|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 7:36 am Předmět: Pregaine šampon |
|
|
Vyzkoušeli jste někdo? Má být na objem a hustotu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 9:38 am Předmět: |
|
|
Já vyzkoušela a byl jsem spokojená. I když jsem ho nikdy nepoužila samotný - na první umytí Pregaine, na druhé umytí Weledu rozmarýnovou a musím říct, že to byla má nejoblíbenější kombinace. Vlasy byly dost pevné a dobře umyté. Ale nevím, jaký je samotný, myslím, že dobrý. Pamatuju si myslím jeho vůni a asi mi moc nevoněl, bylo to takové kmínové nebo tak nějak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
citace: | asi mi moc nevoněl |
Tak to by mě ani nevadilo, to jestli šampon voní nebo ne mi je jedno, stejně ta vůně šamponu ve vlasech nevydrží. pro mě je podstatné to, jestli např. když si koupím šampon pro objem, tak jestli skutečně objem dodá, zkrátka jestli funguje tak jak má  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
kopretinka napsal: | citace: | asi mi moc nevoněl |
Tak to by mě ani nevadilo, to jestli šampon voní nebo ne mi je jedno, stejně ta vůně šamponu ve vlasech nevydrží. pro mě je podstatné to, jestli např. když si koupím šampon pro objem, tak jestli skutečně objem dodá, zkrátka jestli funguje tak jak má  |
Jojo, já se jen na něj snažila rovzpomenout, jaký byl. Šampon si taky nevybírám podle vůně. Já myslím, že objem by mohl dodat, už i tím, že je takový čirý, nezaťěžující, odlehčí vlasy. Asi to bude zase individuální, ale za zkoušku to stojí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červenec 07, 2008 3:40 pm Předmět: |
|
|
ten používá mamka a je spokojená Je to takový hodně jemný šampon, neměl by zatěžovat... Já si ho občas taky půjčím a je fajn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|