|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Laila 41-80

|
Zaslal: út červen 17, 2008 7:18 pm Předmět: Ahoj dv, jsem tu a smutním |
|
|
Ahoj, narazila jsem na tyhle stránky při hledání kvalitních šamponů a po několikahodinovém čtení fora se mi tu zalíbilo.
Odmalička jsem nosila dlouhé vlasy (po pás až po zadek, tak různě), ale v pubertě jsem na ně neměla čas a tak se zkracovaly a zkracovaly.
Vlasy mám kvalitní, ale hodně husté (jednou mi někdo říkal, že je mám jak koňské žíně ) a většina přípravků, která jsou běžně k dostání v drogerkách mi je dělá takové těžké, bez života a mám po nich suchou pokožku.
Teď už jsem se poučila a rozhodla jsem se, že chci zpět své dlouhé vlasy a budu o ně poctivě pečovat kvalitními přípravky, po mých dlouhých vlasech se mi stýská když vidím vaše fotky
Tak to jen na úvod, abych se představila a napsala, proč tu vlastně jsem:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út červen 17, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Lailo Jsme rádi,že jsi mezi nás zavítala. Tvoje rozhodnutí, že chceš zpět své vlásky,je skvělé ať se ti u nás líbí a najdeš tu mnoho inspirace a dobrých rad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Laila 41-80

|
Zaslal: út červen 17, 2008 7:42 pm Předmět: RE: |
|
|
Ahoj, děkuji za uvítání, rad jsem už spoustu našla (objednala jsem hned kartáč s přírodními kančími štětinami a zítra jdu do pár obchodů pro přírodní šampony)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: út červen 17, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
Ahojda Lailo, tak to jsme radi, ze se Ti u nas zalibilo - a tesim se, ze tu nejaky cas s nami pobudes
(a mimochodem vitam po dloooouhe dobe zpet zase Kopretinu ) _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Laila 41-80

|
Zaslal: út červen 17, 2008 8:20 pm Předmět: to Aha: |
|
|
Ahoja, asi tu pobudu, ale většina chytrých rad byla vyslovena, takže jen sbírám informace a potichu pročítám forum  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: út červen 17, 2008 9:34 pm Předmět: Re: to Aha: |
|
|
Laila napsal: | Ahoja, asi tu pobudu, ale většina chytrých rad byla vyslovena, takže jen sbírám informace a potichu pročítám forum  |
Vsak my tu mame i spousta ne-vlasovych for, a tam se neda nidky vyslovit vse, tak se treba pripoj nekde tam  _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Laila 41-80

|
Zaslal: út červen 17, 2008 9:38 pm Předmět: Re: to Aha: |
|
|
Aha napsal: | Laila napsal: | Ahoja, asi tu pobudu, ale většina chytrých rad byla vyslovena, takže jen sbírám informace a potichu pročítám forum  |
Vsak my tu mame i spousta ne-vlasovych for, a tam se neda nidky vyslovit vse, tak se treba pripoj nekde tam  |
Jj, už jsem se připojila v tématech o zvířatech  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
rose lavender 161-320

|
Zaslal: st červen 18, 2008 6:59 am Předmět: |
|
|
Ahoj Lailo a vítej!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st červen 18, 2008 7:47 am Předmět: |
|
|
Taky, taky zdravím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Laila 41-80

|
Zaslal: st červen 18, 2008 8:28 am Předmět: |
|
|
rose lavender: ahoj, děkuju za přivítání
adél: také zdravím, s tvým podpisem naprosto souhlasím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|