|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Licantrop 8-20

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 9:05 pm Předmět: Nový typ žehličky (dotaz) |
|
|
Ahoj. Chystám se na koupi žehličky na vlasy.Ale protože už takhle mam dost suchý vlasy,tak důkladně vybíram A přitom důkladnym vybírání jsem narazil na tohle : http://kummer-hair.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=A000 Zajímali by mě vaše názory,zvláště pak jestli tady jsou nějací odborníci.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Odborník sice nejsem, ale ráda řeknu svůj názor, aniž bych ten odkaz otevírala Řekla bych, že můj názor bude dost podobný s většinou tady. Vykašli se na žehličky, jestli máš vlnité vlasy, tím líp, ty jsou nejlepší, věř mi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Licantrop 8-20

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 9:53 pm Předmět: :( |
|
|
Já je mam doslova kodrnatý a to se mi nelíbí... Já vim že hodně lidí by za ně bylo štastnejch,ale tak už to bývá... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
no, nejsem si jista, jestli 180 jako zakladni teplota neni moc. ja mam zakladni teplotu myslim nejakejch 130 a bohate to staci. jinak o te ionizaci jsem slysela v souvislosti s fenovanim, snad na tom neco bude, vyzkouseno nemam:) a co se tyce zehleni - snaz se v co nejvetsich odstupech a vzdy jen DOKONALE SUCHE VLASY to hlavne. ac si taky nemyslim ze pro ty uplne kudrnaty vlasy je to nejlepsi volba. ale samozrejme ti to nerozmlouvam, take zehlim po kazdem umyti (ale jen ofu). a pouzivej ty ochranne prostredky pred,pri i po a doprej jim pak zvysenou peci, a snad to nebude az tak hrozne... hlavne s citem a rozumem
jo a ta zehlicka vypada docela zajimave, az na tu teplotu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:07 pm Předmět: |
|
|
jo tak pozor, ted sem si precetla i ty vlastnosti a ma rozsah od 100 do 200. tak to pak jo. mne se tech 180 hned zdalo hodne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Licantrop 8-20

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:12 pm Předmět: :( |
|
|
No,ještě se zkusim zeptat někde v kadeřnictví.Samozřejmě že s citem Svý vlas mam moc rád na to abych je zničil,ale štve mě jak se kroutěj... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
nebo zkus to chemický narovnání, myslim, že wella nebo kdo to dělá. bratr na tom byl a nemusel žehlit. ale zas jestli si chceš nechat narůst dlouhý čéčo, pak je to celka risk (obojí no:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Licantrop 8-20

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:32 pm Předmět: :( |
|
|
Na tu chemii skoro každej nadává... Nevim no... Ach jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
na tenhle typ chemie nadávám taky, já pro změnu jednou podstoupila trvalou a co to provedlo ale brácha byl nadšenej, jenže, on má krátké vlasy... jinak koukám na foto... vypadá to dost dobře, myslíš, že rovné nebude divné? jeden kamarád měl taky kudrnaté, šel do toho pořadu na čt1 (jo, vypadáš skvěle,) tam mu je narovnali a už to nebyl on, a navíc, vypadalo to i docela ošklivě...
ale jak sem řekla, nerozmlouvám jen mě to tak k tomu napadlo:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Licantrop 8-20

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:50 pm Předmět: :( |
|
|
Nojo no,tak uvidíme... Navštívim kadeřnictví a poradim se s nima |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|