|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tonda 161-320
|
Zaslal: út únor 26, 2008 5:24 pm Předmět: Vlaky a cestování po železnici |
|
|
V této rubrice bych chtěl diskutovat o vláčkách a železnicích a pokud se najde jedinec, se kterým je možno mluvit i o mašinkách budu jenom rád. 8) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 26, 2008 11:54 pm Předmět: |
|
|
v technice železniční dopravy se nevyznám ale o cestování vlakem se bavim ráda miluju cestu vlakem...jakymkoli ať je to EC nebo motorák kterej objíždí p.... republiky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 8:06 am Předmět: |
|
|
Jako Tree, nevyznám se ve vláčcích, ale je to můj nejoblíbenější dopravní prostředek. Jen kdyby se České dráhy nechovaly tak, jak se chovají |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sirael >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 10:47 am Předmět: |
|
|
Taky jezdím vlakem nejradši, je to jediný dopravní prostředek, kde může mít člověk trochu soukromí a prostoru (pokud není narvaný)... Jen ty výluky, zpoždění atd.. reputaci kazí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
já jezdim vlakem každej den a občas mě pěkně se**, když má ten vlak 15 min zpoždění, pak když konečně přijede se o 2 zastávky dál úplně rozblije, tudíž se musí počkat na další, který už je skoro plnej a ještě se courá o půl hodiny dýl ..... to mi ani v tý škole nevěřej . Jinak o Mašinky jako stroje i jako modýlky se zajímá můj strejda. Ty modýlky dělá dokonce sám a jednou za 2 měsíce je s nim jezdim prodávat do Prahy na burzu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
Já byl strojvedoucí, ale už nejsem, jsem rád, bavit se o tom moc nechci a vlakem jsem skoro 15 let nejel a snad nebudu muset HOWK |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: st únor 27, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
Tata byl cely zivot vlakvedouci (takhle to teda definoval on), delal to rad, vsichni jsme diky tomu meli rezijky a navic se obcas domu prinesl "srazeny" zajic, pripadne jina zver :D
Vlaky mam rada, kdyz nejsou narvane po strop a nejsem nucena s krosnou ci kufrem prostat celou cestu do Ovy u zachodku, neb jinde neni misto...
Nejlepsi sranda je bavit se o oblibenem zpusobu dopravy v hodinach cizich jazyku - zkuste si takhle se zakladni anglictinou rict, ze mate radi zvuk kolejnic :lol: |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
dana napsal: | Jako Tree, nevyznám se ve vláčcích, ale je to můj nejoblíbenější dopravní prostředek. Jen kdyby se České dráhy nechovaly tak, jak se chovají |
no to je pravda ale stejně když to srovnáme s jinou dopravou... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Vlaky mám radši než autobusy, ale přesto jsem ráda, když vlakem cestovat nemusím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: st únor 27, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Autobusy SA na trase Praha-Brno, to jo. Jinak, pokud to jde, volím taky vlak. Už jen proto, že si nemusím kupovat lístek na konkrétní spoj, ale na trasu a je jen na mě, jestli mi ujede a pojedu dalším. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|