Co vše jste ochotni pro své vlasy obětovat?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 4:12 pm    Předmět: Co vše jste ochotni pro své vlasy obětovat? Citovat

Minulý týden na horách mě napadlo nové téma: co vše jste ochotni/ochotny obětovat, čeho všeho se vzdát ve prospěch krásných neponičených zdravých lesklých vlasů? Když jsem si poprvé před lyžováním měla nasadit helmu, tak jsem měla takový špatný pocit, jako že vláskům škodím, ale sama sebe jsem v duchu okřikla, že přece nebudu kvůli vlasům sedět dole pod sjezdovkou (nebo dokonce lyžovat bez helmy), a další dny už to bylo v poho.
Ale větší problém mám s bazénem, nevadí mi ani tak představa chlorované vody, spíš to fénování - třeba teď když je venku zima bych z bazénu s mokrými vlasy (byť pod čepicí) nevyšla, musela bych se vyfénovat... a vůbec se mi do toho nechce, tak odkládám bazénování na teplejší období.
A zajímá mě, jak to máte vy? Je něco,co jste dřív dělali a teď už třeba děláte míň nebo jinak nebo omezujete kvůli vlasům? Question Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zuzzka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 4:16 pm    Předmět: Citovat

taky nerada chodim v zimě do bazénu... a když už musim se školou, tak poprosim někoho z rodiny, aby pro mě přijel autem, a vlasy pak umeju a nechám uschnout až doma Very Happy
Sofie
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 4:30 pm    Předmět: Citovat

své vši Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted Evil
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 4:43 pm    Předmět: Citovat

no co musim obětovat - jsou penízky - na všecky ty supr věci co tu radíte Sad Razz Razz Razz
lillypad
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 5:18 pm    Předmět: Citovat

Jeden den v měsící na henněníSmile Ale je to spíše o rozplánování, bazén si ujít nenechám, tak si to vždycky naplánuju, když už ty vlasy potřebují umýt. Usuším ručníkem, natáhnu čepici a rychle domů. Na lyžích mám po třech dnech v helmě něco co se snad vlasům ani nepodobá Very Happy Ale to mi vůbec nevadí.
Mimochodem myslíte, že plavání v čepici je pro ty vlasy lepší?
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 5:23 pm    Předmět: Citovat

lillypad napsal:
Mimochodem myslíte, že plavání v čepici je pro ty vlasy lepší?

Tak to právě vůbec netuším, a ani bych neřekla že je lepší. Materiál čepice (aspoň takové té klasické gumové, možná se dělají i lepší) není pro vlasy asi právě příznivý, otírají se o ní, podle mě budou pak elektrizovat, vytrhávají se... a navíc ten pocit stažení hlavy při plavání je ee, to já mám ráda svoje vlásky pěkně rozpuštěné (můžu si to díky krátké dýlce dovolit).
lillypad
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 5:31 pm    Předmět: Citovat

Ten chlór asi pro vlasy nebude to pravé ořechové. Ale otázka jestli čepice proti tomu pomůže.
Kathory
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 6:36 pm    Předmět: Citovat

Když jsme v druhé třídě chodili plavat, tak jsme měli čepice vždycky a musím říct, že to byla katastrofa. PŘÍŠERNĚ to trhalo vlasy (měla jsem je tehdy docela dost dlouhé). Ale zas ta chlorovaná voda... Těžko říct :-/

Nejlepší je asi mikrotenový sáček narazit na palu, přisponkovat a hotovo Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
panvicka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 7:15 pm    Předmět: Citovat

pro vlasy? no to jsem se asi neobetovala nic a menit to nehodlam Laughing

no mozna par korun, ale mohla sem to vyhodit za vetsi blbosti, takze to nepocitam
Lilish
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2008 7:22 pm    Předmět: Citovat

kdyby mi nekdo slibil, ze mi narostou prs noc a budou krasny zdravy podle mych predstav, tak se klidne upisu certu Laughing ja aktivne sportuju a celej zivot je na treninky stahuju do tesnyho culiku, ale co jsem prisla sem, rekla sem DOST Very Happy tak jenom povolenej culicek a zadny kovovy sponky. to je dost velka obet, pac mam ty camfoury pak vsude jenom ne v culiku, kde maj byt
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: