rakytníkový olej
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
erudiar
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 5:05 pm    Předmět: rakytníkový olej Citovat

Ahoj, moc se omlouvám pokud tu je již podobné téma založeno, ale já ho nenašla (a jako nováček se tu až tak moc neorientuju). Já jsem totiž byla ve zdravé výživě koupit něco na dobrý růst vlasů a paní mi doporučila rakytníkový olej. Já si ho tedy koupila a chtěla jsem se zeptat jestli s tímto olejem máte nějaké zkušenosti? Děkuju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 5:29 pm    Předmět: Citovat

Tak to ti neporadím - rakytnikový olej je fajn, má hojící účinky,obsahuje velké množství vitamínů, ale o jeho účincích na vlasy jsem zatím neslyšela.
Virgo
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 5:42 pm    Předmět: Citovat

Já bohužel taky ne... Mám ho, ale používám ho většinou k jiným účelům... jako prevenci proti kvasinkovým infekcím a jiným "spodním" nepříjemnostem... ve formě "rakytníkového tamponu"... jak mi bylo doporučeno homeopatickou lékařkou. Smile
erudiar
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 6:40 pm    Předmět: Citovat

Chtěla by jsem vám poděkovat za odpovědi. Já jsem ho právě už vyzkoušela a nebyl špatný. Jenže nevím jak s ním zacházet, já ho dávala k olivovému oleji. Třeba s ním má větší zkušenosti někdo jiný. Já jsem měla pocit, že mi po něm povyrostly vlasy, ale asi jsem si to jen vsugerovala Sad .
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 6:46 pm    Předmět: Citovat

tak uz som o tom myslim (abo som len chcela?) pisala inde, ale kludne napisem aj tu:) tak ja som ho vyskusala, dala som si ho na celu noc, ale na korienkoch som mala lopuchovy olej. no a celkom to bolo fajn. myslim, ze lepsie nez olivovy;)
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 6:47 pm    Předmět: Citovat

ehm, teda aspon pre mna. ten olivovy je moc tazky:)
Medúzka
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 8:59 pm    Předmět: Citovat

Virgo napsal:
Já bohužel taky ne... Mám ho, ale používám ho většinou k jiným účelům... jako prevenci proti kvasinkovým infekcím a jiným "spodním" nepříjemnostem... ve formě "rakytníkového tamponu"... jak mi bylo doporučeno homeopatickou lékařkou. Smile

A to len ako prevencia, ci sa to da stym aj vyliecit? jej asi sa to nehodi do tejto temy mna to ale hrozne zaujima, lebo mam stym dlho problem Crying or Very sad Confused Mad
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 8:01 am    Předmět: Citovat

o rakytníkovém oleji jsem psala v tomto vláknu dole, zkus na to mrknout Wink
erudiar
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:26 am    Předmět: Citovat

Děkuju Janie, určitě to vyzkouším, teď je všude spousta kopřiv a ty mé vlasy by odmastit potřebovaly Very Happy .

Eetynko také děkuji za radu. A ten lopuchový olej jsi koupila kde?
Virgo
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:36 am    Předmět: Citovat

Medúzka napsal:

A to len ako prevencia, ci sa to da stym aj vyliecit? jej asi sa to nehodi do tejto temy mna to ale hrozne zaujima, lebo mam stym dlho problem Crying or Very sad Confused Mad

Medúzko, za sebe mohu říct, že mi to určitě pomohlo, problémy jsem měla... ale nevím, jakou přesně měrou, do boje proti candidóze a ostatním potížím jsem nasadila vícero prostředků - např. výplachy nálevem z čaje Bancha s troškou mořské soli a citronu, zavádění česneku (zní to drasticky, ale je to neškodná, prospěšná antibakteriální kúra Smile), užívání potravinových doplňků Joalis, homeopatické preparáty typu Matrica, v neposlední řadě i změna stravy (úplné vyloučení cukru, kravského mléka aj.)... Věřím, že ti pomůže i jen něco z toho, třeba zkus pro začátek ten rakytník a česnek a výsledky se snad dostaví... Smile

(Vím, jsou to citlivé a intimní věci, ale na druhou stranu si říkám, že když tím, že o nich napíšu, můžu někomu třeba maličko pomoct, tak proč ne... Akorát mi snad autorka diskuze odpustí to odběhnutí od tématu... Smile)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: