|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 06, 2007 12:58 pm Předmět: |
|
|
Já si teda taky budu muset postezovat...bo znicehoznic uhodily mrazy a ja nemam co na sebe... ty mrazy to moc dobre vedi a stejne NASCHVAL nepockaly, az si kooupim nejakej svetr nebo neco podobneho....
To mi naprosto nepripada fer.... Se s nima zatim pokousim vest psychologickou valku a chodim furt v letnim, ale nejak to na ne nefunguje...:/ tak nevim.....
navic sem v honbe za svetrem zjistila, ze se mi fakt ale nelibi soucasna moda :/ No....prisne vzato ja se zas nelibim soucasne mode, tak je to asi fer
ale v cem mam chodit, abych nezmrzla????? to mi poradte teda....
Mladi a laska me sice hrejou, ale na mrazika to nestaci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: čt září 06, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
Nika napsal: | Já si teda taky budu muset postezovat...bo znicehoznic uhodily mrazy a ja nemam co na sebe... ty mrazy to moc dobre vedi a stejne NASCHVAL nepockaly, az si kooupim nejakej svetr nebo neco podobneho....
To mi naprosto nepripada fer.... Se s nima zatim pokousim vest psychologickou valku a chodim furt v letnim, ale nejak to na ne nefunguje...:/ tak nevim.....
navic sem v honbe za svetrem zjistila, ze se mi fakt ale nelibi soucasna moda :/ No....prisne vzato ja se zas nelibim soucasne mode, tak je to asi fer
ale v cem mam chodit, abych nezmrzla????? to mi poradte teda....
Mladi a laska me sice hrejou, ale na mrazika to nestaci |
Hele, Niko, ty jsi zase mimo ČR??? Jinak totiž nechápu, kde bys tu narazila na mrazy Když už jsme u té výlevky, tak je prostě supeeeeeeeeeeeeeeeeeer, že je zase podzim!!!! HURÁ!!! Já se raduju (OK, uznávám, že až tak by pršet nemuselo, ale jinak prostě paráda). Konečně je pryč léto A z toho mám prostě radost veeeelikou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt září 06, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | [quote="Nika" Hele, Niko, ty jsi zase mimo ČR??? Jinak totiž nechápu, kde bys tu narazila na mrazy Když už jsme u té výlevky, tak je prostě supeeeeeeeeeeeeeeeeeer, že je zase podzim!!!! HURÁ!!! Já se raduju (OK, uznávám, že až tak by pršet nemuselo, ale jinak prostě paráda). Konečně je pryč léto A z toho mám prostě radost veeeelikou |
Ty nerada leto?Ja preferuju i ty 30C vedra nez ty kbeliky vody co padaji zhury... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt září 06, 2007 7:26 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Klarusa napsal: | [quote="Nika" Hele, Niko, ty jsi zase mimo ČR??? Jinak totiž nechápu, kde bys tu narazila na mrazy Když už jsme u té výlevky, tak je prostě supeeeeeeeeeeeeeeeeeer, že je zase podzim!!!! HURÁ!!! Já se raduju (OK, uznávám, že až tak by pršet nemuselo, ale jinak prostě paráda). Konečně je pryč léto A z toho mám prostě radost veeeelikou |
Ty nerada leto?Ja preferuju i ty 30C vedra nez ty kbeliky vody co padaji zhury... |
Léto??? Léto ať zhyne a již se nevrací (alespoň pro mě ) Třicítky místo trochy deště - nikdy!!! A co mě opravdu mrzí je naprostá krátkozrakost spousty lidí, kteří remcají jen spadne pár kapek, ale že bylo letos katastrofálně sucho a je potřeba pořádného deště (minimálně v jihomoravském kraji) to nevidí a pořád by nejradši měli slunce... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt září 06, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Morganna napsal: | Klarusa napsal: | [quote="Nika" Hele, Niko, ty jsi zase mimo ČR??? Jinak totiž nechápu, kde bys tu narazila na mrazy Když už jsme u té výlevky, tak je prostě supeeeeeeeeeeeeeeeeeer, že je zase podzim!!!! HURÁ!!! Já se raduju (OK, uznávám, že až tak by pršet nemuselo, ale jinak prostě paráda). Konečně je pryč léto A z toho mám prostě radost veeeelikou |
Léto??? Léto ať zhyne a již se nevrací (alespoň pro mě ) Třicítky místo trochy deště - nikdy!!! A co mě opravdu mrzí je naprostá krátkozrakost spousty lidí, kteří remcají jen spadne pár kapek, ale že bylo letos katastrofálně sucho a je potřeba pořádného deště (minimálně v jihomoravském kraji) to nevidí a pořád by nejradši měli slunce... |
Me by dest nevadil, ale skoda ze to nejde zaridit tak, ze by padalo treba v noci a pres den zas hezky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 06, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: |
souhlasim, mám ráda horko, ale stačil by měsíc
jsem horkokrevná a v 25stupních umírám vedrem ... ne!já jsem pro severské počasí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Milovník 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt září 06, 2007 10:07 pm Předmět: Komentář |
|
|
Tree napsal: | Klarusa napsal: |
souhlasim, mám ráda horko, ale stačil by měsíc
jsem horkokrevná a v 25stupních umírám vedrem ... ne!já jsem pro severské počasí |
Kdy chcete jít Camino de Santiago? V létě? V horku? S krosnou na zádech? Ale tady je to léto ve srovnání s ostatními částmi Španělska ještě velmi snesitelné... A i teď tu máme přes den horko, v ČR, jak jsem pochopil je úplně opačné počasí. Tady svítí sluníčko, mraky nejsou a neprší ani v noci. Teplé babí léto, září je tu dost horké... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 06, 2007 10:19 pm Předmět: Re: Komentář |
|
|
Milovník napsal: |
Kdy chcete jít Camino de Santiago? V létě? V horku? S krosnou na zádech? Ale tady je to léto ve srovnání s ostatními částmi Španělska ještě velmi snesitelné... A i teď tu máme přes den horko, v ČR, jak jsem pochopil je úplně opačné počasí. Tady svítí sluníčko, mraky nejsou a neprší ani v noci. Teplé babí léto, září je tu dost horké... |
mě horko nevadí pokud vim že je možnost z něj uniknout(v případě cesty jet zpátky do čech)a jsem schopná přežít i 38 jestliže do toho jdu dobrovolně ale když ty vedra tady trvají od jara do podzimu a musím v tom žít tak to fakt nejde..jsem šťastná že tu teď řádí severáky a občas zaprší pak nějaké ty bouřky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt září 06, 2007 10:36 pm Předmět: Re: Komentář |
|
|
Tree napsal: | Milovník napsal: |
mě horko nevadí pokud vim že je možnost z něj uniknout(v případě cesty jet zpátky do čech)a jsem schopná přežít i 38 jestliže do toho jdu dobrovolně ale když ty vedra tady trvají od jara do podzimu a musím v tom žít tak to fakt nejde..jsem šťastná že tu teď řádí severáky a občas zaprší pak nějaké ty bouřky |
Ty jsi můj člověk |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt září 06, 2007 10:48 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si četla ty stesky na podzim v chatu a nechápu... Už od konce srpna nemyslím na nic jiného, než že bude zase trochu zimaaaa! A těším se, že... bude mlha... bude sychravo... bude obloha plná mraků... všude budou chryzantémy... a ve vzduchu bude vonět spadané listí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|