|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Simeek 321-600

|
Zaslal: st červen 04, 2008 4:18 pm Předmět: Ahojki, zdravím |
|
|
Ahojki, konečně stránka, která je podle mého gusta. Na vlásky si moc potrpím, a tak se mi tady u vás moc líbí. Ale jak tu vidím fotečky některých extra-dlouho-krásnovlasých holek, tak trošku závidím. Můj problém je, že jsem ještě nenašla kadeřnici, se kterou bych byla spokojená, buď uměla ostříhat a nabarvit, ale barvy mi vlásky ničily a hned se vymyly, nebo prostě mi většinou udělaly úplně něco jiného než jsem chtěla. Jedna kadeřnice ta mi prostě furt nutila, jak by mi slušely krátké vlasy, tento názor jsem s ní nemohla sdílet a tak jsem hledala dál. "Dlouhevlasy" jsem objevila dnes, nebot jsem se chtěla dočíst víc o přelivu "Casting" od Loreal, který jsem dnes zahlédla nově u nás v drogérii, ale ty odstíny mi úplně nesedly...ráda bych nějakou popelavě hnědou nebo prostě studený odstín. Nerada sice takdle nakupuju a následně barvím sama, ale ani když u profíků nejsem spokojená, tak co mám dělat. Nedávno jsem zkoušela i Hennu, barevný výsledek žádný, lesk žádný a kadeřnice mi řekla, že to moje už tak suché vlasy ještě více vysuší. Co se týče přelivů Schwackopf, tak na ně jsem taky neslyšela zrovna chválu a když jsem je používala jako puberťačka, tak bych řekla, že taky škodí. Co je mi sympatické, to jsou barvy a kosmetika Loreal u kadeřníků. I barvu "Preference" z drogerie si nemuzu vynachválit, napřed to byla skoro hnědočerná, časem se vymývala do krásné hnědé, mno jen ty moje popelavé odrosty mých přírodních vlasů. Tak já se jdu tady rozhlížet a pročítat, co mě tady zaujme a jakou dobrou radu odchytím. Pa Simona |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červen 04, 2008 4:30 pm Předmět: |
|
|
Vítej u nás, to nás těší, že se ti tu líbí. Podívej se do fóra, rad na suché unavené vlasy tady najdeš spoustu. Obecně chemické barvy a přelivy vlasy spíše vysušují a jinak zhoršují, takže jestli máš s nimi už několikero špatných zkušeností, možná je načase zkusit něco jiného. Třeba je trochu zregenerovat (olejové zábaly a různé osvědčené domácí masky), nechat trochu odrůst apod.
S hennou se to má tak, že na chemicky upravované vlasy chytá zcela nepředvídatelně, na jiné až po vícerém použití - asi stojí za to s ní trochu experimentovat, protože obecně dělá vlasům moc dobře (je to bylina), a když se do ní při použití přidá třeba olej, tak vlasy nevysuší. Spíš je problém, že s ní docílíš teplých odstínů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: st červen 04, 2008 4:42 pm Předmět: |
|
|
Ahojda, to jsme radi, zes nas nasla Podle toho, co pises, tu jsi na spravnem miste.
A az te prestane bavit si povidat jenom o vlasech, mame tu i spoustu diskusi na jina temata  _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simeek 321-600

|
Zaslal: st červen 04, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za vřelé přivitání, jo kdyby něco, tak ta holka na fotce, to nejsem já, ale takové vlásky by se mi fakt líbily! mno uvidím, co se bude dát dělat....zatím jim přeju a i všem ostatním, aby nám krásně rostly! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|