bio kosmetika SANOFLORE
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 9:38 pm    Předmět: bio kosmetika SANOFLORE Citovat

hledala jsem hledala, ale marně, tak jsem založila nové téma - bio kosmetika sanoflore. Dneska jsem na to narazila v lékárné, že je to nějaká novinka, podle stránek www.sanoflore.cz se mi to jeví jako velmi zajímavé, např. oproti hauschkově pleťové vodě tady ty voní tak nějak krásně květově, rozhodně ne jako salus. cenově ještě přijatelné. podobně jako hauschka, malinko levnější. tak mě napadlo zeptat se, jestli to už někdo nezkusil, a tak Embarassed Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 10:10 pm    Předmět: Citovat

Mila Pai Mutan(to je bila pivonka cinsky) Wink tak zrovna na tuto kosmetiku jsem taky nedavno uplnou nahodou narazila v lekarne a musim se priznat ze me moc laka,hlavne ty kvetove vody a etericke oleje,ale ted nemam penizky,tak se do niceho nemuzu vrhnout,ale jsem na ni moc zvedava Very Happy
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 10:18 pm    Předmět: Citovat

lučnívíla napsal:
Mila Pai Mutan(to je bila pivonka cinsky) Wink tak zrovna na tuto kosmetiku jsem taky nedavno uplnou nahodou narazila v lekarne a musim se priznat ze me moc laka,hlavne ty kvetove vody a etericke oleje,ale ted nemam penizky,tak se do niceho nemuzu vrhnout,ale jsem na ni moc zvedava Very Happy

Vílko Razz bai mu dan - tak se to prý píše v přepise, aby se to pai mu tan četlo Smile /nějaký pinyin - čínština přepisovaná do latinky/ no když jsem to tak viděla napsané na pytlíku, co jsem si odnášela z čajovny, zpanikařila jsem a dotazovala jsem se, zda se čajník nespletl a nedal mi tam něco jiného...takže se už držím označení jako bílé pivoňky, je to jistější Rolling Eyes
ale k věci - no právě mě taky nejvíce zaujaly ty vody a olejíčky, nedalo se k nim přivonět, protože u nás samozřejmě nemají testery ani nic načatého, ale prý má přijít příští týden do té lékárny jejich zástupkyně a ta bude prý mít všechno, tak tam musím zajít, protože pode těch stránek, je to krása...
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 10:24 pm    Předmět: Citovat

ja vim,ze se to pise jinak Very Happy ale diky tomu velkemu mnozstvi caju co znam se tim uz nezatezuju a vetsinou to pisu jak se mi zachce(za to se omlouvam Embarassed ) Wink

ted sem zkoukla ten jejich film a je to jasne az budou penizky,tak rozhodne vyzkousim a myslim,ze klidne i bez testru Very Happy dej ale vedet jak to probihalo a sve dojmy Wink
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 10:32 pm    Předmět: Citovat

jee, počkej, doufám, že jsem se Tě tím nějak nedotkla, jako že poučuji nebo tak, to nemívám ve zvyku, akorát mně se pořád stávají v čajovnách menší nedorozumění, tak jsem se chtěla "svěřit" s ostudou...
doufám, že tam něco ulovím, když nic jiného tak to alespoň očichám, a hned jak se mi třeba úplně náhodou vylije Cool nebo nějak rychleji spotřebuje něco co mám doma tak to tím zkusím nahradit. mimochodem, díky za tip s farfallou ten kondiš, co jsi měla byť jenom ve vzorečku, jsem si koupila, poněvadž nádherně voní po růžích a jsem z toho nadšená, až na tu cenu Embarassed Confused
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 10:50 pm    Předmět: Citovat

neeee nedotkla,vubec Very Happy to ja jen tak Very Happy
tak fajn,budu se tesit na info Very Happy a jaky kondis od farfally?Ani nevim ze by kondicionery meli Shocked
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 11:00 pm    Předmět: Citovat

jasně, že dám Wink
že bych se pletla? měla jsem téměř za jisté, že ses někde bavila myslím s Damayanti o farfalle šamponu pro objem, a že jsi právě Ty psala o vzorku růžového kondicioneru, ale můžu se mýlit, stejně i tak je farfalla skvělá, o tom jediném pochyb nemám Wink
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 11:02 pm    Předmět: Citovat

no vidis farfallu mam moc rada,ale o kondicioneru ani nevim,ze delaji Very Happy
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2008 11:08 pm    Předmět: Citovat

lučnívíla napsal:
no vidis farfallu mam moc rada,ale o kondicioneru ani nevim,ze delaji Very Happy

tak teď už víš ... Laughing Rolling Eyes Cool
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 8:31 am    Předmět: Citovat

Webovky mají ale pěkný Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Přejdi na: