|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme se vrátili z pohotovosti, Drusillce se roztrhl mozol na pacce, krve bylo jak z prasete Teď to má zafačované, tiše se modlíme aby to už neteklo, no vyděšená jsem pořádně...
Jen tak náhodou, nějaké tipy aby si nekousala obvaz nemáte? Doktorka nám chtěla dát límec, ale neměla ho, tak to jen zalepila a zavázala. _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Viete niekto o chovnej stanici na západnom slovensku, poprípade na morave? _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilcas 81-160
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
ahoj, nevite nahodou o nejake chovne stanici potkanku v okoli Liberce? Na netu jsem nic moc nenasla, kdyz tak dost neaktualni stranky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikinecka 321-600
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Přátelé z Liberce si nedávno jeli pro potkany do Prahy (nebo okolí) také chtěli od chovatele, nic blíž nenašli... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilcas 81-160
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 8:19 am Předmět: |
|
|
Kikinecka napsal: | Přátelé z Liberce si nedávno jeli pro potkany do Prahy (nebo okolí) také chtěli od chovatele, nic blíž nenašli... |
dekuju, prave ted asi nebudu mit do Prahy cestu, ale nakonec jsem nasla jednu ChS u Turnova |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kikinecka 321-600
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
Vidíš, jsi lepší. Tak pak nezapomeň dát fotku přírůstků do galerky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilcas 81-160
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
Jeste to asi bude nejaky ten tyden trvat, ale pak se pochlubim..uz se moc tesim |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 19, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
Tak máme nemocnou myšku. Diagnostikováno jako zánět průdušnice, který se bez potíží může nějak rozšířit. Dostala injekci s ATB a za necelý týden se mám ukázat znova. Ještě nějaké vitamíny a cosi proti otokům. Je teda super, že teďka asi hodinku po návratu přestala dělat ty zvláštní bublavé zvuky při dýchání, kvůli kterým jsme tam šli. Na jednu stranu jsem ráda, že to není zápal plic, na druhou stranu mám trochu strach, aby se to nevleklo nějak dlouho...
Naše veterinářka, ke které chodíme s kocourem, tam dneska nebyla, tak jsem se vydala jinam a musím říct, že jsem nakonec asi ráda. Sice jsem tam nechala dost peněz, ale zdálo se mi, že pán věděl, o čem mluví - a vůbec byl strašně milý a příjemný, stejně jako jeho asistent. Kdybych nebyla tak vystrašená, mohla bych si tu návštěvu u nich docela i užít. Tak třeba příště... _________________ http://lalaithaparfemy.blogspot.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 2:03 pm Předmět: |
|
|
Poprosím o radu zkušené myšaře... Viz příspěvek výše: začalo to už v zimě nemocnou myší, co dělala pisklavé, skřípavé a podobné zvuky při dýchání. Prošla léčbou ATB, docela slušná dávka několika druhů, protože nic nezabíralo a ona skřípala pořád. Na ATB byla měsíc. A stejně to bylo k ničemu, pořád skřípe, až do dneška. U veta říkali, že nemá smysl do ní další ATB cpát, byli jsme u dvou.
Doteď byla v pohodě, aktivní, veselá apod., ale mám dojem, že teďka poslední týden se ta malinko zhoršilo, subjektivně se mi zdá, že skřípe hlasitěji a víc. Myslíte si, že má cenu zkoušet ATB znova?!? Je celkově taková pohublá a míň aktivní. Blbý je, že jedeme teďka pryč a máme je brát s sebou a mám dojem, že cestování jí teď úplně neprospívá, ale zase mi přijde lepší, když budeme s ní a budem jí moct sledovat, dávat výživnější baštu a tak... Co myslíte? _________________ http://lalaithaparfemy.blogspot.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elysion 321-600
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
Myši sice nemám, ale jak je stará? Spoustu starých zvířat různě chroptí a jiné zvuky a nic se s tím prostě neudělá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|