4 minuty (kazdy den). vlasy pry pak narostou po tydnu o 2,5 cm nebo tak nejak. kombinuje se to taky s olejem a masazi. nema se to delat dlouhodobe.
treba jinan dvoulalocny..... no asi uz prehanim. ale lidi zkouseji ledacos a obcas to i zafunguje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|