|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Brett >RADA STARŠÍCH<
Založen: 3.4.2007 Příspěvky: 1103
|
Zaslal: st květen 28, 2008 3:36 pm Předmět: Domaci pekarny |
|
|
Hlasim, ze od doby, co ji mame doma, nekupujeme chleba ani pecivo .
Takze zatim neoblibenejsi jsou francouzsky, bily, zitnospaldovy, zitny s peti druhy semen a momentalne pecu olivovy.
Testo jsem zatim nezkousela, ale o vikendu zkusim vyrobit croissanty.
Pokud mate nekdo nejaky osvedceny recept, sem s nim .
A popijim ted asvagandhu a to je blaho. Mame teprv druhe baleni, ale jiz pocituji zavislost, tak doporucuju :
asvagandha |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
Založen: 23.8.2006 Příspěvky: 832
|
Zaslal: st květen 28, 2008 4:32 pm Předmět: |
|
|
Já po té pekárně zatím jen tiše toužím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Brett >RADA STARŠÍCH<
Založen: 3.4.2007 Příspěvky: 1103
|
Zaslal: st květen 28, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
Mno. Tak jsem dopekla olivovy chleba a vysel z toho chleba oreganovy. Pze Brett neumi cist a misto jedne lzice oregana dala dve . Ale prej je dobrej . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Brett >RADA STARŠÍCH<
Založen: 3.4.2007 Příspěvky: 1103
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|
Opravdu ji tu nikdo nepouziva?
Tak vas budu lakat , peceni probiha takto:
do pekarny nasypete drozdi, mouku, cukr/med, maslo/ olej, sul a pripadne nejaka seminka,
prilijete vodu,
zavrete pekarnu,
pekarna pracuje,
za 2 - 5 hodin dle typu chleba pekarnu otevrete a jite teply chleb jako ja ted .
Udrzba je vytreni vlhkym hadrikem.
Tot vse. Muzete ji nacasovat, aby pekla v noci a meli jste chleba teply k snidani. Nebo si v ni pripravit testo treba na pizzu.
Ted jim chleba s dynovymi seminky, lahoda :d. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
Založen: 10.11.2006 Příspěvky: 6037
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
Lákání je sice fajn, kdysi jsem o ní i uvažovala, ale nemůžem si dovolit domů dalšího energožrouta... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
Založen: 7.2.2008 Příspěvky: 1290
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Brett napsal: | Opravdu ji tu nikdo nepouziva?
Tak vas budu lakat , peceni probiha takto:
do pekarny nasypete drozdi, mouku, cukr/med, maslo/ olej, sul a pripadne nejaka seminka,
prilijete vodu,
zavrete pekarnu,
pekarna pracuje,
za 2 - 5 hodin dle typu chleba pekarnu otevrete a jite teply chleb jako ja ted .
Udrzba je vytreni vlhkym hadrikem.
Tot vse. Muzete ji nacasovat, aby pekla v noci a meli jste chleba teply k snidani. Nebo si v ni pripravit testo treba na pizzu.
Ted jim chleba s dynovymi seminky, lahoda :d. |
když ty korunky a čas tolik nejsou, jinak by se mi to líbilo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
Založen: 27.3.2007 Příspěvky: 2854
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
juuu to tam opravdu vsechno jen tak "nakydas"?to nemusi napred to testo uplacat ,nechat vykynout a tak? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
Založen: 27.3.2007 Příspěvky: 2854
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
a jak se pohybuji pekarny cennove a jak moc zerou energii? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
Založen: 20.11.2007 Příspěvky: 1941 Bydliště: Brno
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 5:19 pm Předmět: |
|
|
Brett, já bych pekárnu děsně ráda, jenže jakou si vybrat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
Založen: 5.3.2007 Příspěvky: 1467
|
Zaslal: čt červen 05, 2008 6:30 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | juuu to tam opravdu vsechno jen tak "nakydas"?to nemusi napred to testo uplacat ,nechat vykynout a tak? |
Vílenko jen vše naházíš do pekárny,ani nemícháš...během pěti minut máš hotové těsto jestli ho tedy nebudeš kupovat a pak už to jede samo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|