|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tomasek.hajek 0-7

|
Zaslal: st červen 25, 2008 2:47 pm Předmět: Ahoj sem tady novej |
|
|
Ahoj tak já se jmenuju Tomáš o týhle stránce mi řekla jedna žena, je mi 17 no a mám vlasy asi po lopatky, bydlím kousek od Horažďovic. Chci se hlavně zeptat jestli existuje nějakej způsob jak urychlit růst vlasů? Děkuju za vzkazy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: st červen 25, 2008 2:54 pm Předmět: Re: Ahoj sem tady novej |
|
|
tomasek.hajek napsal: | Ahoj tak já se jmenuju Tomáš o týhle stránce mi řekla jedna žena, je mi 17 no a mám vlasy asi po lopatky, bydlím kousek od Horažďovic. Chci se hlavně zeptat jestli existuje nějakej způsob jak urychlit růst vlasů? Děkuju za vzkazy |
Ahoj, no asi tě zklamu, ale způsob, jak nějak podstatně zrychlit růst vlasů asineexistuje, spíš je to dáno. Možná by mohly pomoct nějaké vitamíny apod. navíc, ať už z jídla nebo v tabletkách, ale zázrak bych od toho nečekala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: st červen 25, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Tome - když budeš pozorně pročítat vlákna, určitě najdeš něco, co růst vlasů podpoří - třeba námi oblíbený lopuchový výluh od firma Naděje, někdo chválí vitamíny pro růst vlasů ( ale já bych za ně ruku do ohně nšedala)
Jak psala Klaruša - nic převratného se zatím nenašlo - růst vlasů je daný hlavně geneticky. Ty se o ně ale můžeš hezky starat a ony se ti pak odvděčí leskem a zdravím.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 9:34 am Předmět: |
|
|
Řekl bych, že reálnější než podpořit růst je omezit vypadávání, takže vlasy sice budou růst pořád stejně rychle, ale budou na to mít víc času  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 11:42 am Předmět: |
|
|
čauky=) taky bys mohl zkusit biohar, ten je proti vypadavani vlasku a mozna ten rust trochu urychli jinak zacni zobat naky vitaminky - jak doporucovali prede mnou. a taky bych byt tebou zacala pouziat nejaky olejik do vlasu =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
Anebo můžeš zkusit šampony bez silikonů - silikony, které jsou ve většině běžných šamponů, zatěžují vlasy a pokožku hlavy, takže vlasy mohou být v horší kondici a pomaleji růst. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po červen 30, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
Proste citaj, citaj, citaj§ Je tu tolko zaujimavych tem, ze sa nudit isto nebudes!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|