|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Angelina97 0-7
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:53 pm Předmět: Jak barvit hennou nazrzavo, když mám tmavé odrosty |
|
|
Ahoj holky, teprve s hennou začínám a potřebovala bych poradit. Mám chemicky barvené vlasy, svojí původní barvu mám takovou středně hnědou a chtěla bych mít zrzavé vlasy. Asi před třičtvrtě rokem jsem měla vlasy barvené na blond, pak jsem je přebarvila na hnědo a od té doby nebarvila a nechala je odrůstat. Chtěla jsem přejít na hennu, aby se vlasy zregenerovaly a tak jsem je teď nabarvila měděnou lamdou. Na délky, které byly předtím barvené chytla hezky dozrzava, ale na těch cca 10 cm odrostů u hlavy vůbec ..Tak bych se chtěla zeptat, zda někdo odbarvuje odrosty chemicky a na délky dává hennu, nebo jak to dělá, když chce barvit hennou, jako já nazrzavo, ale své původné vlasy má tmavé a henna na ně nechytá.
Předem díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:07 pm Předmět: Re: Jak barvit hennou nazrzavo, když mám tmavé odrosty |
|
|
Angelina97 napsal: | Ahoj holky, teprve s hennou začínám a potřebovala bych poradit. Mám chemicky barvené vlasy, svojí původní barvu mám takovou středně hnědou a chtěla bych mít zrzavé vlasy. Asi před třičtvrtě rokem jsem měla vlasy barvené na blond, pak jsem je přebarvila na hnědo a od té doby nebarvila a nechala je odrůstat. Chtěla jsem přejít na hennu, aby se vlasy zregenerovaly a tak jsem je teď nabarvila měděnou lamdou. Na délky, které byly předtím barvené chytla hezky dozrzava, ale na těch cca 10 cm odrostů u hlavy vůbec ..Tak bych se chtěla zeptat, zda někdo odbarvuje odrosty chemicky a na délky dává hennu, nebo jak to dělá, když chce barvit hennou, jako já nazrzavo, ale své původné vlasy má tmavé a henna na ně nechytá.
Předem díky |
Ale neboj ona chytá, zkus lamdu v sáčku a budeš to mít zrz celé. Ta v krabičce je slabá. Dá se to pak míchat se zlatou blond hennou a i na přírodních vlasech je z toho zářivá zrz.
Kombinaci odbarvování a henny nedoporučuju, protože pak jsou vlasy hodně vysušené a některá barva si s hennou nesedne a můžeš mít zelené vlasy.(nebo hůř)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Angelina97 0-7
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
Jéé díky nečekala jsem tak rychlou odpověď ..A tu v sáčku myslíš konkrétně kterou? já si to teď barvila s touhle měděnou 100g http://web.telecom.cz/lamda/produkt-henna.html#navod no a na ty moje středně hnědé odrosty to nechytlo vůbec..přidala jsem i citrón, nechala na noc odstát, aby to lépe chytalo, ale chytlo to dobře jen na ty délky. Nebo není nějáká jiná henna která barví silněji do zrzava? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Angelina97 napsal: | Jéé díky nečekala jsem tak rychlou odpověď ..A tu v sáčku myslíš konkrétně kterou? já si to teď barvila s touhle měděnou 100g http://web.telecom.cz/lamda/produkt-henna.html#navod no a na ty moje středně hnědé odrosty to nechytlo vůbec..přidala jsem i citrón, nechala na noc odstát, aby to lépe chytalo, ale chytlo to dobře jen na ty délky. Nebo není nějáká jiná henna která barví silněji do zrzava? |
Henna ti z tmavého světlé neudělá. Musela bys jedině odbarvit. Co je světlé, to nabarví, co je tmavé, tam nechá jen lesk. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
já se obávám, že ze středně hnědé nějaká výrazná zrz udělat nepůjde...teda nevím, co si představuješ pod zrz teda...já jsem taky původně středně hnědá. Pravda, barvím už několik let, zezačátku to bylo takové hnědozrzavé, ale zrzavé ne.. Ale jedině muset zkoušet. a dala bych čistou hennu - buď tu lamdu nebo Khádí a nic do ní nepřidávala, jen tu vodu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Angelina97 0-7
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
no nechci nic svítivého oranžového, takovou světlo zrzavou ne, nějakou tmavší..no a nebude ta čistá henna dočervena? červené vlasy nechci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Angelina97 napsal: | no nechci nic svítivého oranžového, takovou světlo zrzavou ne, nějakou tmavší..no a nebude ta čistá henna dočervena? červené vlasy nechci |
čistá henna je zrzavá, někomu jde do červena když má hodně vrstev. Kolik vrstev je potřeba pro červený odstín ti neřeknu, nepoužívám čistou. Já bych rači hnědou _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Angelina97 napsal: | no nechci nic svítivého oranžového, takovou světlo zrzavou ne, nějakou tmavší..no a nebude ta čistá henna dočervena? červené vlasy nechci |
Nevím, jakou máš barvu vlasů, ale na takovou tmavší přirozenou zrz je dobrá právě nějaká ta čistá henna, ale je fakt, že ti spíš to světlejší barvené podstupně ztmavne.
Na hnědozrz se míchá jenom s černým čajem, s citronem pro výraznější zrzavočervenou.
Je to ta od té samé firmy, jenom ta v sáčku. Tato: http://web.telecom.cz/lamda/img/h_obal22.jpg
Jinak pěknou přirozenou zrzavou dělá měděná od Hennecolor, záleží co máš líp k sehnání. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Angelina97 0-7
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:32 pm Předmět: |
|
|
Tak ju, díky všem za rady ..Tak já něco zkusím a uvidím jak to dopadne. Já si právě vždycky myslela, že ta čistá henna chytá do červena, nebo červenohněda a né do zrzava. Jaký je tedy rozdíl mezi čistou hennou a měděnou hennou, když ta čistá chytá do zrzava? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
Angelina97 napsal: | Tak ju, díky všem za rady ..Tak já něco zkusím a uvidím jak to dopadne. Já si právě vždycky myslela, že ta čistá henna chytá do červena, nebo červenohněda a né do zrzava. Jaký je tedy rozdíl mezi čistou hennou a měděnou hennou, když ta čistá chytá do zrzava? |
No měděná by měla být právě ta čistá. Do bordo a mahagon ostínu bývájí přidané další věci, třeba pikramát. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|