|
✿
|
Autor |
Zpráva |
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
kaťo ja taky potrebuju oleje hodne.denne vtiram tak deset kapek a vzdy sem cetla maximalne 2-3.ale ja ho treba vmasiruju do suchych vlasu,do mokrych(ani v kombinaci s vodou)jsem to nikdy nezkusila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Poppaea 161-320
|
Zaslal: út červenec 03, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem zkusila novou kombinaci, a výsledek není tak špatný na vlasy jojobový olej, a na 4 hodiny do potravinové fólie a ručníku, pak jsem to umyla Urtekramem s aloe vera, pak přelila vodou s citrónovou šťávou kvůli tvrdé vodě, a nakonec jsem to nastříkala GlissKurem, nějakým tím s bambuckým máslem pro poškozené vlasy. Nevím, co na pohled, ale na dotek mám vlasy rozhodně příjemnější
No a dneska jsem si koupila panenský kokosový olej, ke kterému je přidáno ještě trochu kokosového aroma navíc, dá se použít na tělo i na vlasy, a nádherně voní, takže se strašně těším Kdyžtak www.pacifika.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 03, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
Poppaea napsal: | Včera jsem zkusila novou kombinaci, a výsledek není tak špatný na vlasy jojobový olej, a na 4 hodiny do potravinové fólie a ručníku, pak jsem to umyla Urtekramem s aloe vera, pak přelila vodou s citrónovou šťávou kvůli tvrdé vodě, a nakonec jsem to nastříkala GlissKurem, nějakým tím s bambuckým máslem pro poškozené vlasy. Nevím, co na pohled, ale na dotek mám vlasy rozhodně příjemnější
No a dneska jsem si koupila panenský kokosový olej, ke kterému je přidáno ještě trochu kokosového aroma navíc, dá se použít na tělo i na vlasy, a nádherně voní, takže se strašně těším Kdyžtak www.pacifika.cz |
Teda ty ses nějak rozmáchla se svou přírodní vlasovou kosmetikou Můžu se tě zeptat ten jojobový olej a urtekram jsi objednávala na internetu nebo jsi našla nějaký krámek v Praze? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 03, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
Znovu musim potvrdit že jsi šikula Dík moc =)Jinak jaký je ten urtekram?Nějaká výrazná změna vlasů?A vážně se po jojobáku tak lesknou vlasy?=) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 03, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
Jojobak je super, mohu se jen přidat Jojobak a Baronka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Poppaea 161-320
|
Zaslal: út červenec 03, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Znovu musim potvrdit že jsi šikula Dík moc =)Jinak jaký je ten urtekram?Nějaká výrazná změna vlasů?A vážně se po jojobáku tak lesknou vlasy?=) |
Moc šikula nejsem, tyhle věci jsem zjistila tady na webu, tak je jen dávám dál Ty vlasy mi připadají možná pevnější. Pokud jde o lesk, tak nic extra výrazného nepozoruju. Každopádně na dotek jsou vlasy mnohem víc hebké. Těžko říct, jestli je to tím olejem nebo urtekramem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st červenec 04, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
Poppaea:Moc si me nalakala tema vyrobkama pacifika,projela sem si stranky a vypada to moc krasne,tak treba jednou si tam neco poridim
Jojobak je perfektni a dokonce sem zjistila ze se mi po nem vic vlni vlasy Ale ja ho v nekolika kapkach vmazu do konecku dvakrat dene a pred mytim vlasu ho dam vic(ale jen kdyz se mi chce )Uterkamm aloe je perfektni,vlasky mam po nem hrozne prijemne a rozevlate a muj tygrik si ho taky chvali |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 9:15 am Předmět: |
|
|
Jo a vílko můžu se zeptat, jak dlouho ti vydržel ten jojobák? Psalas totiž, že ho dáváš i víckrát denně několik kapek, tak to musel zmiznout raz dva, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
myslim ze zas tak rychle nezmizel,vzhledem k intenzite pouzivani(nekolikrat denne do konecku,lzice pred mytim a lzice do henny)ta stredni lahvicka(takova ta tmava valcovita s cernym vyckem)mi vydrzela od konce dubna nebo zacatku kvetna(priblizne) do ted(teda ted uz tam je fakt krapet ale muzu jen doporucit a myslim ze zas tak drahy taky neni(i kdyz ted bych chtela investovat do toho kokosoveho,vise psaneho,co je vazne na vsechno ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Deather666 321-600
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | me se nekdy vlasy taky cesou hur,ale olejik(nejlip jojobovy-pro me)mi pomuze a nebo pri myti vlasu oplachnu tou octovou lazni jak v clanku"Octova lazen radi Dana.pak se cesou jedna basen(nekdy az moc) |
Ako pouzivas ten jojobovy olej??Ako sa to riedi??to mas v spreji??Davas si ho na mokre,alebo na suche vlasy???Rozmyslam,ze to skusim... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|