Primavera
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jna
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 11:43 am    Předmět: Primavera Citovat

Tak přes všechny mylné informace, Primavera už je u nás!! Kameně samo pouze v Praze - snad zatím, na netu ji najdete tady: http://www.greenwave.cz/
Tákže prosím ty, které učiní jakoukoli zkušenost, podělte se, jsem děsně zvědavá!!! Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 11:52 am    Předmět: Citovat

Juuu, tak do toho obchůdku se určitě zajdu podívat, zvlášť když je u metra Very Happy
Vyzkoušela jsem od drahé Jny meruňkový olej, krásně se vsákne a je moc příjemný, stačí ho úplně trošinka....jen škoda, že nevoní víc meruňkově Smile
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 1:19 pm    Předmět: Citovat

Já jsem dostala vzoreček Primavery od Rose lavender-je to limetkové tělové mléko a nááádherně voní, krásně se vstřebává a vůbec nezanechává mastný povlak-takže super
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 1:34 pm    Předmět: Citovat

Jo, to já jsem taky vlastně vyzkoušela...vstřebává se krásně Smile vůbec na mě ta Primavera pozitivně zapůsobila Smile
Fees
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 11:43 am    Předmět: Primavera Citovat

Milé dámy, vidím, že vás kosmetika Primavera zajímá, osobně ji prodávám v novém obchůdku Greenwave a sama ji používám, srdečně vás všechny zvu na ochutnávku novinek. V březnu uvedeme na trh novinky z pleťové řady, jsou naprosto úžasné.
A když už je tu téma dlouhé vlasy, po zimě se vyplatí dát si pořádný zábal, doporučuji Avokádový olej. Přijdˇte vyzkoušet!
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 12:08 pm    Předmět: Citovat

jupiiii musim co nejdrive naplanovat cestu do prahy Very Happy hlavne na kvetinove vune,oleje a eteracky Very Happy juuu ja se tesim,jen je skoda,ze praha neni bliz Sad
Fees
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 12:17 pm    Předmět: Citovat

Luční vílo vydrž do března, na začátku si budeš na greenwave moci vše objednat, i když vůně je lepší si opravdu očichat, ale všechny jsou vážně k sežrání. Doporučuji vyzkoušet tělovou řadu Active s éterickým olejem ze zázvoru a Limetek, sladce ovocná vůně vyvolává závislost Very Happy
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 12:22 pm    Předmět: Citovat

Fees to je moc skvely,jenze ja si potrebuju vzdy vse ochmatat ocuchat a hlavne me to i silene bavi,stejne jako cela stopro prirodni kosmetika Very Happy No a ja mam slabost pro kvetinove vune,takze asi vim kterym smerem se zamerim Cool mela jsem moznost diky mile ruzicce levandulove ozkouset limetkove lotion a sprchac,bylo to moc fajn,malinko mi pripominalo hauschku,ale kdyz ta vune nebyla pto me to prave orechove Embarassed jakmile se dostanu do prahy(snad brzo)obchudek urcite navstivim,protoze po primavere touzim uz delsi chvilku Very Happy
Jna
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 12:53 pm    Předmět: Re: Primavera Citovat

Fees napsal:
Milé dámy, vidím, že vás kosmetika Primavera zajímá, osobně ji prodávám v novém obchůdku Greenwave a sama ji používám, srdečně vás všechny zvu na ochutnávku novinek. V březnu uvedeme na trh novinky z pleťové řady, jsou naprosto úžasné.
A když už je tu téma dlouhé vlasy, po zimě se vyplatí dát si pořádný zábal, doporučuji Avokádový olej. Přijdˇte vyzkoušet!

Fees, přijímám nabídku Wink . V úterý mě tam máš jak na koni Laughing Laughing Laughing Přeji, ať se s obchůdkem daří a nám tady přeju, ať se daří tolik, že se rozšíříte i do dalších měst, třeba na Moravu.. Fakt se začínám děsit, až dostuduju a nebudu jezdit do Prahy, budu odsouzená k netu a představám o vůních Sad a to je děs běs, viď, Vílko??
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 2:24 pm    Předmět: Citovat

Hmm, avokádový olej nezní špatně Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: