|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st duben 09, 2008 3:59 pm Předmět: komenty k článku "Pár mýtů o henně" |
|
|
... pište sem _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
Pěkný článek,mě se líbil Je jasné že když je henna v různých odstínech tak to nemůže být jedna a ta samá rostlinka bez nějaké příměsi, otázka je, jakého chrakteru ty příměsy jsou. Mám na mysli,zda jdou také přírodní nebo zda je to nějaká pěkná chemie...
A s tím vymýváním naprosto souhlasím, mě se henna vůbec nevymývá, akdyž tak po dlouhé době a jsou dost vidět odrosty, zkrátka to drží. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
to s tim vymejvánim mě taky překvapilo, teda mě taky furt drží a to mám dvě vrstvy. ale zase nechci aby mi to zůstalo na pořád _________________ http://www.youtube.com/watch?v=SME0ZDWnOrg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:03 pm Předmět: |
|
|
Mně se první vrstva vymyla, druhá udělala odrosty a třetí září....myslím, že další nejdřív za měsíc . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | Pěkný článek,mě se líbil Je jasné že když je henna v různých odstínech tak to nemůže být jedna a ta samá rostlinka bez nějaké příměsi, otázka je, jakého chrakteru ty příměsy jsou. Mám na mysli,zda jdou také přírodní nebo zda je to nějaká pěkná chemie... |
To bude záležet na výrobci, a asi také na ceně. Třeba Urtekramu věřím, ale nevím jestli i těm levnějším... třeba hennu z DM bych si asi nekoupila právě z důvodu obav co v ní všechno je. Ale třeba je taky O.K., jde hlavně o ten pocit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
no me clanek navnadil shanet hennu na malovani to byla i moje prvni zkusenost z hennou a byla asi nejlepsejsi mela jsem hennu z egypta,kterou tygrik privezl na malovani a na telo se nam nejak moc nechytla,tak jsem ji hodila na vlasy a vzesla z toho krasne ozivena chlup tmavsi zrz nez mam od prirody a od te doby mi zadna smeska,takovy odstin nedala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
panvicka 321-600
|
Zaslal: st duben 09, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
mno toho ze se mi henna nevymeje se bojim (ale zaroven nekdy chci aby zustala). Jenze NEKDY - jak se znam.... Proto to jistim hennou z DM, regeneruje a vlastne ani nechyti, nebo se vymeje za tejden... a je mi jedno co v ni je, myslim ze kdyz se projdu centrem mesta, nadejchaj se vlasy horsich veci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 9:23 pm Předmět: |
|
|
Já používala první rok henování jenom egyptskou hennu na tetování , která na rozdíl od jiných značek voněla nádherně silně jako seno a byla z vlasů cítit ještě čtrnáct dní po henění. A nikdy se mi nevymyla ani o půl odstínu . Drží se mi na vlasech do teď . A jediné co pomáhá na její stáhnutí jsou olejové masky s citronem a zeleným jílem , které musím dávat pravidelně každý týden. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
a já jsem si celou dobu myslela, že henna má měděný odstín...totiž nechápu proč potom do henny od hennecolor přírodně červená dávají nějaký chemicky nesmysl...prostě jsem si z toho vyvodila, že měděná je ta nejpřirozenější a nejpřírodnější henna... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 09, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: | Já používala první rok henování jenom egyptskou hennu na tetování... |
Je to nějak sehnatelné i pro člověka neodhodlaného k cestě za pyramidami? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|