Pregaine šampon

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 7:36 am    Předmět: Pregaine šampon Citovat

Vyzkoušeli jste někdo? Má být na objem a hustotu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 9:38 am    Předmět: Citovat

Já vyzkoušela a byl jsem spokojená. I když jsem ho nikdy nepoužila samotný - na první umytí Pregaine, na druhé umytí Weledu rozmarýnovou a musím říct, že to byla má nejoblíbenější kombinace. Vlasy byly dost pevné a dobře umyté. Ale nevím, jaký je samotný, myslím, že dobrý. Pamatuju si myslím jeho vůni a asi mi moc nevoněl, bylo to takové kmínové nebo tak nějak Rolling Eyes Embarassed
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 11:04 am    Předmět: Citovat

citace:
asi mi moc nevoněl

Tak to by mě ani nevadilo, to jestli šampon voní nebo ne mi je jedno, stejně ta vůně šamponu ve vlasech nevydrží. pro mě je podstatné to, jestli např. když si koupím šampon pro objem, tak jestli skutečně objem dodá, zkrátka jestli funguje tak jak má Smile
Sim
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 6:35 pm    Předmět: Citovat

kopretinka napsal:
citace:
asi mi moc nevoněl

Tak to by mě ani nevadilo, to jestli šampon voní nebo ne mi je jedno, stejně ta vůně šamponu ve vlasech nevydrží. pro mě je podstatné to, jestli např. když si koupím šampon pro objem, tak jestli skutečně objem dodá, zkrátka jestli funguje tak jak má Smile

Jojo, já se jen na něj snažila rovzpomenout, jaký byl. Šampon si taky nevybírám podle vůně. Smile Já myslím, že objem by mohl dodat, už i tím, že je takový čirý, nezaťěžující, odlehčí vlasy. Asi to bude zase individuální, ale za zkoušku to stojí Wink
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2008 3:40 pm    Předmět: Citovat

ten používá mamka a je spokojená Smile Je to takový hodně jemný šampon, neměl by zatěžovat... Já si ho občas taky půjčím a je fajn Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: