|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 7:32 am Předmět: Film |
|
|
Měl bych takový dotaz, podle statistik dnes chodí do kina stále méně a méně lidí a tak mě napadlo, pozeptal se , jak jste na tom s chozením do kina Vy a co jste v podlední době hezkého viděli...
Je pravdou, že když platím lístky , tak se vždy sám sebe ptám, kdeje ta zlatá fólie, která by ospravedlnila onu cenu...
chodím do kina asi tak 1x měsíčně a spíše na české filmy , jak na cizí. ovšem můj poslední film, na kterém jsem byl se jmenoval : Šifra mistra Leonarda |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 9:56 am Předmět: |
|
|
A jak se ti to líbilo? Četls knihu? Já byla naposledy na jaro,léto, podzim, zima...a zase jaro. A taky na Čas. A na dokument o Vietnamcích, kteří studovali v ČR a teď žijí ve Vietnamu, to bylo zajímavé. Dneska jdu na Darwinovu noční můru. Opět dokument, tentokrát o dopadech globalizace na obyvatelstvo u Viktoriina jezera. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
To už je dávno co sem byl v kině.Radši si film zhlídnu na komplu a nevadí mě počkat než se ke mě dostane. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 11:13 am Předmět: |
|
|
Je fakt, že taky častěji koukám na filmy na počítači. Ale teď nedávno jsem byla v kině na Grbavicu a bylo to skvělé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 11:45 am Předmět: |
|
|
Ano, ten Kim Ki Duk byl skvělý. a pak poslední zatím film, ale velice roztomilý- Naboso jo a myslím že můžeme psát i filmy na počítači..A obzvlášť vypíchnout ty 'dlouhovlasé' |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 1:07 pm Předmět: |
|
|
Já byla v kině naposledy tak před třemi roky... Ale občas si děláme doma kino a pouštíme si filmy na počítači, naposledy Král tančí (doporučuji příznivcům barokní hudby!), Nuda v Brně, Frida, Postel, Sin City - samé dobré filmy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 1:14 pm Předmět: |
|
|
No co se týče dlouhovlasých filmů, tak jednoznačné vede Hair od Formana, ten film prostě miluju. Ale už jsem ho dlouho neviděla, asi to v nejbližší době napravím.
Jo a ještě Sex ve městě - teda to není film. Ale jestli to někdo sledujete a vzpomenete si, jak Samantha chodila s brazilskou malířkou Marií - tak ta měla úúúžasně dlouhé vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 1:36 pm Předmět: |
|
|
Já chodím do kina docela často, i když usím přiznat že teď jsem tak dva měíce nebyla....ceny za lístky jsou opravdu docela přemrštěné....Naposledy jsem taky viděla Šifru mistra Leonarda, četla jsem i knížku a musím říct, že film nebyl špatný, ale když si člověk přečte knihu, tak je to něco jiného. Ve většině případů zfilmovaných knížek, si vždycky nejprve přečtu knihu a pak jdu do kina spíše ze zvědavosti, abych porovnala svoje představy s představami režiséra |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 6:01 pm Předmět: |
|
|
day napsal: | A jak se ti to líbilo? Četls knihu? Já byla naposledy na jaro,léto, podzim, zima...a zase jaro. A taky na Čas. A na dokument o Vietnamcích, kteří studovali v ČR a teď žijí ve Vietnamu, to bylo zajímavé. Dneska jdu na Darwinovu noční můru. Opět dokument, tentokrát o dopadech globalizace na obyvatelstvo u Viktoriina jezera. |
film byl pekny, pokud by vse, co se ve filmu ukazovalo byla pravda, tak se ani nedivim, ze byla katolicka cirkev proti tomuto filmu..knihu jsem necetl... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
Nejraději mám český komedie.
Do kina moc nechodím, tak 1x ročně. Ale to je taky způsobeno tím, že některý filmy se do kin v menších městech dostávají za dost dlouhou dobu. Například na jaře, chtěla jsem zajít na Účastníky zájezdu, předpokládala jsem, že se to k nám dostane tak v dubnu. Duben, květen, červen...pryč - ten film k nám přišel někdy v polovině srpna . To už jsme ale schopný ten film získat od někoho na cédu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|