|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Woland 8-20
|
Zaslal: út červen 20, 2006 1:46 pm Předmět: Jak nosit v lete? |
|
|
Ahoj.. holky obzvlast
Moje mila si vzdycky v lete stezuje, ze se necha ostrihat, protoze at dela co dela, porad ji vlasy v necem v lete prekazi.. je ji v nich vedro, vysousi se ji v horkem vzduchu a slana voda je uplnej vrahoun.
Co vy delate, abyste "leto s dlouhymi vlasy" prezily?
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
JanaF 0-7
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 5:30 pm Předmět: Re: Jak nosit v lete? |
|
|
Woland napsal: | Ahoj.. holky obzvlast
Moje mila si vzdycky v lete stezuje, ze se necha ostrihat, protoze at dela co dela, porad ji vlasy v necem v lete prekazi.. je ji v nich vedro, vysousi se ji v horkem vzduchu a slana voda je uplnej vrahoun.
Co vy delate, abyste "leto s dlouhymi vlasy" prezily?
|
Tvoji přítelkyni chápu, taky vždycky v létě nadávám.. Také mě dřív napadlo se ostříhat, ale aby mi to proti vedru pomohlo, tak bych musela opravdu na krátko, a to bych vypadala jako blb.. A tak nosím vlasy sepnuté skřipcem a drdůlky
A co s tou slanou vodou? Asi po každém koupání pořádně propláchnout a používat nějaké kvalitní přípravky-masky, něco, co chrání vlasy proti slunci.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: po červen 26, 2006 12:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,ja taky v lete doslova trpim.Prakticky nemuzu nosit vlasy rozpusteny,taky by asi po tom vypadali.Slunickem vysuseny,na koupani si je svazuji,jenomze se mi stejne namoci.Taky problem drdol,skripec to neudrzi,a tech milionsest sponek ve vlasech nic moc pohoda.Taky me mrzi, ze ty vlasy pres leto prakticky schovavam.V ksiltovce vypadam jak naklonovanej pubertak, to uz teda vazne nejsu.Ted jsem nasla v katalogu takovej moc peknej satek,vzadu trochu do gumicky a cipky spusteny,tak jsem si ho koupila,vlasky schovam pod nej a vytahnu par praminku po stranach.Vypada to celkem dobre, no ale vlasy jsou proste schovany, aspon na tom nejsilnejsim slunci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Woland 8-20
|
Zaslal: po červen 26, 2006 5:15 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Ahoj,ja taky v lete doslova trpim.Prakticky nemuzu nosit vlasy rozpusteny,taky by asi po tom vypadali.Slunickem vysuseny,na koupani si je svazuji,jenomze se mi stejne namoci.Taky problem drdol,skripec to neudrzi,a tech milionsest sponek ve vlasech nic moc pohoda.Taky me mrzi, ze ty vlasy pres leto prakticky schovavam.V ksiltovce vypadam jak naklonovanej pubertak, to uz teda vazne nejsu.Ted jsem nasla v katalogu takovej moc peknej satek,vzadu trochu do gumicky a cipky spusteny,tak jsem si ho koupila,vlasky schovam pod nej a vytahnu par praminku po stranach.Vypada to celkem dobre, no ale vlasy jsou proste schovany, aspon na tom nejsilnejsim slunci. |
No, stacily 2 tydny v horkem vzduchu a vetru na Korzice, a musela ostrihat vlasy asi o 20 cisel, jak ji to znicilo konce... a pak byly vsude polamane... asi to chce delat caste olejickove kury.. a obcas pred slunickem schovat. Ale co tak slysim, tak horky vitr je nejvetsi vrahoun |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 7:34 am Předmět: Dlouhé vlasy v létě |
|
|
Tak jsem se právě stala nováčkem na tomto webu=útěk od Liborových schizofreních zpráv...Své 82cm dlouhé vlasy jsem si minulý rok nechala zkrátit o 30cm, protože jsem měla před sebou 1měsíc a půl cestování a chtěla jsem se zbavit "mrtvých" konečků,což se podařilo. Od té doby si vlasy nechávám zastřihnout 1x za 2 měsíce, v pohodě to stačí, je fakt, že nejen v létě,ale i celý rok používám jen kvalitní kosmetiku z kadeřnického salónu, v létě jsou vlasové masky v mém případě samozřejmostí, ale i v průběhu roku. Mám blonďaté vlasy a i na ně pravidelně používám odvar z kopřivy, vždycky vemu hafáka na procházku a v květnu nebo červnu si udělám zásobu kopřiv na celý rok, je to zázrak. Kamarádce zničeho nic začaly vypadávat doslova prameny vlasy a lékařská pomoc neměla velký účinek. Po 14 dnech bezrady jsem ji doporučila pít tento čaj a také používat odvar a 3 den měla po problému. To? příroda mocná čarodějka... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rokkan 81-160
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 6:20 pm Předmět: |
|
|
Nosím je stejně jako v zimě. Když jdu k vodě, zapletu cop a šup s ním pod šátek |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rokkan 81-160
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 7:34 am Předmět: |
|
|
Cop jsem začala nosit i přes den a v noci. Je hrozně praktickej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 9:09 am Předmět: |
|
|
Rokkan napsal: | Cop jsem začala nosit i přes den a v noci. Je hrozně praktickej |
Praktickej a slusivej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 7:51 am Předmět: |
|
|
já mám vlasy vepředu sestříhaný, takže na cop si ještě musím počkat, protože by mně asi vypadávaly |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rokkan 81-160
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 12:24 pm Předmět: |
|
|
Mimi tak ty neposedný vlásky přidělej sponkama |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|