|
✿
|
Autor |
Zpráva |
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po květen 21, 2007 8:52 pm Předmět: Ofina |
|
|
Všimla jsem si, že hodně holek teď začalo nosit ofinku nakrátko. Asi zase nějaká trendy záležitost...
Líbí se Vám to?
Já nosila dlouhé vlasy s ofinou až do sedmnácti, než jsem se střihla na ježka, a byla jsem spokojená. Slušelo mi to a celkově to tak ozvláštnilo účes, a navíc to tehdy nenosil skoro nikdo, což mi vyhovovalo. Teď když to má každá druhá bych si ji neostříhala už jen proto, ale na jaře jsem o tom uvažovala. Než se vyrojil ten oofinkovaný dav...
Ale jinak si myslím, že je to takový přiměřený zásah, když má někdo pocit, že dlouhé vlasy už ho nebaví a je to nuda. Dá se s ní vyhrát a zkoušet různé účesy a tak...Mnohdy vypadá šmrncovněji než dlouhá ofina sčesaná dozadu. Ale pozor, mám dojem, že většina mužů jsou zastánci dlouhé ofiny a krátkou rádi nemají! Co Vy na to, pánové? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po květen 21, 2007 8:58 pm Předmět: Re: Ofina |
|
|
Tereza napsal: | Všimla jsem si, že hodně holek teď začalo nosit ofinku nakrátko. Asi zase nějaká trendy záležitost...
Líbí se Vám to?
Já nosila dlouhé vlasy s ofinou až do sedmnácti, než jsem se střihla na ježka, a byla jsem spokojená. Slušelo mi to a celkově to tak ozvláštnilo účes, a navíc to tehdy nenosil skoro nikdo, což mi vyhovovalo. Teď když to má každá druhá bych si ji neostříhala už jen proto, ale na jaře jsem o tom uvažovala. Než se vyrojil ten oofinkovaný dav...
Ale jinak si myslím, že je to takový přiměřený zásah, když má někdo pocit, že dlouhé vlasy už ho nebaví a je to nuda. Dá se s ní vyhrát a zkoušet různé účesy a tak...Mnohdy vypadá šmrncovněji než dlouhá ofina sčesaná dozadu. Ale pozor, mám dojem, že většina mužů jsou zastánci dlouhé ofiny a krátkou rádi nemají! Co Vy na to, pánové? |
Já si nechala někdy na podzim fiknout takovou tu delší až k očím ( měla ji tenkrát Krainová, myslím ), fakt pěkný, myslím, že mi to i slušelo, ale... Ofina strašně rychle omrzí a to dorůstání je za trest. Pérka, pinetky, sponky... Dneska už bych takovou blbost neudělala... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po květen 21, 2007 9:01 pm Předmět: |
|
|
Mně se ofina ve většině případů nelíbí, i když někomu třeba může slušet. Měla jsem ji asi do dvaceti, a to dorůstání byla fakt otrava.
O ofině byla na fóru řeč mimo jiné tady. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po květen 21, 2007 9:19 pm Předmět: |
|
|
čoveče, já na tohle vlákno myslel dávno, ale nějak jsem se k tomu nedostal ho založit.
Takže, mě se líbí dlouhý ofiny, je to víc sexy (mluvim za sebe), ofiny můžu, ale delší, nesnášim ty ofiny pepiny( podle hrnce vzatý) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Honza7775 81-160
|
Zaslal: út květen 22, 2007 5:09 am Předmět: |
|
|
citace: | Tereza zaslala: 21.květen 2007 19:52
... Ale pozor, mám dojem, že většina mužů jsou zastánci dlouhé ofiny a krátkou rádi nemají! Co Vy na to, pánové? |
Mám-li hodnotit, konstatuji, že ofinu nepreferuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 22, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
Mě se ofina líbí, hlavně ta dlouhá, a trošku šikmá, třeba když někdo nosí pěšinku na stranu.
K dlouhým vlasům to sedí.
a teď je to trend? Mě se ani nezdá, že by to měla každá druhá, ale spíš na ně nemám štěstí.
U těch trendů jsem spíš zaznamenala, že hodně holek nosí světlé vlasy (klidně i odbarvené až do bíla ) a podbarvené hnědou.
Viděli už jste to?
Dole hnědá nebo černá, nahoře světlá. U nás ve městě to má strašná síla holek.
Mě se to hrozně nelíbí. No - prostě móda... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 22, 2007 10:42 am Předmět: |
|
|
Já jsem ofinu nosila odjakživa , teď si ji nechávám odrůst. Mám ji zatím dlouhou po bradu , ale šíleně se mi kroutí do všech stran. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 22, 2007 10:47 am Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Mě se ofina líbí, hlavně ta dlouhá, a trošku šikmá, třeba když někdo nosí pěšinku na stranu.
K dlouhým vlasům to sedí.
a teď je to trend? Mě se ani nezdá, že by to měla každá druhá, ale spíš na ně nemám štěstí.
U těch trendů jsem spíš zaznamenala, že hodně holek nosí světlé vlasy (klidně i odbarvené až do bíla ) a podbarvené hnědou.
Viděli už jste to?
Dole hnědá nebo černá, nahoře světlá. U nás ve městě to má strašná síla holek.
Mě se to hrozně nelíbí. No - prostě móda... |
Tohle podbarvování je úplně příšerná věc. Mě se to fakt ani malinko nelíbí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 22, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
Já jsem kdysi ofinu měla a vypadalo to HROZNĚ a navíc se mi kroutila, takže já a ofina - nikdy víc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út květen 22, 2007 12:26 pm Předmět: |
|
|
dana napsal: | Já jsem kdysi ofinu měla a vypadalo to HROZNĚ a navíc se mi kroutila, takže já a ofina - nikdy víc. |
Já zas nosím dlouhou ofču odjakživa, ještě než se z ní stala ta krátkodobá moda. Asi před dvěma lety jsem si ji nechávala dorůst a vypadala jsem příšerně a divně , nejsem prostě tip na odhalené čelo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|