|
✿
|
Autor |
Zpráva |
dmartinka 81-160
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
mišec 0-7
|
Zaslal: út květen 27, 2008 11:35 am Předmět: Re: ProfiSilk |
|
|
Zrova vcera me Profisilk taky zaujal ...pisou ze vyrobky teto rady jsou zalozeny na prirodnich bilkovinach(hedvabi)....taky jsem se docetla,ze sledovali ucinky hedvabi pod mikroskopem a narusena struktura vlasu jako by se zazracne "poopravila" ....dost me to laka a zvazuju,jestli to nevyzkouset....ale mozna je to cely jen komercni trik a sampon je nabity silikonama... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
dmartinka 81-160
|
Zaslal: út květen 27, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
No ono by to asi chtělo skočit do kadeřnických potřeb a kouknout na složení, akorát ještě tak vědět, kde to mají.. Kupovat přes net to nebudu, nemůžu si zkontrolovat to složení a navíc zaplatím majland za poštovné.. Ale tak ten šamponek vypadá hodně lákavě. no a za 42 korun ..
Tady je o tom chválící komerční článek http://wanda.centrum.cz/moda/tvar-vlasy/158950-bomba-hedvabne-vlasy-s-push-up-efektem.aspx |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 27, 2008 3:11 pm Předmět: |
|
|
Holky, tuhle kosmetiku jsem měla...šampon, masku, sérum a bezoplachovou péči ale bylo z toho jen velké zklamání. Obsahuje to samé silikony-a to teda dost...vlasy dost zjemňuje a plihnou hned po umytí. A to jsem to vyzkoušela jen dvakrát...a vlasy hrozné. Rychle se mastily, plihly jako nikdy... Už nikdy více. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
dmartinka 81-160
|
Zaslal: út květen 27, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
*Leontýnka* napsal: | Holky, tuhle kosmetiku jsem měla...šampon, masku, sérum a bezoplachovou péči ale bylo z toho jen velké zklamání. Obsahuje to samé silikony-a to teda dost...vlasy dost zjemňuje a plihnou hned po umytí. A to jsem to vyzkoušela jen dvakrát...a vlasy hrozné. Rychle se mastily, plihly jako nikdy... Už nikdy více. |
Leontýnko, díky za varování, jak jsou v tom silikony, tak do toho nejdu.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 27, 2008 3:43 pm Předmět: |
|
|
dmartinka napsal: | *Leontýnka* napsal: | Holky, tuhle kosmetiku jsem měla...šampon, masku, sérum a bezoplachovou péči ale bylo z toho jen velké zklamání. Obsahuje to samé silikony-a to teda dost...vlasy dost zjemňuje a plihnou hned po umytí. A to jsem to vyzkoušela jen dvakrát...a vlasy hrozné. Rychle se mastily, plihly jako nikdy... Už nikdy více. |
Leontýnko, díky za varování, jak jsou v tom silikony, tak do toho nejdu.. |
Není zač Ráda vás varuju před špatnou kosmetikou s velkou reklamou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|