unikatne sampony

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2008 3:21 pm    Předmět: unikatne sampony Citovat

pozna niekto sampon so sungitom? dost ma zaujal Cool
http://zore.sk/catalog/product_info.php/cPath/54/products_id/00000000120
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2008 11:14 am    Předmět: Citovat

Jj, jednou jsem ho vyzkoušela . Je opravdu černý Shocked Laughing , ale maličko mě po něm po pár použití začala kousat hlava. Confused Nevím čím to bylo způsobeno , protože jsem ho měla před tím , než jsem objevila tyto stránky a to jsem se o složení šamponu ještě nezajímala. Nicméně šampon skončil u partnera a toho nic nekousalo. Laughing Jen se mu nezamlouvala ta barva. Prý mu to připadalo , jako by si na hlavu dával asfalt. Laughing Laughing Twisted Evil
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2008 12:31 pm    Předmět: Citovat

mne to nedalo a som si ho kupila Embarassed bol prave v zlave Laughing ta farba mi vobec nevadi, aj tak, ked sa napeni je zrazu biely. prvy krat som si s nim umyla makovicu dvakrat za sebou a nic moc. vlasy splihle. ale dnes som pouzila druhy krat, samponovala som iba raz a hned oplachla a je to o moc lepsie:) takze dnes spokojna:) som zvedava, co bude po dhsom pouzivani:)
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2008 4:33 pm    Předmět: Re: unikatne sampony Citovat

eetynka napsal:
pozna niekto sampon so sungitom? dost ma zaujal Cool
http://zore.sk/catalog/product_info.php/cPath/54/products_id/00000000120

hmmm. zajimavy sampon Embarassed Wink
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2008 11:16 pm    Předmět: Citovat

este mi neda nepovedat, ze naozaj pekne voni a kondicioner fakt netreba. pre mna urcite nie, ale aj sa tam pise na obale, ze je aj s kondicionerom Wink
hiami
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 8:22 pm    Předmět: Citovat

ja jsem vedela, ze to mam znat lepe, nez jen, aby mi to bylo povedome, zrovna se o sungitu ucim na zkousku..je to vubec nejstarsi uhli a je z ras.
ja bych si ho neporidila uz jen pri ty predstave, ze si na vlasy davam neco, co vzniklo pred dvema miliardama let, mam z tehle obdobi nejaky osklivy pocit, kdyz si to vybavim, jake to tu bylo Embarassed
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 9:13 am    Předmět: Citovat

hiami napsal:
ja jsem vedela, ze to mam znat lepe, nez jen, aby mi to bylo povedome, zrovna se o sungitu ucim na zkousku..je to vubec nejstarsi uhli a je z ras.
ja bych si ho neporidila uz jen pri ty predstave, ze si na vlasy davam neco, co vzniklo pred dvema miliardama let, mam z tehle obdobi nejaky osklivy pocit, kdyz si to vybavim, jake to tu bylo Embarassed

jeeeee, uhlie z rias. to znie dobre Laughing mne sa ten sampon lubi cim dalej tym viac. som s nim dost spokojna:)
tiborMel
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 11:36 am    Předmět: Citovat

sem se právě chtěla optat, co je to ten sungit /šungit. jestli je to z řas, tak by to nemuselo být špatné Very Happy fakt je to úplně černý? Shocked Laughing
hiami

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 11:58 am    Předmět: Citovat

tiborMel napsal:
sem se právě chtěla optat, co je to ten sungit /šungit. jestli je to z řas, tak by to nemuselo být špatné Very Happy fakt je to úplně černý? Shocked Laughing

to je vtipny, asi si udelam svuj levnejsi sampon z mouru od cernhyo uhli Laughing kdyby mi potom ty vlasy ztmavly, bylo by to fajn.
to je tak stary, ze v ty dobe jeste ani nebyly stromy, jen ty rasy, ale pochybuju, ze by ten sampon o sobe mohl napsat, ze je s vytazky z ras, prece jen uz je to trochu za zenitem. to je vtipny Razz
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2008 9:22 pm    Předmět: Citovat

tiborMel napsal:

je cierny, ale ked sa napeni je uplne biely Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: