Co mi dlouhé vlasy daly a co vzaly???
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Penélope
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 7:56 pm    Předmět: Co mi dlouhé vlasy daly a co vzaly??? Citovat

Když se teď zpětně přečtu nadpis článku,tak si jako první představím kolik jsem na ně ulovila mužů,jak se vždycky rozplívali blahem,když sem vylezla z vody a vyždímala si vlasy na jejich hruď nebo jim jen tak lehce mokrými konečky přejížděla přes šíji---vlasy jsou prostě na chlapy zaručená zbraň-na kterou by měl být zbrojní pas!!!
Ale původně jsem vám chtěla napsat můj příběh,jak jsem se zúčastnila řečnické soutěže.Popisovala jsem svoje mytí vlasů.No,ono si představte 10 minut plynule a souvisle hovořit o mytí vlasů-to není žádná legrace. Proto jsem popisovala jedno konkrétní ráno na táboře,kdy jsem se rozhodla zkrášlit se a jít si umýt vlásky.Naše táborová sprcha je postavena na kraji řeky,z které se důmyslně přivádí voda pumpou-umíte si jistě představit,jak ledová může po ránu být a na vůni vlasům také moc nepřidá.Hned od začátku se mi zdálo,že je všechno proti mě-když už jsem konečně sehnala jednoho urostlého chlapa aby se vzdal snídaně a šel mi zapumpovat,zjistila jsem,ža plenta u naší "sprchy v přírodě",vyrobená za starého stanu , mi sahá sotva po pupík a bývalé okýnko stanu je vepředu hned v těch,no ano,v těch místech.Můj bodyguard tady musel slíbit,že se za žádnou cenu nebude dívat.
Když jsem všem přítomným posluchačům popsala můj rychlozlepšovák-smíchat šampón s kondicionérem a nanést ho na vlasy najednou-obzvlášť ženská část publika byla nadšena.
NO,pokračuji tedy dál v příběhu z mého nevázaného života.Když jsem byla spokojena se stupňem napěnění šamponokondicionéru,požádala jsem svůj doprovod o zapumpování.Sprcha,dá-li se tomu vůbec tak říkat,začala pomalu a líně téct sotva třemi čůrky a já ucítila ten specifický odér říční vody. V tom okamžiku skončila všem dětem snídaně a jako běžící stádo divoké zvěře(což se dalo docela dobře poznat podle řevu a ječení) dusali k vodě se vykoupat. Co teď??? Chopila jsem se hned první spásné myšlenky-strhla už tak tak držící závěs a pětkrát si ho omotala kolem sebe,čímž jsem vykompenzovala i to nebezpečné okénko. Můj bodyguard se mezitím velmi dobře bavil,dá-li se to poznat podle jeho válení se na zemi v křečích smíchu. Já jsem ale raději utíkala přes blízké houští tak rychle,co mi závěs natěsno obepínající tělo dovolil. Směle jsem se vyhla první linii nejživějších dětí a zamířila ke své spáse - jídelnímu stanu.Tam mě našla moje nejlepší kamarádka,která mi od řeky přinesla oblečení. A vlasy???Ještě ten den jsem si šla do řeky zahrát na Ofélii-studená voda a minerály z řeky jsou pro ně stejně to nejlepší.
Všichni byli z mé historky nadšeni-a vyptávali se mě,na jakém táboře se mi tohle stalo???Takové dotazy jsem celkem úspěšně zamluvila,protože nevím,jak bych jim vysvětlovala,že se mi to stalo ten den ráno. A ta slavná řečnická soutěž???Ano,vyhrála jsem a jsem na to náležitě pyšná Very Happy

Naposledy upravil Penélope dne pá únor 01, 2008 5:19 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janullla
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 8:37 pm    Předmět: Citovat

mas nielen recnicky ale aj pisatelsky talent. velmi sa to dobre citalo Very Happy , a co ti vlastne dlhe vlasy vzali. to by ma zaujimalo.
kkk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 10:05 pm    Předmět: Citovat

janullla napsal:
mas nielen recnicky ale aj pisatelsky talent. velmi sa to dobre citalo Very Happy , a co ti vlastne dlhe vlasy vzali. to by ma zaujimalo.

to jo. I já to četl a to dlouhé články a příspěvky jaxi vynechávám Wink Laughing Laughing Laughing
transparent.fairy
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 8:57 pm    Předmět: Citovat

cože? Laughing Laughing Laughing to snad ne ..
Allean
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 3:18 pm    Předmět: Citovat

Nedokážu objektivně posoudit, co mi dlouhé vlasy daly nebo vzaly, protože jsem krátké nikdy neměla Smile . Vlasy jsou pro mě výrazem ženskosti a k ženě prostě patří.A u mužů....u mužů je to příjemné plus Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rodkora
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:00 pm    Předmět: Citovat

Myslim, zez dlouhe vlasy mohou jen dat. A vzit muzou jen o par korun z penezenky-za vetsi mnozstvi samponu. Very Happy
Judy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:30 pm    Předmět: Citovat

Daly mi pocit ženskosti, vzaly pohodlí.
rodkora
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:34 pm    Předmět: Citovat

Judy napsal:

Very Happy Uz nejde udelat uces "vstala a sla"?? Very Happy
Judy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 9:10 pm    Předmět: Citovat

rodkora napsal:
Judy napsal:

No právě... česání i mytí je komplikovanější. Když fouká vítr jsou hned rozcuchané. Pořád musím sledovat, zda se mi příliš nelámají konečky atd.
Ale nestěžuju si Wink Pořád se mi to vyplatí.
rodkora
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 9:34 pm    Předmět: Citovat

Judy napsal:
rodkora napsal:
Judy napsal:

No právě... česání i mytí je komplikovanější. Když fouká vítr jsou hned rozcuchané. Pořád musím sledovat, zda se mi příliš nelámají konečky atd.
Ale nestěžuju si Wink Pořád se mi to vyplatí.

Dlouhe vlasy jsou krasne Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: