|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Sammael 161-320
|
Zaslal: so březen 01, 2008 2:49 am Předmět: |
|
|
Já jenom bumbam mátový čaj...na vlasy jsem to nezkoušel a asi ani nebudu...já je občas máčím v zeleném čaji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 19, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
jéééé, našla jsem mátu v Lush šamponu New Hair ..."A také máta, která kromě vlasové pokožky podnítí k činnosti i vaši mysl..." takže se asi máta používá při padání pača
aha, není to šampon, ale jejich šampuk...tak kdyby to někdo hledal, ať ho nematu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 7:54 am Předmět: |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: | jéééé, našla jsem mátu v Lush šamponu New Hair ..."A také máta, která kromě vlasové pokožky podnítí k činnosti i vaši mysl..." takže se asi máta používá při padání pača
aha, není to šampon, ale jejich šampuk...tak kdyby to někdo hledal, ať ho nematu... |
Taky je v šampuku Squeaky green, v šamponu Rehab a v masážním oleji na pokožku hlavy Snake oil:-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 10:38 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | Bílá Pivoňka napsal: | jéééé, našla jsem mátu v Lush šamponu New Hair ..."A také máta, která kromě vlasové pokožky podnítí k činnosti i vaši mysl..." takže se asi máta používá při padání pača
Taky je v šampuku Squeaky green, v šamponu Rehab a v masážním oleji na pokožku hlavy Snake oil:-) |
No jo no , profesionálka Lush se nezapře, to se cení, není nad fundovanost prodavačů, to je pak radost nakupovat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lilish 41-80
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 9:21 am Předmět: |
|
|
holky, asi budu za dementa, ale copak je to sampuk? a po mate musi ty vlasky naaaaaaaadherne vonet juuuu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Planetweb 41-80
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 3:25 am Předmět: |
|
|
No nevim, roky jsem ji pila na zlucnikove potize a ted zas na zlucovod... Tak na vlasy uz asi nedajdu oddvahu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
monkax 321-600
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 8:36 am Předmět: |
|
|
Občas si poleju vlasy mátovým čajem a je to teda paráda, vlasy to nádherně osvěží-hlavně v tomto vedru |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 10:03 am Předmět: |
|
|
Lilish napsal: | holky, asi budu za dementa, ale copak je to sampuk? a po mate musi ty vlasky naaaaaaaadherne vonet juuuu |
tuhý šampon od lush zkus www.lush.cz a potom různé diskuse tady |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
když si občas dělám ty výluhy na hlavu, tak to je sice většinou všehochuť a okamžikonáladový výběr, ale většinou v nich máta je jako hlavní složka, protože to je rostlinka, které se na naší zahrádce velmi daří... a nepozoruju nějaké speciální odmaštění, takže toho bych se nebála. ale zas řikám, používám to v kombinaci _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|