Ahoj sem tady novej

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tomasek.hajek
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 2:47 pm    Předmět: Ahoj sem tady novej Citovat

Ahoj tak já se jmenuju Tomáš o týhle stránce mi řekla jedna žena, je mi 17 no a mám vlasy asi po lopatky, bydlím kousek od Horažďovic. Chci se hlavně zeptat jestli existuje nějakej způsob jak urychlit růst vlasů? Děkuju za vzkazy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 2:54 pm    Předmět: Re: Ahoj sem tady novej Citovat

tomasek.hajek napsal:
Ahoj tak já se jmenuju Tomáš o týhle stránce mi řekla jedna žena, je mi 17 no a mám vlasy asi po lopatky, bydlím kousek od Horažďovic. Chci se hlavně zeptat jestli existuje nějakej způsob jak urychlit růst vlasů? Děkuju za vzkazy

Ahoj, no asi tě zklamu, ale způsob, jak nějak podstatně zrychlit růst vlasů asineexistuje, spíš je to dáno. Možná by mohly pomoct nějaké vitamíny apod. navíc, ať už z jídla nebo v tabletkách, ale zázrak bych od toho nečekala.
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 3:18 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Tome - když budeš pozorně pročítat vlákna, určitě najdeš něco, co růst vlasů podpoří - třeba námi oblíbený lopuchový výluh od firma Naděje, někdo chválí vitamíny pro růst vlasů ( ale já bych za ně ruku do ohně nšedala)
Jak psala Klaruša - nic převratného se zatím nenašlo - růst vlasů je daný hlavně geneticky. Ty se o ně ale můžeš hezky starat a ony se ti pak odvděčí leskem a zdravím. Wink
Vlkun
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2008 9:34 am    Předmět: Citovat

Řekl bych, že reálnější než podpořit růst je omezit vypadávání, takže vlasy sice budou růst pořád stejně rychle, ale budou na to mít víc času Smile
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2008 11:42 am    Předmět: Citovat

čauky=) taky bys mohl zkusit biohar, ten je proti vypadavani vlasku a mozna ten rust trochu urychli Wink jinak zacni zobat naky vitaminky - jak doporucovali prede mnou. a taky bych byt tebou zacala pouziat nejaky olejik do vlasu =)
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červen 27, 2008 6:42 pm    Předmět: Citovat

Anebo můžeš zkusit šampony bez silikonů - silikony, které jsou ve většině běžných šamponů, zatěžují vlasy a pokožku hlavy, takže vlasy mohou být v horší kondici a pomaleji růst.
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2008 9:52 am    Předmět: Citovat

Proste citaj, citaj, citaj§ Je tu tolko zaujimavych tem, ze sa nudit isto nebudes! Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: