|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 4:12 pm Předmět: Co vše jste ochotni pro své vlasy obětovat? |
|
|
Minulý týden na horách mě napadlo nové téma: co vše jste ochotni/ochotny obětovat, čeho všeho se vzdát ve prospěch krásných neponičených zdravých lesklých vlasů? Když jsem si poprvé před lyžováním měla nasadit helmu, tak jsem měla takový špatný pocit, jako že vláskům škodím, ale sama sebe jsem v duchu okřikla, že přece nebudu kvůli vlasům sedět dole pod sjezdovkou (nebo dokonce lyžovat bez helmy), a další dny už to bylo v poho.
Ale větší problém mám s bazénem, nevadí mi ani tak představa chlorované vody, spíš to fénování - třeba teď když je venku zima bych z bazénu s mokrými vlasy (byť pod čepicí) nevyšla, musela bych se vyfénovat... a vůbec se mi do toho nechce, tak odkládám bazénování na teplejší období.
A zajímá mě, jak to máte vy? Je něco,co jste dřív dělali a teď už třeba děláte míň nebo jinak nebo omezujete kvůli vlasům?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zuzzka 81-160

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
taky nerada chodim v zimě do bazénu... a když už musim se školou, tak poprosim někoho z rodiny, aby pro mě přijel autem, a vlasy pak umeju a nechám uschnout až doma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sofie 21-40

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 4:30 pm Předmět: |
|
|
své vši  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 4:43 pm Předmět: |
|
|
no co musim obětovat - jsou penízky - na všecky ty supr věci co tu radíte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lillypad 161-320

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 5:18 pm Předmět: |
|
|
Jeden den v měsící na hennění Ale je to spíše o rozplánování, bazén si ujít nenechám, tak si to vždycky naplánuju, když už ty vlasy potřebují umýt. Usuším ručníkem, natáhnu čepici a rychle domů. Na lyžích mám po třech dnech v helmě něco co se snad vlasům ani nepodobá Ale to mi vůbec nevadí.
Mimochodem myslíte, že plavání v čepici je pro ty vlasy lepší? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
lillypad napsal: | Mimochodem myslíte, že plavání v čepici je pro ty vlasy lepší? |
Tak to právě vůbec netuším, a ani bych neřekla že je lepší. Materiál čepice (aspoň takové té klasické gumové, možná se dělají i lepší) není pro vlasy asi právě příznivý, otírají se o ní, podle mě budou pak elektrizovat, vytrhávají se... a navíc ten pocit stažení hlavy při plavání je ee, to já mám ráda svoje vlásky pěkně rozpuštěné (můžu si to díky krátké dýlce dovolit). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lillypad 161-320

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
Ten chlór asi pro vlasy nebude to pravé ořechové. Ale otázka jestli čepice proti tomu pomůže. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 6:36 pm Předmět: |
|
|
Když jsme v druhé třídě chodili plavat, tak jsme měli čepice vždycky a musím říct, že to byla katastrofa. PŘÍŠERNĚ to trhalo vlasy (měla jsem je tehdy docela dost dlouhé). Ale zas ta chlorovaná voda... Těžko říct :-/
Nejlepší je asi mikrotenový sáček narazit na palu, přisponkovat a hotovo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
panvicka 321-600

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
pro vlasy? no to jsem se asi neobetovala nic a menit to nehodlam
no mozna par korun, ale mohla sem to vyhodit za vetsi blbosti, takze to nepocitam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lilish 41-80

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
kdyby mi nekdo slibil, ze mi narostou prs noc a budou krasny zdravy podle mych predstav, tak se klidne upisu certu ja aktivne sportuju a celej zivot je na treninky stahuju do tesnyho culiku, ale co jsem prisla sem, rekla sem DOST tak jenom povolenej culicek a zadny kovovy sponky. to je dost velka obet, pac mam ty camfoury pak vsude jenom ne v culiku, kde maj byt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|