|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 15, 2008 9:38 pm Předmět: bio kosmetika SANOFLORE |
|
|
hledala jsem hledala, ale marně, tak jsem založila nové téma - bio kosmetika sanoflore. Dneska jsem na to narazila v lékárné, že je to nějaká novinka, podle stránek www.sanoflore.cz se mi to jeví jako velmi zajímavé, např. oproti hauschkově pleťové vodě tady ty voní tak nějak krásně květově, rozhodně ne jako salus. cenově ještě přijatelné. podobně jako hauschka, malinko levnější. tak mě napadlo zeptat se, jestli to už někdo nezkusil, a tak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út leden 15, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
Mila Pai Mutan(to je bila pivonka cinsky) tak zrovna na tuto kosmetiku jsem taky nedavno uplnou nahodou narazila v lekarne a musim se priznat ze me moc laka,hlavne ty kvetove vody a etericke oleje,ale ted nemam penizky,tak se do niceho nemuzu vrhnout,ale jsem na ni moc zvedava  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út leden 15, 2008 10:18 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | Mila Pai Mutan(to je bila pivonka cinsky) tak zrovna na tuto kosmetiku jsem taky nedavno uplnou nahodou narazila v lekarne a musim se priznat ze me moc laka,hlavne ty kvetove vody a etericke oleje,ale ted nemam penizky,tak se do niceho nemuzu vrhnout,ale jsem na ni moc zvedava  |
Vílko bai mu dan - tak se to prý píše v přepise, aby se to pai mu tan četlo /nějaký pinyin - čínština přepisovaná do latinky/ no když jsem to tak viděla napsané na pytlíku, co jsem si odnášela z čajovny, zpanikařila jsem a dotazovala jsem se, zda se čajník nespletl a nedal mi tam něco jiného...takže se už držím označení jako bílé pivoňky, je to jistější
ale k věci - no právě mě taky nejvíce zaujaly ty vody a olejíčky, nedalo se k nim přivonět, protože u nás samozřejmě nemají testery ani nic načatého, ale prý má přijít příští týden do té lékárny jejich zástupkyně a ta bude prý mít všechno, tak tam musím zajít, protože pode těch stránek, je to krása... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
![]()
|
Zaslal: út leden 15, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
ja vim,ze se to pise jinak ale diky tomu velkemu mnozstvi caju co znam se tim uz nezatezuju a vetsinou to pisu jak se mi zachce(za to se omlouvam )
ted sem zkoukla ten jejich film a je to jasne az budou penizky,tak rozhodne vyzkousim a myslim,ze klidne i bez testru dej ale vedet jak to probihalo a sve dojmy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út leden 15, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
jee, počkej, doufám, že jsem se Tě tím nějak nedotkla, jako že poučuji nebo tak, to nemívám ve zvyku, akorát mně se pořád stávají v čajovnách menší nedorozumění, tak jsem se chtěla "svěřit" s ostudou...
doufám, že tam něco ulovím, když nic jiného tak to alespoň očichám, a hned jak se mi třeba úplně náhodou vylije nebo nějak rychleji spotřebuje něco co mám doma tak to tím zkusím nahradit. mimochodem, díky za tip s farfallou ten kondiš, co jsi měla byť jenom ve vzorečku, jsem si koupila, poněvadž nádherně voní po růžích a jsem z toho nadšená, až na tu cenu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
![]()
|
Zaslal: út leden 15, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
neeee nedotkla,vubec to ja jen tak
tak fajn,budu se tesit na info a jaky kondis od farfally?Ani nevim ze by kondicionery meli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út leden 15, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
jasně, že dám
že bych se pletla? měla jsem téměř za jisté, že ses někde bavila myslím s Damayanti o farfalle šamponu pro objem, a že jsi právě Ty psala o vzorku růžového kondicioneru, ale můžu se mýlit, stejně i tak je farfalla skvělá, o tom jediném pochyb nemám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
![]()
|
Zaslal: út leden 15, 2008 11:02 pm Předmět: |
|
|
no vidis farfallu mam moc rada,ale o kondicioneru ani nevim,ze delaji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út leden 15, 2008 11:08 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | no vidis farfallu mam moc rada,ale o kondicioneru ani nevim,ze delaji  |
tak teď už víš ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: st leden 16, 2008 8:31 am Předmět: |
|
|
Webovky mají ale pěkný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|