|
✿
|
Autor |
Zpráva |
DanaHorka 0-7
|
Zaslal: so červen 07, 2014 8:30 am Předmět: Keratinová pěna Azalea T.Q. |
|
|
Ahojte,
máte už někdo zkušenost s novou keratinovou pěnou T.Q. od Azalea? Popis vypadá hodně zajímavě :
ošetření vlasů pomocí tří typů keratinu. Mikrokeratin zaceluje vlasové vlákno a uhlazuje vlasové šupinky. Makrokeratin opravuje poškozené partie vlasů. Termokeratin chrání vlasové vlákno během žehlení nebo fénování. Tekutý keratin Azalea T.Q. neobsahuje alkoholy, silikony, parabeny ani barviva. Díky za nějaké reference |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gramostola 161-320
|
Zaslal: so červen 07, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
Teda vypadá to dobře. Na omlazení jsem četla dost pozitivní ohlasy a nejvíc mě zarazilo, že to prý vlasům dodá objem. Nemělo by to být u keratinových přípravků přesně naopak? No každopádně mě to hodně láká vyzkoušet, jen teda nemám tušení, co to udělá v kombinaci s hennou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
aracely3110 0-7
|
Zaslal: po červenec 07, 2014 9:06 pm Předmět: Keratin Azalea |
|
|
Ahoj milé slečny a dámy
Já keratinovou pěnu od Azalea už zkusila. Přesněji 7 denní kúru a tak jsem si řekla že sem napíšu recenzi.
Tak, Vlasy mám po lopatky, (nevím proč v nastavení je něco jiného ) hnědozrzavý barvený a vlnitý, velmi nepoddajný. Prý jako majitelka,no nevím no Aplikovala jsem 7 denní kúru, kdy jsem opravdu svědomitě denně myla,dala pěnu, vyfoukala a nakonec vlasy vyžehlila. A to i navzdory únavě...Ale už po první aplikaci to bylo znát Vlasy byly lesklejší, hebké na dotek, konečky zacelenější. Krásně se daly rozčesat, což normálně bez kondiše nerozčešu a i s ním to jde někdy hůře No a dál, je opravdu nutné umýt si vlasy čistícím šamponem, (stačí i balea ) 2x za sebou a pak už nic, žádný balzám atd nedávejte. Vlasy jsou tak čistě a dokonale vydrhnuté že ,,vržou,, Po umytí šamponem , vlasy lehce vysušit a dát pěnu. Na delší vlasy asi tak 10 dávek pěny. Pak rozčesat. Poté vyfoukat vlasy přes kulatý kartáč a nakonec vyžehlit. A tohle celý týden. Po keratinovém týdnu se má ještě tak 1x týdně ta pěna dávat. Moje vlasy jsou nepoddajné a vlnité, takže když si nedám pěnu a nevyžehlím, tak nejsou rovné a poddajné ale vypadají zdravěji a krásně se lesknou. Za mě doporučuji a dávám 5*. Pro zájemkyně pošlu fotku vlasů před a po keratiné kúře |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gramostola 161-320
|
Zaslal: po červenec 07, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
to zní dobře ...tak ty fotky hoď sem....jinak co objem? ulízlo ti to vlasy, nebo ti zůstal? (předpokládám, že s vlnitýma vlasama máš objem tak nějak konstantně ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
aracely3110 0-7
|
Zaslal: út červenec 08, 2014 7:50 am Předmět: keratin |
|
|
A fotky se sem vkládají jak ? Jsem tu teprv podruhé.
Jinak k tomu objemu, když se dá pěna a jen vyfouká, tak objem je. Když vlasy
vyžehliš, tak už objem moc není, vlasy to spíš uhladí a zkrotí
A jinak, pěna ti barvu nezmění a to ani hennu. Jenom zvýrazní tvou barvu a je větší lesk. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
gramostola 161-320
|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:22 am Předmět: |
|
|
no já to vlastně ještě nikdy nedělala, ale možná stačí jen ty fotky zkopírovat do těla rozepsané zprávy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cmelacik 21-40
|
Zaslal: ne červenec 20, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
Holky, jen info pro ty co měly zájem, ale bylo vyprodáno. Už jsou zase skladem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
DanaHorka 0-7
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 2:33 pm Předmět: Re: Keratin Azalea |
|
|
aracely3110 napsal: | Ahoj milé slečny a dámy
Já keratinovou pěnu od Azalea už zkusila. Přesněji 7 denní kúru a tak jsem si řekla že sem napíšu recenzi.
Tak, Vlasy mám po lopatky, (nevím proč v nastavení je něco jiného ) hnědozrzavý barvený a vlnitý, velmi nepoddajný. Prý jako majitelka,no nevím no Aplikovala jsem 7 denní kúru, kdy jsem opravdu svědomitě denně myla,dala pěnu, vyfoukala a nakonec vlasy vyžehlila. A to i navzdory únavě...Ale už po první aplikaci to bylo znát Vlasy byly lesklejší, hebké na dotek, konečky zacelenější. Krásně se daly rozčesat, což normálně bez kondiše nerozčešu a i s ním to jde někdy hůře No a dál, je opravdu nutné umýt si vlasy čistícím šamponem, (stačí i balea ) 2x za sebou a pak už nic, žádný balzám atd nedávejte. Vlasy jsou tak čistě a dokonale vydrhnuté že ,,vržou,, Po umytí šamponem , vlasy lehce vysušit a dát pěnu. Na delší vlasy asi tak 10 dávek pěny. Pak rozčesat. Poté vyfoukat vlasy přes kulatý kartáč a nakonec vyžehlit. A tohle celý týden. Po keratinovém týdnu se má ještě tak 1x týdně ta pěna dávat. Moje vlasy jsou nepoddajné a vlnité, takže když si nedám pěnu a nevyžehlím, tak nejsou rovné a poddajné ale vypadají zdravěji a krásně se lesknou. Za mě doporučuji a dávám 5*. Pro zájemkyně pošlu fotku vlasů před a po keratiné kúře |
Díky za super podrobnou recenzi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mabutinka 0-7
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 11:30 am Předmět: :) |
|
|
Holky, ráda bych viděla nejaké fotečky před a po.. máte některá? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zajuška 8-20
|
Zaslal: út říjen 07, 2014 10:28 am Předmět: Re: Keratin Azalea |
|
|
aracely3110 napsal: | Ahoj milé slečny a dámy
Uprav si nastavenia v profile - dĺžka vlasov a idem pobruzdat po nete nad týmto zázrakom |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|