|
✿
|
Autor |
Zpráva |
morana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út červenec 15, 2014 8:32 pm Předmět: Nuxe |
|
|
Máte niekto skúsenosti s touto značkou? je to nejaká popredná francúzska prírodná značka ( no nie na sto percent)... je to teda dosť voňavé ... no ale dnes som mala možnosť použiť na celé telo ten ich "zázračný" olej a musím veľmi chváliť na koži neostáva mastný film, krásne vonia a koža je vyživená a hebká za seba doporučujem (mám suchú kožu a trošku atop. ekzém)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 12:15 pm Předmět: |
|
|
Kamarádka dostala v lékárně vzoreček, tak jsme se tím celé namazaly ještě ve městě...ta VŮNĚ Naprosto úchvatná, používala bych to místo parfému, krásná orientální, necítila jsem tam žádný "umělý" tón, jsem na to dost vysazená, opravdu příjemná, dokonale sladěná vůně. Složení jsem ale teda neviděla. Kdyby nestál tolik, tak kupuju okamžitě (a i nehledě na složení, v tomto případě bych odpustila i tu chemii). Jinak se teda fakt poměrně rychle vsáknul, žádná extra mastnota, zkoušela jsem teda jen na kůži, ne vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po srpen 11, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
no ja odkedy som to tu napísala, tak ho používam ako telové mlieko po sprche a teda nesklamal.... proste ostáva po ňom iba zamatová koža a krásna vôňa ešte som nikdy nič také doma nemala (teda okrem Hauschky ružového balzamu na telo) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|