|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jna 161-320

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:43 am Předmět: Primavera |
|
|
Tak přes všechny mylné informace, Primavera už je u nás!! Kameně samo pouze v Praze - snad zatím, na netu ji najdete tady: http://www.greenwave.cz/
Tákže prosím ty, které učiní jakoukoli zkušenost, podělte se, jsem děsně zvědavá!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:52 am Předmět: |
|
|
Juuu, tak do toho obchůdku se určitě zajdu podívat, zvlášť když je u metra
Vyzkoušela jsem od drahé Jny meruňkový olej, krásně se vsákne a je moc příjemný, stačí ho úplně trošinka....jen škoda, že nevoní víc meruňkově  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
Já jsem dostala vzoreček Primavery od Rose lavender-je to limetkové tělové mléko a nááádherně voní, krásně se vstřebává a vůbec nezanechává mastný povlak-takže super |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
Jo, to já jsem taky vlastně vyzkoušela...vstřebává se krásně vůbec na mě ta Primavera pozitivně zapůsobila  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Fees 8-20

|
Zaslal: so únor 23, 2008 11:43 am Předmět: Primavera |
|
|
Milé dámy, vidím, že vás kosmetika Primavera zajímá, osobně ji prodávám v novém obchůdku Greenwave a sama ji používám, srdečně vás všechny zvu na ochutnávku novinek. V březnu uvedeme na trh novinky z pleťové řady, jsou naprosto úžasné.
A když už je tu téma dlouhé vlasy, po zimě se vyplatí dát si pořádný zábal, doporučuji Avokádový olej. Přijdˇte vyzkoušet! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
jupiiii musim co nejdrive naplanovat cestu do prahy hlavne na kvetinove vune,oleje a eteracky juuu ja se tesim,jen je skoda,ze praha neni bliz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Fees 8-20

|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:17 pm Předmět: |
|
|
Luční vílo vydrž do března, na začátku si budeš na greenwave moci vše objednat, i když vůně je lepší si opravdu očichat, ale všechny jsou vážně k sežrání. Doporučuji vyzkoušet tělovou řadu Active s éterickým olejem ze zázvoru a Limetek, sladce ovocná vůně vyvolává závislost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:22 pm Předmět: |
|
|
Fees to je moc skvely,jenze ja si potrebuju vzdy vse ochmatat ocuchat a hlavne me to i silene bavi,stejne jako cela stopro prirodni kosmetika No a ja mam slabost pro kvetinove vune,takze asi vim kterym smerem se zamerim mela jsem moznost diky mile ruzicce levandulove ozkouset limetkove lotion a sprchac,bylo to moc fajn,malinko mi pripominalo hauschku,ale kdyz ta vune nebyla pto me to prave orechove jakmile se dostanu do prahy(snad brzo)obchudek urcite navstivim,protoze po primavere touzim uz delsi chvilku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jna 161-320

|
Zaslal: so únor 23, 2008 12:53 pm Předmět: Re: Primavera |
|
|
Fees napsal: | Milé dámy, vidím, že vás kosmetika Primavera zajímá, osobně ji prodávám v novém obchůdku Greenwave a sama ji používám, srdečně vás všechny zvu na ochutnávku novinek. V březnu uvedeme na trh novinky z pleťové řady, jsou naprosto úžasné.
A když už je tu téma dlouhé vlasy, po zimě se vyplatí dát si pořádný zábal, doporučuji Avokádový olej. Přijdˇte vyzkoušet! |
Fees, přijímám nabídku . V úterý mě tam máš jak na koni Přeji, ať se s obchůdkem daří a nám tady přeju, ať se daří tolik, že se rozšíříte i do dalších měst, třeba na Moravu.. Fakt se začínám děsit, až dostuduju a nebudu jezdit do Prahy, budu odsouzená k netu a představám o vůních a to je děs běs, viď, Vílko?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so únor 23, 2008 2:24 pm Předmět: |
|
|
Hmm, avokádový olej nezní špatně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|