|
✿
|
Autor |
Zpráva |
eetynka 321-600

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 09, 2008 11:14 am Předmět: |
|
|
Jj, jednou jsem ho vyzkoušela . Je opravdu černý , ale maličko mě po něm po pár použití začala kousat hlava. Nevím čím to bylo způsobeno , protože jsem ho měla před tím , než jsem objevila tyto stránky a to jsem se o složení šamponu ještě nezajímala. Nicméně šampon skončil u partnera a toho nic nekousalo. Jen se mu nezamlouvala ta barva. Prý mu to připadalo , jako by si na hlavu dával asfalt.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eetynka 321-600

|
Zaslal: po červen 09, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
mne to nedalo a som si ho kupila bol prave v zlave ta farba mi vobec nevadi, aj tak, ked sa napeni je zrazu biely. prvy krat som si s nim umyla makovicu dvakrat za sebou a nic moc. vlasy splihle. ale dnes som pouzila druhy krat, samponovala som iba raz a hned oplachla a je to o moc lepsie:) takze dnes spokojna:) som zvedava, co bude po dhsom pouzivani:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po červen 09, 2008 4:33 pm Předmět: Re: unikatne sampony |
|
|
hmmm. zajimavy sampon  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eetynka 321-600

|
Zaslal: po červen 09, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
este mi neda nepovedat, ze naozaj pekne voni a kondicioner fakt netreba. pre mna urcite nie, ale aj sa tam pise na obale, ze je aj s kondicionerom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt červen 19, 2008 8:22 pm Předmět: |
|
|
ja jsem vedela, ze to mam znat lepe, nez jen, aby mi to bylo povedome, zrovna se o sungitu ucim na zkousku..je to vubec nejstarsi uhli a je z ras.
ja bych si ho neporidila uz jen pri ty predstave, ze si na vlasy davam neco, co vzniklo pred dvema miliardama let, mam z tehle obdobi nejaky osklivy pocit, kdyz si to vybavim, jake to tu bylo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eetynka 321-600

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 9:13 am Předmět: |
|
|
hiami napsal: | ja jsem vedela, ze to mam znat lepe, nez jen, aby mi to bylo povedome, zrovna se o sungitu ucim na zkousku..je to vubec nejstarsi uhli a je z ras.
ja bych si ho neporidila uz jen pri ty predstave, ze si na vlasy davam neco, co vzniklo pred dvema miliardama let, mam z tehle obdobi nejaky osklivy pocit, kdyz si to vybavim, jake to tu bylo  |
jeeeee, uhlie z rias. to znie dobre mne sa ten sampon lubi cim dalej tym viac. som s nim dost spokojna:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
sem se právě chtěla optat, co je to ten sungit /šungit. jestli je to z řas, tak by to nemuselo být špatné fakt je to úplně černý?  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 11:58 am Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | sem se právě chtěla optat, co je to ten sungit /šungit. jestli je to z řas, tak by to nemuselo být špatné fakt je to úplně černý?  |
to je vtipny, asi si udelam svuj levnejsi sampon z mouru od cernhyo uhli kdyby mi potom ty vlasy ztmavly, bylo by to fajn.
to je tak stary, ze v ty dobe jeste ani nebyly stromy, jen ty rasy, ale pochybuju, ze by ten sampon o sobe mohl napsat, ze je s vytazky z ras, prece jen uz je to trochu za zenitem. to je vtipny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eetynka 321-600

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | sem se právě chtěla optat, co je to ten sungit /šungit. jestli je to z řas, tak by to nemuselo být špatné fakt je to úplně černý?  |
je cierny, ale ked sa napeni je uplne biely  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|