Ty nejlepší šampony bez parabenu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Armelle
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 3:36 pm    Předmět: Ty nejlepší šampony bez parabenu Citovat

Holky, který šampon bez parabenu se Vám nejvíce osvědčil na dlouhé suché vlasy?

A máte nějaký vyzkoušený na objem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 4:44 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Armelle,
ráda tě tu zase vidím Smile
Bez parabenů znám jen přírodní šampony - i v některých lékárenských totiž parabeny jsou. Mají parabeny nějaký vliv na kvalitu vlasů? Já myslím, že je jich v šamponu jen malé procento, ani to ne možná. Ale alergie na ně jsou.
Na objem se někomu osvědčil Urtekram, někomu Logona, zkus se podívat do příslušných vláken. Na suché vlasy má Lavera šampon s růží a parabeny by v tom být neměly. Smile
Armelle
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 5:20 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Ahoj Armelle,
ráda tě tu zase vidím Smile

Já jsem měla poslední dobou tolik práce, že jsem vlasy pěkně zanedbávala. uf uf

A už bych konečně chtěla zkusit a přejít na přírodní šampony. Ten paraben by mohl být dobrou motivací...

Zkusím tedy asi Laveru na péči a Logonu na objem. VYzkoušela jsem tužidlo od Lavery a je fajn. Vždyť já chci přejít na přírodní péči o vlasy už nejméně rok, ne-li déle, stále se mi nedaří. U ostatních druhů kosmetiky a u čisticích prostředků s tím nemám žádné problémy, ale ty vlasy...ach ach ...
Zénais
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 9:26 pm    Předmět: Re: Ty nejlepší šampony bez parabenu Citovat

Armelle napsal:
Holky, který šampon bez parabenu se Vám nejvíce osvědčil na dlouhé suché vlasy?

A máte nějaký vyzkoušený na objem?

Čím ti nedělá paraben dobře?
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 6:09 pm    Předmět: Citovat

Nevím, jak moc je to ještě aktuální, navíc neporadím ze zkušenosti (suché vlasy nemám a ten šampon jsem nezkoušela), ale dneska se mi dostala do ruky brožurka K pour Karité a podle ní by ten jejich šampon byl pro tyto potřeby ideální. Píšou:

Jemný vlasový šampon obsahující komplex účiných látek karité-zázvor, ...blablabla... a je ideální pro péči o suché, poškozené vlasy nebo vlasy, kterým chybí pružnost.

A na zadní straně brožurky:

Plná vysledovatelnost složek až k hotovému výrobku, minimálně 95% přísad je přírodního původu, minimálně 95% rostlin pochází z biologického zemědělství, bez OGM, silikonu, PEG a parabenu, bez sodium lauryl ether sulfátu v šamponech, bez barviv a syntetických vůní, hotový výrobek nebyl testován na zvířatech, recyklovatelné obaly.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: